Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
kynigetiko-fysiggi-veloce-lambro.jpg
Έρχεται και σε 36 gr από την νέα σεζόν προφανώς, έμαθα.

δεν το επιασα με συγχωρεις
εξηγα μου σε παρακαλω τι εννοεις
Έχω την εντύπωση ότι είσαι από την μεγαλόνησο.Και αν κατάλαβα καλά,στην Κύπρο ακόμη και αν σε κλέψει μια γυναίκα,δεν μπορείς να την αρπάξεις μέχρι να έρθει η Αστυνομία να την αναλάβει αυτή.Όταν είπες ότι εσύ θα τεθείς υπό κράτηση 48 ωρών έστω και αν αγγίξεις τα μαλλιά της κλέφτρας,τι σημαίνει αυτό;Ότι οι Αρχές μάλλον έτσι αντιλαμβάνονται το σεβασμό προς τη γυναίκα.Υποθέτω ότι αυτό δεν ισχύει αν σε κλέψει άντρας,τον αντιληφθείς και τον βουτήξεις ο ίδιος ώσπου να έρθει η Αστυνομία.Εγώ αυτήν την διάκριση ακόμη και υπέρ μιας κακοποιού (αρκεί να είναι γυναίκα),τη θεωρώ στρεβλή αίσθηση του πώς πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες.Φυσικά αν δεν κατάλαβα καλά και εννοούσες κάτι άλλο,τότε να με συγχωρείς...

Έχω την εντύπωση ότι είσαι από την μεγαλόνησο.Και αν κατάλαβα καλά,στην Κύπρο ακόμη και αν σε κλέψει μια γυναίκα,δεν μπορείς να την αρπάξεις μέχρι να έρθει η Αστυνομία να την αναλάβει αυτή.Όταν είπες ότι εσύ θα τεθείς υπό κράτηση 48 ωρών έστω και αν αγγίξεις τα μαλλιά της κλέφτρας,τι σημαίνει αυτό;Ότι οι Αρχές μάλλον έτσι αντιλαμβάνονται το σεβασμό προς τη γυναίκα.Υποθέτω ότι αυτό δεν ισχύει αν σε κλέψει άντρας,τον αντιληφθείς και τον βουτήξεις ο ίδιος ώσπου να έρθει η Αστυνομία.Εγώ αυτήν την διάκριση ακόμη και υπέρ μιας κακοποιού (αρκεί να είναι γυναίκα),τη θεωρώ στρεβλή αίσθηση του πώς πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες.Φυσικά αν δεν κατάλαβα καλά και εννοούσες κάτι άλλο,τότε
Θα μπεις υπο κρατηση εαν η γυναικα κανει καταγγελια οτι ασκησες επανω της βια, ανεξαρτητως εαν ηταν κλεφτρα η οτιδηποτε αλλο
Και αυτο το κολπο κανουν παντα σε αυτη την περιπτωση
Πεφτουν κατω φωναζουν κτυπιουνται αυτοτραυματιΖονται και κανουν καταγγελια οτι τους ασκηθηκε βια απο το θυμα

Ο αστυνομικος ξερει -δεν ειναι κατι που δεν ξαναδε αλλα αυτο λεει ο νομος

Γιαυτο ειπα ανεξαρτητως τι θα κανουν με αυτην θα μπεις υπο κρατηση
Εκτος και εαν υπαρχουν πολλαπλοι μαρτυρες η καμερες ασφαλειας

Πρωινό μοναχικό περπατητο, ίσως και το τελευταίο για φέτος.
Η αρχική επιλογή μέρους αποδείχθηκε φόλα, καθώς το 90% των πουλιών που συναντούσα ήταν κοτσύφια. Τι να το κάνεις....
Έφυγα από εκεί με μία τσίχλα απ' τις τρεις που κατάφερα με το ζόρι να τουφεκισω.
Άλλαξα μέρος πιο μετά, εκεί είχε πουλάκια, αλλά μόνος δε γινόταν να τα βάλω σε χέρι.
Με τα πολλά κατάφερα άλλες τρεις τσίχλες χέρι εκεί από τις έξι που προσπάθησα. Μία έφυγε τσουγμενη.
Καλά ήταν, άμα είχα κι άλλο ένα άτομο παρέα θα ήταν καλύτερα.

