Βάλε αυτά τα τέσσερα που έγραψες το 26 και 12Για στείλε μου 5 νούμερα μέχρι το 45 και 1 νούμερο έως το 20 να δω κάτι που θέλω...
Τζόκερ 8
Βάλε αυτά τα τέσσερα που έγραψες το 26 και 12Για στείλε μου 5 νούμερα μέχρι το 45 και 1 νούμερο έως το 20 να δω κάτι που θέλω...
Χάρη κράτα τις προβλέψεις μέσα σου βαθειά!!! Και προς θεού μην γράψεις τίποτα για σεισμούς , πλημμύρες, ηφαίστεια , τσουναμι και μετεωρίτες σε παρακαλώ πολύ.ξέρω και αλλα ρε τι σου είπα το χειμώνα θυμάσαι ότι θα τα κάνουν 4 όριο και του χρόνου θα το κόψουν το 2025 το θυμάσαι
Εφυγαααααα!!!!Βάλε αυτά τα τέσσερα που έγραψες το 26 και 12
Τζόκερ 8
Στείλε μου του είπα, πανελλαδικά το έγραψε.Εφυγαααααα!!!!
Σας το είχα πει θυμάστε
Αυτα ειναι κυνήγια μπράβο Κωστα.Κάποιες τουφεκιές που έγραψα φέτος στο τρυγόνι!!
Ναι ΦΥΣΙΓΓΙΑ με c7 στα 30 γρ και csb5 στα 28 γρ νο9Αυτα ειναι κυνήγια μπράβο Κωστα.
Ιδιογομωση εριξες;
Μολις μιλησα με νησι κυκλαδων, και εκει ειχε περασματακι καλο σημερα..Έτσι για την ιστορία σήμερα Πρέβεζα είχε αρκετά πουλιά......
Χωρίς σάλιο στην οικίαΗ Αφρικανικη ενωση τι εχει πει ?
Μπράβο θηρίο, ζωγραφίζεις!!!Κάποιες τουφεκιές που έγραψα φέτος στο τρυγόνι!!
Μπράβο Κώστα...Ναι ΦΥΣΙΓΓΙΑ με c7 στα 30 γρ και csb5 στα 28 γρ νο9
Psb5 δεν την έχω δουλέψει έχω 1 κιλό αργότερα θα την δοκιμάσω και θα σου πω αποτελέσματα!!Μπράβο Κώστα...
Δώσε σεταπ με psb 5
χριστογιαννης εχης γινη ρε μπαγασαααα ωραιες ληψης κωστααα και πλουσιες προσκοπευσηςςςςΚάποιες τουφεκιές που έγραψα φέτος στο τρυγόνι!!
Φίλε μπερδεύτηκα,νόμιζα πως το σεταπ που έφτιαξες για τα τρυγόνια ήταν με psb 5Psb5 δεν την έχω δουλέψει έχω 1 κιλό αργότερα θα την δοκιμάσω και θα σου πω αποτελέσματα!!