Φιλε Κωστα να προσεύχεσαι για λοκνταουν αμα θες να μαθεις μερη! Περσι με την απαγόρευση ήμασταν λαλιστατοι με καθημερινες πληροφοριες για τσιχλες! Φετος επιστρεψαμε σε νομους και περιφέρειες!Πόδια έχουμε, που να πάμε δεν ξέρουμε![]()
Φιλε Κωστα να προσεύχεσαι για λοκνταουν αμα θες να μαθεις μερη! Περσι με την απαγόρευση ήμασταν λαλιστατοι με καθημερινες πληροφοριες για τσιχλες! Φετος επιστρεψαμε σε νομους και περιφέρειες!Πόδια έχουμε, που να πάμε δεν ξέρουμε![]()
Πέρασαν μερικά πουλάκια σήμερα πάντα για τα δεδομένα του μέρους που εγώ πάω.
Έκανα 8-9 με καμία 20αρια τουφεκιές.
Δυστυχώς με το φακό του κινητού βρήκα μόνο τα 3.
Γνώρισα και ένα συνφορουμητη το Γιώργο που έκανε κι αυτός τις τουφεκιές του στο ίδιο μέρος.
Γεια σου Γιώργο.
View attachment 36847View attachment 36849
Τις πρώτες που χτύπησα τις έψαξα πριν καν σκοτεινιάσει.Χαρηκα που σε γνώρισα Στέλιο!
Στο μέρος αυτο δυστυχώς και πριν σκοτεινιάσει να τις ψαχνουμε θα εχουμε χαμένες..
12 φυσίγγια έριξα εγω, 2 χαμένες και 2 στο χέρι.
Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα εκεί. Τί να το κάνω, να τις βαράω για να παχαίνουν τα ζούδια;Τις πρώτες που χτύπησα τις έψαξα πριν καν σκοτεινιάσει.
Πριν πέσουν και οι περισοτερες τουφεκιές.
Κι όμως τις έχασα.
Έτσι είναι το μέρος.
Πειράζει αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι εκεί.
Έτσι ακριβώς. Όπως λέει και ο συντοπίτης μου ο Leon πιο πανω καλύτερα να πας κάπου που θα περάσουν 10 και θα πάρεις τις 7 και θα τις βρεις όλες παρα κάπου που θα περάσουν 50 και θα πάρεις 15 και θα βρεις τις 5. Κρίμα είναι και τα πουλιά να πάνε χαμενα και να ταΐζουμε τσάμπα αλουπες και κουναβους.Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα εκεί. Τί να το κάνω, να τις βαράω για να παχαίνουν τα ζούδια;
Κάνε περπατητό είναι και περισσότερο αθλητικόΣωστά.
Μόνο που εγώ ξέρω μόνο δύο μέρη που περνάνε πουλιά και τα δύο είναι δύσκολα.
Αλλου δεν φαίνεται τίποτα.
Αν ήξερα κάποιο μέρος από αυτό που λέτε εννοείται θα πήγαινα εκεί.
Κάνω περπατητο.Κάνε περπατητό είναι και περισσότερο αθλητικό![]()
Ας τελειώσουν τις ελιές για να μην έχουμε φόβο μήπως και σκαγιασουμε τίποτα αθώα οπίσθια και θα γραφτούν πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ παλι φετος! Έχει πουλιά στο περπατητο...Πάντως ένα είναι το συμπέρασμα, όποιος περπατάει βαράει...![]()
Που τον είδες ρε τον κότσυφα; ο παππάς του χωριού ήταν απάνω στην ελιά!Ας τελειώσουν τις ελιές για να μην έχουμε φόβο μήπως και σκαγιασουμε τίποτα αθώα οπίσθια και θα γραφτούν πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ παλι φετος! Έχει πουλιά στο περπατητο...
Τότε γίνεται ακόμα ποιο αθλητικό!Καλά...Και στο περπατητο είναι εξίσου δύσκολο να βρεθούν τα πουλιά.
Και δύσκολο επίσης να χτυπηθούν με ένα μόνο άτομο.
Αφού τα ξέρουμε αυτά...
Πουλιά θα χάσεις παντού. Θα βόλευε οι τσιχλες να είναι κόκκινες φωσφοριζε αλλά δεν είναι οι ρουφιανες. Προχτές έχασα 3 πουλιά σε φρεζαρισμενο χωράφι τελείως flat. Χωθηκα στην λάσπη , μισή ώρα έψαχνα αλλά δεν τις βρηκα!Καλά...Και στο περπατητο είναι εξίσου δύσκολο να βρεθούν τα πουλιά.
Και δύσκολο επίσης να χτυπηθούν με ένα μόνο άτομο.
Αφού τα ξέρουμε αυτά...
Έιχε φάει σκάγια στον κωλο ο συγχωρεμένος ο θείος μου ο Σπύρος ενώ ήταν πάνω στην ελιά και τιναζε!!! Στα Ερια στους Καθενους...Που τον είδες ρε τον κότσυφα; ο παππάς του χωριού ήταν απάνω στην ελιά!