Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ή σκύψεις ή φύγεις διότι λες θα έφυγε τσουπ σου ρίχνει το γνωστό σφύριγμα και την κοπανάει από την άλλη...
Όσο καχύποπτα είναι τα μαύρα όταν είναι βιδωμενα στα πυκνά και τους θάμνους τόσο βλαμμενα είναι όταν περνάνε στα καρτερια ειδικά όταν έχει πολλα.

Τι στο καλό άλλες τσίχλες κυνηγάτε εσεις;

Εμένα πάντα φεύγουν απ την άλλη μεριά και πολύ νωρίς.
Συνήθως κυνηγάω σε ρυάκι κι έτσι δεν μπορώ να ρίξω απέναντι διότι δεν μπορώ να περάσω.

Και σε μέρος πάντως που δεν έχει ρυάκι οκ Ναι θα πετάξω πέτρα αλλά ούτε μια φορά Δεν έχει έρθει τσίχλα προς εμένα διότι πριν πετάξω την πέτρα με έχει δει κι αν δεν με έχει δει με έχει ακούσει.
Έτσι θα φύγει πάντα αντίθετα.

Πριν 12 χρόνια είχε αρκετές τσιχλες δίπλα απ το σπίτι μου.
Τώρα σε αυτό το μέρος ούτε μια.

Επίσης πήγα σε ένα μέρος περπατητο πριν λίγες μέρες όπου παλιά οι τσιχλες ήταν πολλές και τώρα σε όλο το περπατητο άντε να είδα 2-3 απο μακρυά.

Όλα αυτά τη στιγμή που επάνω όλοι λέγατε ότι έμπαιναν πουλιά και ότι η χρονιά θα είναι καλή.

Ίσως χάλασαν τα μέρη μου.
Ίσως αλλού να έχει πουλιά και δεν ξέρω τα μέρη.
Τι να πω.
Η τσίχλα ήταν η παρηγοριά μας θα τη χάσουμε κι αυτή.

Όσο καχύποπτα είναι τα μαύρα όταν είναι βιδωμενα στα πυκνά και τους θάμνους τόσο βλαμμενα είναι όταν περνάνε στα καρτερια ειδικά όταν έχει πολλα.
Δεν θα συμφωνήσω, στο καρτέρι κάνουν ένα ντου και σου περνάνε όλα μαζί και ότι πάρεις πήρες ή θα πιάνουν μπροστά θα κόβουν κίνηση και φεύγουν εκτός και αν έχεις τόσο καλή φυλάχτρα.Βλέπεις ξαφνικά ένα μαύρο σύννεφο σύριζα στο χώμα να έρχεται να σε καταπιεί, να σου πάρει το καπελάκι όπως είπε ο Σάκης.

Καλημέρα συνάδελφοι,Παρασκευή έχω άδεια και σκέφτομαι να πάω για καμιά τσίχλα,όμως λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να πάω μακρυά,προς Μέγαρα ξέρει κάποιος να μου πει που περίπου να πάω;στον δρόμο που πάει προς Αλεποχώρι δεξιά επιτρέπεται αλλά δεν έχω κυνηγήσει ποτέ πρωί εκεί.Ευχαριστω
Οτι μέρη βρηκα χωρις να με εχει παει καποιος, πλεον ακολουθω την στρατηγική να τα μοιραζομαι ευχαρίστως...Σε οσα με χουν παει φιλοι, δεν στέλνω καποιον καθως σεβομαι οτι δεν σκέφτονται ολοι ετσι στο θεμα αυτο...
Οποτε για Μεγαρα προσωπικα πάω ανεβαίνοντας τον δρομο αριστερα σε ολη την περιοχη γυρω από άνω πευκενεα, κατω πευκενεα, την πιστα μοτο κρος, το εκκλησάκι του αγιου κωνσταντινου κτλ..Αν εχει πουλια η ευρύτερη περιοχη θα εχει και εκει λοιπον..
Απο την αλλη μερια που αναφερεις εσυ, δηλαδη προς Βενιζα δεν εχω πολυ παει αλλα σιγουρα πιανει πουλια η περιοχη γυρω απο κτημα ευθυμια, αγια αννα και πτηνοτροφικη Μεγάρων...
Αν πετυχεις πουλια γραψε εδω αν δε σου κάνει κοπος, γτ θελουμε με εναν φιλο να βγαλουμε βολτες ενα νεοφερτο στο κυνηγι κοκερακι που πηρε ...

Δεν θα συμφωνήσω, στο καρτέρι κάνουν ένα ντου και σου περνάνε όλα μαζί και ότι πάρεις πήρες ή θα πιάνουν μπροστά θα κόβουν κίνηση και φεύγουν εκτός και αν έχεις τόσο καλή φυλάχτρα.Βλέπεις ξαφνικά ένα μαύρο σύννεφο σύριζα στο χώμα να έρχεται να σε καταπιεί, να σου πάρει το καπελάκι όπως είπε ο Σάκης.
Έρχονται στην μύτη του πευκια όντως και μαζεύονται πολλα. Κάνει την μαλάκια και περνάει ο πρώτος και με το μπαμ φεύγουν όλα προς εκει που έφυγε το πρώτο και παίρνεις και δεύτερο και τριτο. Όταν έχει πολλα ξαναλεω. Όταν είναι λίγα σκάνε νυχτα να σου πάρουν το σκαλπ! Έχω σκύψει και σκιαχτει ουκ ολίγες φορες!!! Απόλαυση είναι στον κισσό το πρωι!!! Έρχονται σφεντόνα να πέσουν στο κλαρί και είναι πολυ ωραίο καρτερι. Ποτέ καθιστά ομως. Άδικο για τα πουλιά ρε σεις.

έχω πεθάνει στο γέλιο από τα σχόλια,ειδικά του τύπου που ανέβασε το βίντεο ! .very funny.

Μου αρεσει που τραβανε βιντεο και αγουγετε το κασετοφωνο,θα θελα να ξερα δεν φοβουνται ολοι αυτοι μην τους πιασουν και τους τα παρουν ολα,ασε που θα κανουν καπια χρονια να βγαλουν αδεια!

Με τέτοιο κούνημα και πίρι πίρι, χωρίς Βοσκόπουλο ούτε μπαμ δεν θα εκαναν.
Παράδειγμα προς αποφυγήν..Άμα τούς δώσεις είσαι Αρτέμης άμα δεν τούς δώσεις είσαι Κορόιδο με κεφαλαίο Κ άβυσσος παίδες...

Status
Not open for further replies.
Back