Το είχα διαβάσει αυτό που έγραψες προ ημερών και όταν μου έτυχε σε θυμήθηκα.Δεν απαγορεύεται. Ο νόμος είναι ξεκαθαρος. Απαγορεύεται η θήρα της μπεκατσας στο καρτερι μισή ώρα πριν την ανατολή του ηλιου και μισή ωρα μετα την δύση του. Αν την προγκιξεις η για οποιοδήποτε άλλο λόγο πετάει και την χτυπήσεις κατά την διάρκεια της ημέρας δεν έχεις πρόβλημα. Μου έτυχε και εμένα το Σάββατο. Πέρασε πολύ πριν την απαγορευμένη ώρα αλλά δεν τις έριξα ούτε εγω. Όσο για τον Ανδρέα τώρα με τα κινητά τραβάς μια φωτογραφία την μπεκατσα. Σε τυχόν έλεγχο η ώρα και η ημερομηνία της φωτογραφίας σε καλύπτουν πιστεύω. Το έχω κάνει και δεν είχα πρόβλημα κανεα στον έλεγχο μια φορά που ειχα πάρει δύο σε μεσημεριανό περπατητο τσιχλας και μετά πηγα καπάκι απογευματινό. Το μόνο που δέχτηκα απο τον θηροφυλακα ηταν τα σχόλια περί της κωλοφαρδιας μου!!!!
Εδώ σηκώνει πέτρες ο νοτιάς αποτε καρτερι ούτε για πλακα...
Τη σχετική νομοθεσία τη γνωρίζω. Το μπλέξιμο φοβήθηκα. Άντε να πείσεις ότι τη χτύπησες "καλή" ώρα.
Αυτό που είπες με το κινητό όλα τα λεφτά. Δεν το είχα σκεφθεί. Δε θα μου ξανατύχει;;.....