Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter Akboom
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πρέβεζα σήμερα μπασιμο δεν είχε αλλά κράτησε ο καιρός τα πουλιά που είχαν μπει από εχτές και έγινε καλό παιχνίδι....
View attachment 91086
Πρεβεζάρα!!!!! Η μάνα των καρτεριών... Τρυγόνια, φάσσες, τσίχλες, παπιά, τσιπούρες, συναγρίδες, λαυράκια, μαγιάτικα!!!Η γη της επαγγελίας για μένα δεν θα ήξερα προς τα πού να τραβήξω, βουνό ή θάλασσα!!!!

Τι μπασιμο να έχει ρε παλικάρια; Σηκώνει πέτρες ο Νοτιοδυτικος σήμερα. Άνοιξα μελισσια χωρίς καπνισμα σήμερα γιατί παρόλο την ψιχαλα που έριξε το ξημέρωμα οι ριπες ήταν τρομερές.

Last edited:
Καλημέρα από Αρτέμιδα Αττικής !! Ένα κοπαδακι με 4-5 τρυγόνια φάνηκε γύρω στις 8:30 και καταφέραμε με @fotis_hunter να ρίξουμε το 1. Κάθε χρόνο σχεδόν μας κάνει τη χάρη και έρχεται προς τα εμάς και κάνα τρυγόνι , η χαρά του να κυνηγάς αυτό το πανέμορφο θήραμα είναι απίστευτη !! Καλό σαββατοκύριακο σε όλους και περιμένουμε τις τσίχλες..

Παιδες, ως να πεθανω θα μου μεινει αυτη η εικονα :

Aνοιξη και ειμαι στην ευθεια απο την Ιτεα προς Αμφισσα.
Και οπως πηγαινω με περιπου 120 χλμ την ωρα , βλεπω δεξια στην ακρη του δρομου ενα F16 να πετα παραλληλα με εμενα κανοντας ελιγμους ζιγκ ζαγκ στις ακριανες στον δρομο αιωνοβιες ελιες !!!
Αυτο κρατησε για λιγα λεπτα ως την στιγμη που ανοιξε τις τουρμπινες και εξαφανιστηκε!

Αυτο το πλασμα θα το δω να καθεται και θα το τουφεκισω ??
Καλυτερα να μου κοπει το χερι.

Τελευταια μερα σημερα από Κυκλάδες, τίποτα και σήμερα το μόνο που έχω να πω για 8 σεμπεμβρη για το μικρό πέρασμα που έγινε ,και αν μπορώ το πω,είμαι σίγουρος ότι μεσα στην εβδομάδα θα γεμίσουν πουλιά οι Κυκλάδες ,όλα τυχερά είναι η συνέχεια από Λαυρεωτική στα ορτυκια και αν κάτσει μέρα με τριγονι γιατί Όχι.

Πήγα δεν είχε φανεί τίποτα ώσπου 07:55 βλέπω δεξιά μου κάτι να κινείται.Με 30γρ Αρτεμις νο9 σέκος!!!!View attachment 91091
Τι νομίζατε τρυγόνι;;; 😂😂
Αυτο ειναι πολυ νοστιμο!!
Θα το γδαρεις, θα το νεροβρασεις 18 φορες, θα το σωταρεις με extra extra παρθενο ελαιολαδο και κρεμυδακι και λιγο σκορδο.
Μετα θα βαλεις στην γαστρα φρεσκια τοματουλα και λιγο νερο, θα βαλεις μεσα το κυνηγι σου και θα το αφησεις σε σιγανη φωτια να ψηθει για 7 εικοσιτετραωρα.
Μετα το σερβιρεις ζεστο με τηγανητες πατατες .

Με τον ιδιο τροπο μπορεις να κανεις και τις στρατιωτικες αρβυλες και γινονται λουκουμι!!

Αυτα για να μαθαινουν καποιοι που λενε οτι καποια θηραματα ειναι ανοστα και σκληρα...

Αυτο ειναι πολυ νοστιμο!!
Θα το γδαρεις, θα το νεροβρασεις 18 φορες, θα το σωταρεις με extra extra παρθενο ελαιολαδο και κρεμυδακι και λιγο σκορδο.
Μετα θα βαλεις στην γαστρα φρεσκια τοματουλα και λιγο νερο, θα βαλεις μεσα το κυνηγι σου και θα το αφησεις σε σιγανη φωτια να ψηθει για 7 εικοσιτετραωρα.
Μετα το σερβιρεις ζεστο με τηγανητες πατατες .

Με τον ιδιο τροπο μπορεις να κανεις και τις στρατιωτικες αρβυλες και γινονται λουκουμι!!

Αυτα για να μαθαινουν καποιοι που λενε οτι καποια θηραματα ειναι ανοστα και σκληρα...
Και μονο που καθησες να γραψεις ολο αυτο καταλαβαινω την βαρεμαρα που σε διακατεχει την τωρινη χρονικη στιγμη...

Α και για να συμπληρωσω τιποτα κι απο εδω...τρια πουλια πουλια περασαν απ'όλη την περιοχη ενα μονο κι ενα ζευγαρι πανω απο το καρτερι μου,μονο που εγω δεν ημουν εκει....αργησα να ξυπνησω...οπως πηγαινα στο καρτερι τηλεφωνο ο συγκυνηγος:
-Γιατι δεν τους εριξες ρε?
-Τωρα παω...
Μου το'κλεισε στα μουτρα, για τετοια τσαντιλα μιλαμε....

Back