Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αποζητάω μια προσωπική αφιέρωση από ένα τρυφερό αγόρι εδώ μέσα!!! Τη θέλω πολύ!!! Πάρα πολύ!!!

Σαν κι αυτή που μου έκαμε τις προάλλες...
Ξέρει αυτός... ;) .exciting. .love.

Υ.Γ.: .sarcastic..sarcastic. Αφού δεν πάμε για κυνήγι, ας κάνουμε κάναν (αυτο)σαρκασμό, να γελάσουμε...!!!

Last edited:
Αποφάσισα να πάω για καρτέρι σήμερα παρ'ότι θεωρητικά πήρα λίγο αργά την απόφαση. Έφτασα 5 παρά 10 στο καρτέρι. Πάνω που είχα απελπιστεί γύρω στις 5:25 φάνηκε η πρώτη. Τελικά πέρασαν καμία 25ρια πουλιά μέσα στο σκοτάδι. Ευτυχώς ο κύλινδρος της Carlsons αποδεικνύεται σκούπα και κατάφερα 8 τσιχλόνια από τα οποία βρήκα τα 6. Ringo καταστάσεις

Σήμερα έκανα ένα υπέροχο κυνήγι τσίχλας.

Έριξα ένα φυσίγγι.

Είδα μόνο αυτήν την τσίχλα!!!
Στέλιο μη στενοχωριέσαι, μία από τα ίδια και εδώ.Αν δεν υπήρχε το φόρουμ θα έλεγα ότι η χρονιά είναι τραγική...

Στέλιο μη στενοχωριέσαι, μία από τα ίδια και εδώ.Αν δεν υπήρχε το φόρουμ θα έλεγα ότι η χρονιά είναι τραγική...
Θα ανταλαζα άνετα μια μέρα να κάνω το όριο και ας μην ξαναπάω φέτος για τσίχλα.

Να ρίξω 5-6 κουτιά μαζεμενα να πουμε και τέλος!!!

Μην το λες αυτό. Καλύτερα λιγότερα και κάθε μέρα. Όχι πως θα μας έβλαπταν τα περισσότερα....

Δεν ήθελα να το γράψω για να μη μεταφέρω την προσωπική μου απογοήτευση.Όλη μέρα στο χωράφι και μία τσίχλα δε βαρέθηκε να αλλάξει πόστο, ούτε τσιν.Δεν υπάρχουν ούτε μικρόπουλα.Σήκωσα όμως μπεκάτσα!Πρόκειται για μέρη που έχουν παραμείνει αναλλοίωτα από τότε που ήμουν παιδί.Τώρα πια δεν κάθομαι ούτε στο καρτέρι.

Δεν ήθελα να το γράψω για να μη μεταφέρω την προσωπική μου απογοήτευση.Όλη μέρα στο χωράφι και μία τσίχλα δε βαρέθηκε να αλλάξει πόστο, ούτε τσιν.Δεν υπάρχουν ούτε μικρόπουλα.Σήκωσα όμως μπεκάτσα!Πρόκειται για μέρη που έχουν παραμείνει αναλλοίωτα από τότε που ήμουν παιδί.Τώρα πια δεν κάθομαι ούτε στο καρτέρι.
Σε ποια περιοχή Σπύρο;

Σήμερα έκανα ένα υπέροχο κυνήγι τσίχλας.

Έριξα ένα φυσίγγι.

Είδα μόνο αυτήν την τσίχλα!!!
Στέλιο αν δεν έχεις δουλειά το πρωί, άντε να πάμε περπατητό.. Έχω ένα τρίωρο διαθέσιμο. Χθες στις ελιές (ράβδισμα) μου βγάλανε τα μάτια τα πουλιά.. Το κακό είναι ότι είναι τζόκερ.. Θηράματα θα χει, απλά επειδή έχει κ λιόφυτα δεξιά κι αριστερά δεν ξέρω αν θα ραβδίζουν αύριο.

