Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter Akboom
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
8:20 το πρωί σήμερα , ετοιμάζομαι να φύγω από το πόστο μου ... έχουμε και δουλειά.
Στην απέναντι ράχη ένας συνάδελφος με το σκυλάκι του ψάχνει για ορτύκια , 2-3 άλλοι περιμένουν σε διάφορα πόστα όπως και εγώ.
Μέχρι τώρα δεν έχω δει τίποτα, ούτε και έχει τουφεκίσει κάποιος.
Χαζεύω προς τη θάλασσα, από εκεί έρχονται όταν κάνει πέρασμα και σκέφτομαι πως ούτε και σήμερα ...
Ξαφνικά από δεξιά και πίσω μου, ένα τρυγόνι έρχεται σφαίρα απάνω μου, μισό μέτρο από το έδαφος, στα 6-7 μέτρα πλέον από εμένα ( με έπιασε στον ύπνο) , σηκώνω το όπλο, το βλέπω που με βλέπει και κόβει ακαριαία ορθή γωνία πίσω από μια χαρουπιά ... ακόμα απορώ γιατί τουφέκισα !!! :D 😂
Σαν σκηνή από κινούμενα σχέδια ...
Άλλο δεν είδα , ένας φίλος που μίλησα είδε 4-5 πήρε και ένα, για να δούμε αύριο ...
Μήπως είδες το πιο χαμηλό από το μεγάλο κοπάδι?

Αύριο είναι του Σταυρου....
Μεγάλη γιορτή και σημαδιακή ημερομηνία...
Θα ήθελα να ευχηθώ στον κόσμο που θα βγει για κυνήγι ανά την επικράτεια το Σάββατο και την Κυριακή τα εξής...

1) Εξάρθρωση ώμου από τις τουφεκιες

2) Να τους τελειώσουν τα φυσίγγια πριν
τις 8:30

3) Οι κάννες να πάρουν κλίση προς τα
κατω

Β... ΓΙΑ ΚΥΝΟΦΙΛΟΥΣ

1) Τα σκυλάκια μας συνεχώς ακίνητα..

2) Να τους τελειώσουν τα φυσίγγια πριν
τις 8:30
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν σ' αυτή την περίπτωση:
1.Βαρανε στο γάμο του Καραγκιόζη.
Πόσα φυσίγγια πρέπει να ρίξεις για να χτυπήσεις 4 πουλιά?
2.Σκοτωμα δίχως αύριο,διχως ΟΡΙΟ.

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν σ' αυτή την περίπτωση:
1.Βαρανε στο γάμο του Καραγκιόζη.
Πόσα φυσίγγια πρέπει να ρίξεις για να χτυπήσεις 4 πουλιά?
2.Σκοτωμα δίχως αύριο,διχως ΟΡΙΟ.
Και αν μπαινουνε τσιχλες;; 😂😂😂

Εδώ κατα διαστήματα μας πιάνου μπόρες δεν μας άφησε να βγούμε σήμερα.....
Αμα ανα διαστηματα σε ποιανουν μπορες.....ρε, αν δεν εχεις χαλασει smartfone στο τρυγονοκαρτερο απο ψιλοβροχο, τοτε, δεν κυνηγας τρυγονι....σα κι εμενα, που χαλασα το Samsung με τα κολωτρύγονα.... .sarcastic. Έβρεχε, κι εκεινα τα προστυχα, εκοβαν βολτες γυρω γυρω...και τωρα θα περασουν κοντά μου κ τωρα θα περασουν κοντά μου....παπάρια....τελικα, λούτσα εγινα...🤭

Πηγα και εγω μια βολτα το νωρις το απογευμα και εκατσα σε κατι καλαμποκιες ενα ειδα ολο κι ολο και ερχοταν για τις καλαμποκιες αλλα με τον αερα που ειχε πηγαινε βολιδα,στις δυο πρωτες εμεινα σιγουρα πισω αλλα καταφερα και το πηρα με το τριτο...αν το επαιρνα με τις δυο πρωτες θα επεφτε στο καθαρο αλλα στο τριτο ειχε πιασει την βατσουνια οποτε επρεπε να καθαρισει ο τορο...
Οπλο baikal mp155 τσοκ brain tm φυσιγγιο navaro 30ρι Νο8 αποσταση μεγαλη...(επρεπε να την δοκιμασω κι αυτην μετα το χειρουργειο...)
IMG_20240913_165037 (1).jpg
Το πρωι δεν επαιξε τιποτα, ενα ειδα μακρια και πολλους μα παρα πολλους μελισσουργους που καθονταν στα δεντρα σηκωνονταν και ξανακαθονταν...και ο τορο επιασε μυρωδια απο ενα ορτυκι που ειχε πιασει,το γυρευε επιμονα αλλα το ορτυκι μαλλον την ειχε κανει....
Αυριο του Σταυρου περιμενουμε, αλλα με τους καιρους που δουλευουν δυσκολο,γαρμπης,ο χειροτερος καιρος για εμας...την βολτα μας θα την παμε παντως...

Back