Οι υπόλοιπες τρεις που είναι ;;
Ωραίο φυσιγγακι το 28αρι του Ανδρέα.Θεριζει.
Οι υπόλοιπες τρεις που είναι ;;
Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού, Γιάννη !!!Οι υπόλοιπες τρεις που είναι ;;
Ωραίο φυσιγγακι το 28αρι του Ανδρέα.Θεριζει.
Μια χαρά είσαι, τουλάχιστον κάνεις την βόλτα σου το απόγευμα και όλο και κάτι περνάει.Φετος εγώ δεν έχω κάτσει απογευματινό ακόμα.Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού, Γιάννη !!!![]()
Δεν χάνεις και κάτι.Ειδικά,φέτος, με του κωλονοτιάδες όσα 28 σχεδόν έχω ρίξει και δεν φταίνε τα γρ είναι ζωντανά.Και σήμερα 2 τις έτρεχα σαν τον βέγγο.Ήταν κοντά μία την τουφέκησα πιο πάνω από το κεφάλι μπας και την ζαλήσει το 《ωστικό κύμα》αλλά πήγαινε σαν τον μπολτ....Μια χαρά είσαι, τουλάχιστον κάνεις την βόλτα σου το απόγευμα και όλο και κάτι περνάει.Φετος εγώ δεν έχω κάτσει απογευματινό ακόμα.
Θα κρυώσει ο καιρός και θα βελτιωθεί η κατάσταση στα καρτερια. Με τα συγκεκριμένα 28αρια έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος φέτος,έχω κρατήσει κάποια κουτάκια να τα δοκιμάσω και σε πιο κρύο καιρό.Δεν χάνεις και κάτι.Ειδικά,φέτος, με του κωλονοτιάδες όσα 28 σχεδόν έχω ρίξει και δεν φταίνε τα γρ είναι ζωντανά.Και σήμερα 2 τις έτρεχα σαν τον βέγγο.Ήταν κοντά μία την τουφέκησα πιο πάνω από το κεφάλι μπας και την ζαλήσει το 《ωστικό κύμα》αλλά πήγαινε σαν τον μπολτ....
Πόσο τα βρίσκεις;Έχει και 32αρια καταπληκτικά ο Ανδρέας.Και ο άλλος ο J & B πολύ καλό.
Οταν περνάω από Χαλκίδα τα βρίσκω στον Παπακωνσταντίνου.
Τι σας έχει πιάσει με τα 28αρια ?
Αλογόμυγες Αυγουστιατικες θα κυνηγήσουμε ?
Νομιζω ότι το 30αρι είχε 6.40 και τοΠόσο τα βρίσκεις;
Να μειώθηκαν ήθελες να πεις.Ευχαριστώ Γιώργο.Τα φυσίγγια του Τσιπούρα είναι προσεγμένα και ποιοτικά.Από καιρό θέλω να πάρω μία κούτα για λαγό όταν τα βρω!Νομιζω ότι το 30αρι είχε 6.40 και το
Comandos το είχα βρει κάτω από 7 ευρώ .Τώρα να ακριβηναν ?Μάλλον όχι .
Όλα έχουν πάρει την ανηφόρα παντού
Τις τσάκισες εφέτος!!!Απογεματινό καρτεράκι και σήμερα, μετά την χτεσινή αποχή εξαιτίας του δυνατού κωλοαέρα...
Περάσανε πολλά τσιχλάκια από τις 16:55 μέχρι τις 17:20 και κατάφερα, σε γρήγορο ρυθμό βολών-γεμίσματος, να ρίξω κάτω 18 τσιχλίτσες, εκ των οποίων έβαλα στο γιλεκάκι μου τις 15!
Πολύ όμορφα ήτανε κι ας έφαγα και λίγη βροχούλα, αλλά και ριπές αέρα...
Πάντως τα 28ρια J&B του Τσιπούρα σε 9 νουμεράκι, τις ξέρεναν τις τσιχλούλες ακόμα και πολύ ψηλά, παρά την υπερβολική υγρασία εφόσον έβρεχε...
Τελικά, εάν η ντουφεκιά πάει εκεί που πρέπει, το τσιχλάκι έρχεται κάτω με ό,τι καιρό...! Πάντα με τίμια και σωστά φτειαγμένα φυσιγγάκια...!
Και το 30αρι του ξεραίνει τις κυριαρινες.Αμαν Νικολαε.Ενα βαγόνι τσίχλες έχεις βαρεσει εφέτος.Απογεματινό καρτεράκι και σήμερα, μετά την χτεσινή αποχή εξαιτίας του δυνατού κωλοαέρα...
Περάσανε πολλά τσιχλάκια από τις 16:55 μέχρι τις 17:20 και κατάφερα, σε γρήγορο ρυθμό βολών-γεμίσματος, να ρίξω κάτω 18 τσιχλίτσες, εκ των οποίων έβαλα στο γιλεκάκι μου τις 15!
Πολύ όμορφα ήτανε κι ας έφαγα και λίγη βροχούλα, αλλά και ριπές αέρα...
Πάντως τα 28ρια J&B του Τσιπούρα σε 9 νουμεράκι, τις ξέρεναν τις τσιχλούλες ακόμα και πολύ ψηλά, παρά την υπερβολική υγρασία εφόσον έβρεχε...
Τελικά, εάν η ντουφεκιά πάει εκεί που πρέπει, το τσιχλάκι έρχεται κάτω με ό,τι καιρό...! Πάντα με τίμια και σωστά φτειαγμένα φυσιγγάκια...!
Σταύρο ξαναπήγες Θεολόγο , φάνηκε τίποτα ;Σήμερα Θεολόγο απόλυτος τίποτα ο νότιας έκανε την δουλειά του.
Θεολογο της Χαλκίδας λέτε η αυτόν στην Μαλεσίνα ?Σταύρο ξαναπήγες Θεολόγο , φάνηκε τίποτα ;
Αυριο λογο τενοντίτιδας στον δεξι αστραγαλο μαλλον θα την βγαλω με επισκεψη στο σκοπευτήριο στον Ασπροπυργο, και απογευμα ελεγα για κανα καρτερακι απο εκεινη την πλευρά... Πριν κανα μηνα ειχε πουλάκια αλλα τωρα ετσι οπως τα περιγραφεις προβληματιστηκα...μόλις γύρισα από Μέγαρα,κτήμα Ευθυμία, Αγία Άννα,και πέριξ,δύο πουλιά πήραμε,είδαμε σύνολο καμιά 10ριά
Φανταζομαι Μαλεσινα, γτ εκει ειχε κατι πουλάκια πριν κανα δυο βδομαδες..Θεολογο της Χαλκίδας λέτε η αυτόν στην Μαλεσίνα ?