Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μου αρεσει που τραβανε βιντεο και αγουγετε το κασετοφωνο,θα θελα να ξερα δεν φοβουνται ολοι αυτοι μην τους πιασουν και τους τα παρουν ολα,ασε που θα κανουν καπια χρονια να βγαλουν αδεια!
Μετά κλαίνε κ παρακαλάνε τα βύσματα για να καθαρίσουν..Να ζητάς από βουλευτή η υπουργό να σε γλιτώσει επειδή σε έπιασαν να κυνηγάς με κασετόφωνο.. Ξεφτίλα

Μου αρεσει που τραβανε βιντεο και αγουγετε το κασετοφωνο,θα θελα να ξερα δεν φοβουνται ολοι αυτοι μην τους πιασουν και τους τα παρουν ολα,ασε που θα κανουν καπια χρονια να βγαλουν αδεια!
ειναι μαγγες αλλα ο καζαντζιδης δεν ειναι η καλη φωνη κατι τετοια βλεπουν οι οικολογοι και θα μας την φορεσουν με κατι μαλακες που κυκλοφορανε

4 τσίχλες σήμερα και 2 που ενώ έπεφταν ξαφνικά ζωντάνεψαν κι έφυγαν.Φυσίγγι πίστον σκιτ ρούμε 28γρ νο9...2 ώρες έπεφταν φτερά από την μία και έφυγε...Δεν μας τα λεν καλά...
Εμένα μου τα έκαναν τα χατίρια τα ίδια φυσίγγια αποψε. 3 πέρασαν και αναπαύονται στο ψυγείο τωρα και οι τρεις . Άργησα να πάω και έκατσα σε μια γωνίτσα παράμερα. Ο συνάδελφος δίπλα τουφεκισε 10-12 πουλιά. Όσα πέτυχε έπεφταν τσιριζοντας ενώ τον έβλεπα να κάνει συνεχή κοντινά σπριντ μέσα στις ελιες. Στο αυτοκίνητο τον ρωτησα τι έριχνε και με είπε eu....mix 8/9....
Μας έκανε έλεγχο και ο θηροφυλακας τρίτη φορά φέτος. Μπεκατσες μόνο 3 είδα αποψε...

Δημήτρη εκεί από πάνω μπεκατσαδες το κυνηγάνε το μέρος;
Πάνε και ψάχνουν μερικοι αλλα είναι σχετικά πυκνό το μέρος. Πευκοδασος με πουρναρι απο κατω. Προτιμούν να ανεβαίνουν πιο ψηλά που είναι πιο ανοιχτό το δασος

Έτσι ακριβώς. Όπως λέει και ο συντοπίτης μου ο Leon πιο πανω καλύτερα να πας κάπου που θα περάσουν 10 και θα πάρεις τις 7 και θα τις βρεις όλες παρα κάπου που θα περάσουν 50 και θα πάρεις 15 και θα βρεις τις 5. Κρίμα είναι και τα πουλιά να πάνε χαμενα και να ταΐζουμε τσάμπα αλουπες και κουναβους.
Παρε σκυλο ειναι αμαρτια να χανονται πουλια ετσι

Παρε σκυλο ειναι αμαρτια να χανονται πουλια ετσι
Ηλία τα πουλιά που χάνω εγω είναι ελαχιστα. Δεν τουφεκαω πανω απο πυκνουρες και γενικά το κρατάω το χέρι μου.Η λογική του βαράω και αν πέσει μετά βλέπουμε αν το βρω δεν μου αρέσει καθόλου. Αν κάποιος όμως το κάνει αυτό έχεις δίκιο και το σκυλί είναι μονόδρομος.

Ηλία τα πουλιά που χάνω εγω είναι ελαχιστα. Δεν τουφεκαω πανω απο πυκνουρες και γενικά το κρατάω το χέρι μου.Η λογική του βαράω και αν πέσει μετά βλέπουμε αν το βρω δεν μου αρέσει καθόλου. Αν κάποιος όμως το κάνει αυτό έχεις δίκιο και το σκυλί είναι μονόδρομος.
Και το σκυλί δεν είναι θεός και με το σκυλί χάνεις...Όλα έχουν γίνει ρουμάνι...Ξέρει ο ντόκτορ τι σκυλί έχω και πάλι χάνω...

Και το σκυλί δεν είναι θεός και με το σκυλί χάνεις...Όλα έχουν γίνει ρουμάνι...Ξέρει ο ντόκτορ τι σκυλί έχω και πάλι χάνω...
Εννοείται ότι θα χάσεις. Όσο και να προσέχεις θα χασεις και με τον σκύλο ακομη. Εδώ χάνονται γουρούνια , η τσιχλιτσα δεν θα χαθει?

Εμένα μου τα έκαναν τα χατίρια τα ίδια φυσίγγια αποψε. 3 πέρασαν και αναπαύονται στο ψυγείο τωρα και οι τρεις . Άργησα να πάω και έκατσα σε μια γωνίτσα παράμερα. Ο συνάδελφος δίπλα τουφεκισε 10-12 πουλιά. Όσα πέτυχε έπεφταν τσιριζοντας ενώ τον έβλεπα να κάνει συνεχή κοντινά σπριντ μέσα στις ελιες. Στο αυτοκίνητο τον ρωτησα τι έριχνε και με είπε eu....mix 8/9....
Μας έκανε έλεγχο και ο θηροφυλακας τρίτη φορά φέτος. Μπεκατσες μόνο 3 είδα αποψε...
Ερώτηση: Όταν πέφτει τσιρίζοντας τι σημαίνει; Μου έτυχε αρκετές φορές.

Status
Not open for further replies.
Back