Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter Akboom
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για λέγε φίλε μου , τι ακριβώς σημαίνει κουκουρας; Έχουμε πολλούς εδώ με αυτό το επώνυμο και αν είναι κάτι αστείο θέλω να αρχίσω το δουλεμα😁
Στα μερη μας κούκουρα λεμε την αλογομυγα,δυστυχως ειναι κι αυτο ειδος υπο εξαφανιση εδω σε εμας γιατι πλεον ουτε αλογα εχουμε ουτε γαιδαρους...παρολο που ηταν ενοχλητικοι και οταν σε τσιμπουσαν την ακουγες κανονικα-θυμαμαι που στα μερη που ειχε ισκιο τα μεσημερια του καλοκαιριου σε παιρναν στο κυνηγι-η απουσια τους με κανει να νιωθω καπως...φετος δεν εχω δει κανεναν...

Στα μερη μας κούκουρα λεμε την αλογομυγα,δυστυχως ειναι κι αυτο ειδος υπο εξαφανιση εδω σε εμας γιατι πλεον ουτε αλογα εχουμε ουτε γαιδαρους...παρολο που ηταν ενοχλητικοι και οταν σε τσιμπουσαν την ακουγες κανονικα-θυμαμαι που στα μερη που ειχε ισκιο τα μεσημερια του καλοκαιριου σε παιρναν στο κυνηγι-η απουσια τους με κανει να νιωθω καπως...φετος δεν εχω δει κανεναν...

Υπάρχει ένας τόπος που πηγαίνω για κυνήγι και όταν γυρνάω πάντα βρίσκω μερικές απάνω στον σκύλο !!!

Χαρά που θα κάνει ο Dim Dre 😂 😂

Aκριβως.

Από βόριο τζακηκησταν...ούτε φτερό δεν είδα από τρυγωνια ...έκανα βόλτα για νεροκοτες δεν βρήκαμε τίποτα....παιδιά που ήταν για τρυγωνια ούτε φτερό δεν ειδαν
Αυριο παλι Λιακο....

Η βραδυνή αντάρα μου έδωσε ελπίδες για κάτι καλό σήμερα........ έκατσα μέχρι τις 11:30 με την ελπίδα μπας και περάσει κάνα τρυγονακι...... τίποτα..... απογοήτευση με έπιασε σήμερα..... μίλησα και με άτομα της περιοχής που πάνε κάθε μέρα......τα ίδια και αυτοί.... ζήτημα να'χουν δει 3-4 φέτος......πολλή φοβάμαι ότι σχόλασε η ιστορία για φέτος......
Μέση Κέρκυρα.....

Μάλλον μετακόμισαν σε μας Γιάννη..... προχθές το απόγευμα που έκανα ένα περπατητο για κάνα τρυγονακι με πετσοκοψαν.....🥹🥹🥹🥹

Η βραδυνή αντάρα μου έδωσε ελπίδες για κάτι καλό σήμερα........ έκατσα μέχρι τις 11:30 με την ελπίδα μπας και περάσει κάνα τρυγονακι...... τίποτα..... απογοήτευση με έπιασε σήμερα..... μίλησα και με άτομα της περιοχής που πάνε κάθε μέρα......τα ίδια και αυτοί.... ζήτημα να'χουν δει 3-4 φέτος......πολλή φοβάμαι ότι σχόλασε η ιστορία για φέτος......
Μέση Κέρκυρα.....
Τα ίδια και εδώ από βοριά. Πέρσι μέσα Οκτωβρίου έβλεπα τρυγωνια με της τσίχλες???!

Τα ίδια και εδώ από βοριά. Πέρσι μέσα Οκτωβρίου έβλεπα τρυγωνια με της τσίχλες???!
Τι να πω βρε Ηλία μου, όλοι αυτές τις.μερες περιμένουμε, την αντάρα του καιρού να τα σπρώξει μέσα...... γενικά με το τρυγόνι κρατάω μικρό καλάθι γιατί με έχει απογοητεύσει παρά πολλές φορές αλλά το σημερινό με ξενέρωσε πολλή.

Μέση Κέρκυρα.....
15 μερες καθε μερα Γιαννο,δεν εχω σηκωσει τουφεκι,νοτια Κερκυρα.

15 μερες καθε μερα Γιαννο,δεν εχω σηκωσει τουφεκι,νοτια Κερκυρα.
Μη νομιζεις κι εγω αν εξαιρεσεις στην εναρξη που'παιζαν κατι ντοπια στις καλαμποκιες(οπως σου ειχα πει...),και κατι σκορπια μετα,παλι ντοπια εννοειται,δεν εχω δει τιποτα αλλο απο μπασιματιαρικα...εκτος απο μια εφταδα ψηλωμενη πολυ που ερχοταν απο τα μερη σου,που μαλιστα καποιοι τους εριξαν κατι ριπες...ενταξει τους καταλαβαινω κι αυτους αν ανεβαινεις 15 μερες στο βουνο και δεν εχεις κανει μπαμ...

Back