Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο Θεολόγος της Εύβοιας μέσα στα ρέματα θα έχει πολλές τσίχλες.Πιο κάτω στον "Βοριά " που τον λέμε για καρτέρι με νοτιαδες δεν είναι καλά.
Τον Θεολόγο τον κυνηγαγαμε με παγανιστές στα ρέματα και καρτερια που έτρεχαν και έκλειναν μπροστά από τις ρεματιές.Και στον Πουρνο μάζευε πολλά πουλιά αλλά συνήθως στο τέλος της περιόδου.

Αυριο λογο τενοντίτιδας στον δεξι αστραγαλο μαλλον θα την βγαλω με επισκεψη στο σκοπευτήριο στον Ασπροπυργο, και απογευμα ελεγα για κανα καρτερακι απο εκεινη την πλευρά... Πριν κανα μηνα ειχε πουλάκια αλλα τωρα ετσι οπως τα περιγραφεις προβληματιστηκα...
Ειναι και αυτη η Αττικη προβλημα, αντε να μαρτυρήσει κανείς απογευματινο καλο καρτερι...
Στέφανε Ασπρόπυργο μένω, καρτέρια εδώ πάμε μόνο αν χιονίζει. Καλή τύχη!

Αυριο λογο τενοντίτιδας στον δεξι αστραγαλο μαλλον θα την βγαλω με επισκεψη στο σκοπευτήριο στον Ασπροπυργο, και απογευμα ελεγα για κανα καρτερακι απο εκεινη την πλευρά... Πριν κανα μηνα ειχε πουλάκια αλλα τωρα ετσι οπως τα περιγραφεις προβληματιστηκα...
Ειναι και αυτη η Αττικη προβλημα, αντε να μαρτυρήσει κανείς απογευματινο καλο καρτερι...

Screenshot_2021-12-03-21-34-51-373_gr.apg.kentavros.jpg

Εκεί που έχω το βελάκι έχει ένα εκκλησάκι, συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται,στον χωματόδρομο δεξιά από το εκκλησάκι προχωράς ευθεία μέσα,περνάς τα περιφραγμένα και μετά δεξιά σου έχει ένα αμπέλι και αριστερά πεύκα,εκεί πάω απογευματινό στα Μέγαρα,δεν ξέρω κάποιο άλλο.Αν πρόσεξες λίγο πιο κάτω από το βελάκι είναι η πτηνοτροφική Μεγάρων.

Στέφανε Ασπρόπυργο μένω, καρτέρια εδώ πάμε μόνο αν χιονίζει. Καλή τύχη!
Κωστα Ασπροπυργο εννοουσα για σκοπευτήριο, για απογευματινο ομως εννοουσα να πάω προς τα μερη στα Μεγαρα που εγραψε ο Μανθος..

Εκεί που έχω το βελάκι έχει ένα εκκλησάκι, συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται,στον χωματόδρομο δεξιά από το εκκλησάκι προχωράς ευθεία μέσα,περνάς τα περιφραγμένα και μετά δεξιά σου έχει ένα αμπέλι και αριστερά πεύκα,εκεί πάω απογευματινό στα Μέγαρα,δεν ξέρω κάποιο άλλο.Αν πρόσεξες λίγο πιο κάτω από το βελάκι είναι η πτηνοτροφική Μεγάρων.
Στην ιδια ευθεία πιο αριστερα 3-4χλμ εχω παει και εγω πριν κανα μηνα και εριχνες αρκετες τουφεκιες...αλλα ετσι οπως τα περιεγραψες για το σημερινο περπατητο σου δεν βλεπω φως...

καρτέρια της Βένιζας είναι αυτά αλλά έχει παραγίνει το κακό ,από τις 14:00 - 14:30 είναι πιασμένα,,για κάποιον που θα φύγει από Αθήνα να φάει τέτοιο σκότωμα για μερικά πουλιά ( και αν ) στα τριτοκάρτερα δεν αξίζει
Ναι ρε Παύλο πριν αλλαξει η ωρα ειχα φτασει εκει στις 4 και ηταν πιασμενο..ημαρτον!.hair.

Ο Θεολόγος της Εύβοιας μέσα στα ρέματα θα έχει πολλές τσίχλες.Πιο κάτω στον "Βοριά " που τον λέμε για καρτέρι με νοτιαδες δεν είναι καλά.
Τον Θεολόγο τον κυνηγαγαμε με παγανιστές στα ρέματα και καρτερια που έτρεχαν και έκλειναν μπροστά από τις ρεματιές.Και στον Πουρνο μάζευε πολλά πουλιά αλλά συνήθως στο τέλος της περιόδου.
Ακριβώς Γιώργο.

καρτέρια της Βένιζας είναι αυτά αλλά έχει παραγίνει το κακό ,από τις 14:00 - 14:30 είναι πιασμένα,,για κάποιον που θα φύγει από Αθήνα να φάει τέτοιο σκότωμα για μερικά πουλιά ( και αν ) στα τριτοκάρτερα δεν αξίζει
Έχει και άλλα καλά καρτερία πάνω από τη βενιζα που δε πάνε πολλοί αλλά δεν τα βρίσκεις αν δε σε πανε

Θα ερθουν τα οπκε σιγουρα!.terror.
Απαγορεύεται απ' το νόμο, έως 6 άτομα μπορούν να κυνηγήσουν σε ομάδα
Ρε παιδιά, πως κανονίζουν οι κυνηγετικοι σύλλογοι εκδρομές με ολόκληρο πούλμαν; Δεν εννοώ 20 άτομα πάνω απ ένα πουρναρι. Τεσπα, άλλο ήταν το point.

Ρε παιδιά, πως κανονίζουν οι κυνηγετικοι σύλλογοι εκδρομές με ολόκληρο πούλμαν; Δεν εννοώ 20 άτομα πάνω απ ένα πουρναρι. Τεσπα, άλλο ήταν το point.
Παγάνα 20 ατόμων, σημαίνει οργανωμένη ομάδα με επικοινωνία 20 ατόμων και αυτό απαγορεύεται απ' το νόμο
Κατά την άποψή μου κιόλας καλώς απαγορεύεται
Οι "γουρουναδες"πως πάνε δέκα άτομα?
μόνο στον αγριόχοιρο επιτρέπεται μεγαλύτερη ομάδα των 6 ατόμων. σε όλα τα άλλα κυνήγια απαγορεύεται

Τα πουλιά έχουν βιδωθει στα πυκνά πλεον. Μαύρες το πρωι μόλις 2. Για καρτερι ούτε λόγος , δεν φάνηκε τίποτα παρά μια 5αδα κοτσύφια ψηλωμενα. Έχοντας μπλέξει με γουρουναδες, λαγαδες και γέρους και γριές που βγήκαν να μαζέψουν χόρτα , έκανα ένα μίνι περπατητο μετα απο πολύ καιρο. Στα σκινα και τις αγριλιες λίγα πράγματα ειχε. Στους μεγάλους πευκωνες είχε πολλα πουλιά και κελαηδουσαν οπως τον Μαρτη!!! Με τα πολλά 8 στο χερι μια χαμένη και 5 σκιαγμενες.. Κοτσύφια ακούγονται στα πυκνά αλλά παρα εξω δεν βγαίνουν. Κρύο επειγόντως θέλουμε και δεν φαίνεται πουθενα.
Φυσίγγια Hyperion 28gram piston skeet νο9. Με 11 βαθμους και τρομερή υγρασία μόνο μια έπεσε ζωντανή.

Status
Not open for further replies.
Back