Η αρχική επιλογή μέρους αποδείχθηκε φόλα, καθώς το 90% των πουλιών που συναντούσα ήταν κοτσύφια. Τι να το κάνεις....
Έφυγα από εκεί με μία τσίχλα απ' τις τρεις που κατάφερα με το ζόρι να τουφεκισω.
Άλλαξα μέρος πιο μετά, εκεί είχε πουλάκια, αλλά μόνος δε γινόταν να τα βάλω σε χέρι.
Με τα πολλά κατάφερα άλλες τρεις τσίχλες χέρι εκεί από τις έξι που προσπάθησα. Μία έφυγε τσουγμενη.
Που είχες πάει αν επιτρέπεται?

Τελευταίο πρωινό αύριο Ορεινή Κορινθία έτσι για να πω ότι βγήκα. Εκείνο που με παρηγορεί είναι ότι θα με περιμένει γίδα κοκκινιστή με χοντρό μακαρόνι και ροζέ κρασί. Νάμαστε καλά φίλοι μου να βγαίνουμε στο βουνό.

Πελασγια μονος σημερα, στις μαυρες κάτι εγινε δεν εχω παραπονο.
Στο περπάτημα δυσκολα τα πουλια εφευγαν ενα με το χωμα και μακρια, δεν υπηρχε κοσμος για να ανεμισουν παρολο που οι ρεματιές ηταν γεματες τσιχλες .
Τωρα απογευματινο απ τη 1μιση , αν την παλεψω και δεν αρχισω τα ναρκωτικά καλα θα είναι

IMG_20230225_131049.jpg

Last edited:
Και του χρόνου Βασίλη!

Μιας που αυριο ενδέχεται να χαλάσει ο καιρός κ μιάς κ παμε ολοταχώς για την λήξη είπα να ρίξω αρκετό ποδαρι κ κουράστηκα....
Χτες βράδυ θυμήθηκα τα RC 32 ν11(πρωτη χρήση με αυτό το "νουμερο") που είχα παρει πριν τρία περιπου χρόνια για δοκιμή κ δεν αξιωθηκα να τα δοκιμάσω, όποτε κ γεμισα την φυσιγγιοθηκη...
Τα απολεσματα ήταν αυτά που ακριβώς περιμενα.. Άκρως θανατηφόρα.....
Και για καταλάβετε τι λέω με 8 τουφεκιές πηρα 7 πουλια ολα ξερα κ μπορώ να πω οτι τα δυο από αυτά ήταν σε οριακη απόσταση..
(Βεβαιως αυτό δεν το λέω για να καυχηθω για την σκοπευτικη μου...δεινότητα παροτι έχω τσοκ 1-3* αλλά εδώ μιλάμε για μεγάλη πληθωρα σκαγιων κ με ότι αυτό συνεπάγεται).
Δεν μένει παρα να τσεκαρω τα τραυματα στο μαδημα, καθως κ έναν έλεγχο κατά την διάρκεια του....φαγητου...

ΥΓ
....πολλες πετρες μέσα σε ένα μεγάλο πυκνό μου "έβγαλαν" μια τσίχλα την οποία κ πηρα κ καθώς μπήκα να την ψάξω έβαλα το όπλο στον ώμο για να εχω τα χέρια ελευθερα.. ...Ακουω θόρυβο κ σηκωνεται κατακόρυφα μια μπεκάτσα στα δυο μέτρα από το ποδι μου, το ξεκρεμάω αλλά ήταν ήδη πολυ αργά, μου την έκρυψαν οι ελιες..
Αν το είχα στα χέρια από πριν αυτή την μια "λαμψιά" που την είδα θα την προλαβενα για μια βολή..
Αλλά βλέπεται δεν φτανει μόνο να σηκωθεί μια μπεκάτσα το βασικό είναι να μπορεί να πατηθει η σκανδάλη..............
...Άτιμες ξυλοκοτες εχω πολλα να θυμάμαι από εσάς........