Στέλιο αν δεν έχεις δουλειά το πρωί, άντε να πάμε περπατητό.. Έχω ένα τρίωρο διαθέσιμο. Χθες στις ελιές (ράβδισμα) μου βγάλανε τα μάτια τα πουλιά.. Το κακό είναι ότι είναι τζόκερ.. Θηράματα θα χει, απλά επειδή έχει κ λιόφυτα δεξιά κι αριστερά δεν ξέρω αν θα ραβδίζουν αύριο.
Έλα στα προσωπικά μηνύματα να μου πεις μέρος κτλ...να το δούμε το θέμα.

Αποζητάω μια προσωπική αφιέρωση από ένα τρυφερό αγόρι εδώ μέσα!!! Τη θέλω πολύ!!! Πάρα πολύ!!!

Σαν κι αυτή που μου έκαμε τις προάλλες...
Ξέρει αυτός... ;) .exciting. .love.

Υ.Γ.: .sarcastic..sarcastic. Αφού δεν πάμε για κυνήγι, ας κάνουμε κάναν (αυτο)σαρκασμό, να γελάσουμε...!!!
Αγαπητέ Νικολάε, υποψιάζομαι ότι εγώ ειμί ο τρυφερός νεανίας, του οποίου αποζητάς την αφιέρωση.
Να σε ενημερώσω αφενός ότι δεν έχω εξορμήσει καθόλου διά κιχλίδες τις παρελθούσες ημέρες, αφετέρου δεν έχω τα ίδια "γούστα" με το Χρήστο, ο οποίος δημοσίως, ανερυθρίαστα και αναιδώς εζήτησε να τον πάρεις!!! μαζί σου βεβαίως βεβαίως....
Αν καρπωθώ σε επόμενη έξοδο κάποια κιχλίδα ευχαρίστως να στην αφιερώσω, αλλά έως εδώ και μη παρέκει!
.very funny.

Αγαπητέ Νικολάε, υποψιάζομαι ότι εγώ ειμί ο τρυφερός νεανίας, του οποίου αποζητάς την αφιέρωση.
Να σε ενημερώσω αφενός ότι δεν έχω εξορμήσει καθόλου διά κιχλίδες τις παρελθούσες ημέρες, αφετέρου δεν έχω τα ίδια "γούστα" με το Χρήστο, ο οποίος δημοσίως, ανερυθρίαστα και αναιδώς εζήτησε να τον πάρεις!!! μαζί σου βεβαίως βεβαίως....
Αν καρπωθώ σε επόμενη έξοδο κάποια κιχλίδα ευχαρίστως να στην αφιερώσω, αλλά έως εδώ και μη παρέκει!
.very funny.

.RESPECT..RESPECT..RESPECT..love..love..love.

Δεν πειράζει. Πάμε κυνήγι για να περάσουμε καλά. Κάνουμε υπομονή και τους "γράφουμε" σιωπηλά.
Το έκανα συνέχεια αυτο. Δεν μίλαγα και έκανα γενικά τον μλκα. Ώσπου κατάλαβα ότι δεν πρέπει ούτε να ντρέπομαι ούτε να απολογούμαι για αυτό που κάνω νόμιμα σε επιτρεπόμενο μερος. Οπότε χεσιμο λεκτικό και ο κάθε εξυπνάκιας πισω στο λαγούμι του. Μέχρι και καρτερατζης μπεκατσας που μένει σε ένα σπίτι στην μέση του πουθενά το έπαιζε οικολόγος όταν καρτερωναμε 250-300 μέτρα από το παράνομο οίκημα του. Με το που τουφεκαγαμε ρεκαζε σαν το γελαδι, φονιάδες και απαγορεύεται εδώ και θα πάρω την αστυνομία κτλ. Μέχρι που ένα απόγευμα που δεν πέρασε τίποτα και δεν ρίξαμε τουφεκιά βλέπουμε τον τύπο να βγαίνει από το σπίτι με ένα δικανο και να περιμένει την επίμαχη ωρα. Ήταν σκοτεινά και λίγο μακριά για να δω τα μούτρα του όταν του φωναξα ότι την επόμενη φορά που θα φωνάξει και θα βρίσει θα φάει καταγγελία στην θηροφυλακη. Τόσα χρόνια έχουμε δει και ακούσει από κομπλεξικους και καραγκιόζηδες τα μύρια όσα αλλά δεν μένουνε αναπάντητα.

Status
Not open for further replies.
Back