Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστω πολυ Στεφανε,σιγουρα θα σας ενημερωσω,ειτε βρω πουλια ειτε οχι,δεξια που γραφω εχω παει δυο φορες για απογευματινο,αριστερα δεν εχω παει ποτε,αποφαση της στιγμης θα ειναι.
Πολύ καλά τα σημεία που σε στέλνει ο Στέφανος, άκου κ ένα ακόμη, όπως μπαίνεις για Μέγαρα ακολουθείς τον δρόμο για αλεποχωρι κ ψάχνεις ταμπέλα η βάλε το GPS για άγιο ιεροθεο. Όπως θα ανεβαίνεις στα αριστερά σου έχει ένα ρέμα, είναι τίγκα στην τσίχλα. Μόνο προχώρα λίγο προς τα μισά του γιατί έχει ένα μαντρί κ ο βοσκός είναι λίγο μυστήριος.Φοβουνται λέει τα ζωντανά κ δεν κάνουν γάλα.Οποτε πάμε τα ίδια μας λέει.

Πολύ καλά τα σημεία που σε στέλνει ο Στέφανος, άκου κ ένα ακόμη, όπως μπαίνεις για Μέγαρα ακολουθείς τον δρόμο για αλεποχωρι κ ψάχνεις ταμπέλα η βάλε το GPS για άγιο ιεροθεο. Όπως θα ανεβαίνεις στα αριστερά σου έχει ένα ρέμα, είναι τίγκα στην τσίχλα. Μόνο προχώρα λίγο προς τα μισά του γιατί έχει ένα μαντρί κ ο βοσκός είναι λίγο μυστήριος.Φοβουνται λέει τα ζωντανά κ δεν κάνουν γάλα.Οποτε πάμε τα ίδια μας λέει.
Από το να ρίχνεις ανατολικά και ο άλλος δυτικά σε τρελή απόσταση και να σου φωνάζει τα σκάγια ήρθαν εδώ είναι πιο καλή δικαιολογία. .yel.

Από το να ρίχνεις ανατολικά και ο άλλος δυτικά σε τρελή απόσταση και να σου φωνάζει τα σκάγια ήρθαν εδώ είναι πιο καλή δικαιολογία. .yel.
Χαχαχα καλά ναι σίγουρα απλά ο συγκεκριμένος δεν ξέρω τι παίζει. Κ κάθε Κυριακή να πηγαίνουμε ειδικά από Γενάρη που πάμε περισσότερο κ μετά λέει κάθε φορά το ίδιο τροπάρι. Λες κ ξεχνάει ότι μας το είπε χάχαχαχαχα

Ευχαριστώ πολύ φίλε,θα δω που θα πάω και θα ενημερώσω.

Απαγορεύεται νομίζω φέτος έχω βαρεσεις αρκετά πουλιά εκεί αλλά χρόνια

Εκτός και αν πηγαίνεις πιο χαμηλά πήγε φέτος δικός μου στα καρτερια και η εφαρμογή Κένταυρος του έγραφε ότι βρίσκεται σε απαγορευμένη περιοχή.

Εχεις δικιο λιγο πανω απο τον αγιο Ιερόθεο εχει απαγόρευση (το βελακι ειναι το μοναστηρι)... Οποτε με προσοχη..

και μένα χθες στα Μεσόγεια, εκεί που περπαταγα μόνος μου και καμία 200μετρα από μεμονωμένα σπίτια,σηκώνονται δύο τσίχλες τους Ρίχνω στην αντίθετη κατεύθυνση.λιγο αργότερα έρχεται ένας μπάρμπας με το αμάξι και αρχίζει να φωνάζει.
τον ρωτάω τι έγινε....
και μου λέει ότι τουφεκαω δίπλα στο σπίτι του....
του δείχνω που είμαι και μετα μου λέει,ναι αλλά μου ήρθαν σκάγια..............
του είπα πολύ ευγενικά να πάει να γαμηθει και έφυγα....σιγά σιγά
δεν είπε κουβέντα μετά
έχουν βρει όλοι το,μας πυροβόλησες
και ας είσαι 200μετρα και ας ρίχνεις από την άλλη.
Από εδώ και περα μόνο μπινελίκια
με το κάθε παπαρα

και μένα χθες στα Μεσόγεια, εκεί που περπαταγα μόνος μου και καμία 200μετρα από μεμονωμένα σπίτια,σηκώνονται δύο τσίχλες τους Ρίχνω στην αντίθετη κατεύθυνση.λιγο αργότερα έρχεται ένας μπάρμπας με το αμάξι και αρχίζει να φωνάζει.
τον ρωτάω τι έγινε....
και μου λέει ότι τουφεκαω δίπλα στο σπίτι του....
του δείχνω που είμαι και μετα μου λέει,ναι αλλά μου ήρθαν σκάγια..............
του είπα πολύ ευγενικά να πάει να γαμηθει και έφυγα....σιγά σιγά
δεν είπε κουβέντα μετά
έχουν βρει όλοι το,μας πυροβόλησες
και ας είσαι 200μετρα και ας ρίχνεις από την άλλη.
Από εδώ και περα μόνο μπινελίκια
με το κάθε παπαρα
Μεγαλη κουβεντα ειπες, αλλα τα μπινελικια φερνουν παρεξηγησεις και οι παραξεγησεις τρεχαματα. Στο χερι του καθενος ειναι ποσο μακρια θα το τραβηξει. Να σου θυμησω το μακελειο που εγινε το 2006 στο Αγρινιο. Δεν ημουν μπροστα, αλλα ο δολοφονος ελεγε οτι το επεζαν τσαμπουκαδες κοι κονιορδοι οι μακαριτες. Κραταμε τουφεκια, θελει ψυχραιμια και συνεση, και πολλες φορες να κανουμε τους μαλακες γιατι παντα, μα παντα τη κακια στιγμη 2 σπιτια κλεινουν.

Status
Not open for further replies.
Back