εγω ειχα παρει 2 κουτια απο το βαθυ το MAX 33 και τα βρικα πολυ καλα , καπια στιγμη πηγα για δουλεια στο καρλοβασι , και ειδα σε αλλο μαγαζι οτι και εκει τα ειχαν , και μου λεει ο καταστηματαρχης , εαν παρεις κουτα των 20 κουτιων θα σου τα αφησω ποιο φτηνα και τα πηρα , εριξα δυο κουτια και πηρα 2 τσιχλες και αυτες της κυνηγουσα και παρακουλουθουσα που επεφταν μετα απο 50 μετρα , ειχαν μεινει τα 18 κουτια , και τον παρακαλεσα να μου τα παρει και να μου δωσει αλλα 18 κουτια απο τα s32 που ηταν και ποιο φτηνα , και τα πηρα χωρις να θελω να μου δωσει ρεστα , και ευτηχος που ηταν πολυ καλα , απο τοτε δεν ξανα πηρα ουτε MAX ουτε METEO που και αυτα μου ηταν αχρηστα στης περδικες και στα αγριοπεριστερα , που αργησα να το καταλαβω γιατι νομιζα οτι εφταιγα εγω χανωντας αρκετα πουλια , το κορυφεο που καταλαβα οτι φταινε τα φυσιγγια , ηταν οταν στρωθηκε καπια στιγμη ενα μεγαλο κοπαδι κατω καθηστα στον βικο πανω απο 100 αγριοπεριστερα , και εριξα με το δικαννο , στα 25 μετρα και ενω νομιζα οτι θα γηνει χαμος και θα παρω 5 με 6 πουλια , δεν πηρα κανενα , μονο φτερα γεμισε ο τοπος , και σε καπιο κρεμασαν τα ποδια του , που τα [αρακολουθουσα και δεν ειδα κανενα να πεφτει , ηταν τρομερο μου ηρθε να σπασω το οπλο