IMG_20230225_125518.jpg

καρτέρι 1 πουλι. κελαηδήματα πριν ξημερώσει αλλά δεν πέταξε τίποτα. περπατητο είχε πουλια αλλά δεν πλησιαζονταν με τίποτα. 9μιση είχε 16 βαθμούς.
Ε, σώνει μας πια. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να τα ξαναζήσουμε ευχαριστημένοι.

Μιας που αυριο ενδέχεται να χαλάσει ο καιρός κ μιάς κ παμε ολοταχώς για την λήξη είπα να ρίξω αρκετό ποδαρι κ κουράστηκα....
Χτες βράδυ θυμήθηκα τα RC 32 ν11(πρωτη χρήση με αυτό το "νουμερο") που είχα παρει πριν τρία περιπου χρόνια για δοκιμή κ δεν αξιωθηκα να τα δοκιμάσω, όποτε κ γεμισα την φυσιγγιοθηκη...
Τα απολεσματα ήταν αυτά που ακριβώς περιμενα.. Άκρως θανατηφόρα.....
Και για καταλάβετε τι λέω με 8 τουφεκιές πηρα 7 πουλια ολα ξερα κ μπορώ να πω οτι τα δυο από αυτά ήταν σε οριακη απόσταση..
(Βεβαιως αυτό δεν το λέω για να καυχηθω για την σκοπευτικη μου...δεινότητα παροτι έχω τσοκ 1-3* αλλά εδώ μιλάμε για μεγάλη πληθωρα σκαγιων κ με ότι αυτό συνεπάγεται).
Δεν μένει παρα να τσεκαρω τα τραυματα στο μαδημα, καθως κ έναν έλεγχο κατά την διάρκεια του....φαγητου...

ΥΓ
....πολλες πετρες μέσα σε ένα μεγάλο πυκνό μου "έβγαλαν" μια τσίχλα την οποία κ πηρα κ καθώς μπήκα να την ψάξω έβαλα το όπλο στον ώμο για να εχω τα χέρια ελευθερα.. ...Ακουω θόρυβο κ σηκωνεται κατακόρυφα μια μπεκάτσα στα δυο μέτρα από το ποδι μου, το ξεκρεμάω αλλά ήταν ήδη πολυ αργά, μου την έκρυψαν οι ελιες..
Αν το είχα στα χέρια από πριν αυτή την μια "λαμψιά" που την είδα θα την προλαβενα για μια βολή..
Αλλά βλέπεται δεν φτανει μόνο να σηκωθεί μια μπεκάτσα το βασικό είναι να μπορεί να πατηθει η σκανδάλη..............
...Άτιμες ξυλοκοτες εχω πολλα να θυμάμαι από εσάς........

View attachment 67512
Έχω γράψει κάνα δυο φορές για χρήση rc32 n11/n12 σε τσιχλοκυνηγι. Έγραψα ότι τα ερριξα και σε ορτυκι. Και στα δύο είδη ποτέ δεν παρατήρησα να χαλάει το κρέας του θηράματος από πολλά σκάγια. Αντίθετα παρατήρησα σπασμένα άκρα... Γράψε μας τις εντυπώσεις σου Τάσο όταν τις καθαρίσεις και τις φας.

5 στο χέρι και 3 χαμένες ,τώρα είμαστε για απόγευματινο για να δούμε!! View attachment 67514
Μιά χαρά! Χαίρομαι ιδιαίτερα τα δικαννάκια σας. Απωθημένο μου έμεινε να μη μπορώ να τα συνηθίσω.
Τα Α1 τι λένε;

Status
Not open for further replies.
Back