Ούτε μπινελίκι ούτε τιποτα. Η φωτογραφία έχει ημερομηνία και ώρα και μπορεί μια χαρα να σταθεί στο δικαστήριο. Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία υπέρ σας. Το γνωστό κομάντο της παροχής ήθελε να με γράψει σε περιοχή που ειχε κρατήσει χιόνι μόνο όπου δεν το εβλεπε ο ηλιος , 90% δηλαδή ξεχιονο! Του δίνω το όπλο και αρχίζω να τραβάω βίντεο ενημερώνοντας τον ότι θα χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο. Επίσης του είπα ότι μετά την αθώωση μου θα του κάνω εγώ μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Γουρλωσε τα ματάκια του και μου την "χαρισε"....
Δεν φτάνει που πληρώνουμε τόσα και συντηρούμε τόσους....να είσαι και νόμιμος και να σε αντιμετωπίζουν σαν παράνομο την ίδια στιγμή που οι πραγματικά παράνομοι οργιάζουν.
Κάπου εκεί σου κόβονται τα πόδια.
Εγώ πάντως σαν νέος κυνηγός αλλά και αργότερα που έπεσα σε κάποια παραπτώματα μια χαρά μου τη χαρισαν διότι οι άνθρωποι κατάλαβαν πως δεν είμαι ιστορία.
Την πρώτη φορά που έβγαλα άδεια νόμιζα ότι 20 Αυγούστου κυνηγάω όπου θέλω απλώς δεν χτυπάω τα θηράματα που δεν έχουν ανοίξει.
Μπαμ μπουμ μπαμ μπουμ εγώ στα κοτσύφια Όχι σε ζώνη διαβάσεις.
Απέναντι οι χωριάτες με τα λαγοσκυλα βόλτα είχαν φάει φρίκη.
Περνούν τη θυροφυλακη τηλ.
Έρχονται δύο θηροφύλακες λέει ο ένας φίλε το όπλο κατασχετε μήνυση κτλ....
Τι λες ρε φίλε του λέω εγω;
20 Αυγούστου δεν είναι σημερα;
Σήμερα του λέω δεν ανοίγει το κυνήγι για κοτσύφο τσιχλες κτλ;
Ε....Και πήρε χαμπάρι ο άνθρωπος ότι δεν ήξερα που πάνε τα 4 και ότι δεν ήμουν ιστορία.
Πολύ γέλιο τώρα που το σκέφτομαι.
Ευτυχώς είχα αδειάσει κανένα κουτί φυσίγγια και δεν είχα πιάσει ούτε κοτσύφο.
Και μια άλλη φορά βγάζω άδεια και δεν πάω καθόλου πέρδικα επειδή είχα φουλ δουλειά.
Κανένα ρεπό ούτε καν Κυριακή.
Οπότε είχα απελπιστεί και μια πέμπτη ακυρώνεται μια δουλειά εκεί που δουλευα και λέω εγώ θα πάω.
Δε γαμιεται γιατί την έβγαλα την άδεια.
Πάω πέρδικα λοιπόν πέμπτη κάνω 2 βρίσκω τη μια κατεβαίνω στο δρόμο να γυρίζω πίσω στο αμαξι δασαρχείο.
Ρε πουστη μια φορά παρανομισα και μου έκατσε δασαρχείο που δεν το έχω δει εκεί έκτοτε ποτέ ξανά.
Έπιασες τίποτα μου λέει.
Λέω Ναι μια πέρδικα.
Καταιβαινει από το αμάξι βλέπει το όπλο τρισφαιρο μου λέει πέμπτη περδικα;
Του λέω φίλε έχω βγάλει άδεια και δεν έχω πάει καθόλου.
Σήμερα έκατσε ένα ρεπό και πήγα.
Του λέω δουλεύω εκεί μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι δε λέω ψέματα.
Μου λέει φύγε δε σε είδα δε με είδες.
Οπότε έχω δει ότι κρίνουν σωστά.
Διότι έλεγα αλήθεια και τις δύο φορές.
Και όλα παίζουν σημασία.
Του είπα αμέσως ότι είχα πιάσει πριν με ελέγξει.
Αν φέρει πειν έβλεπε την καραμπινα 5σφαιρη δεν με γλίτωνε τίποτα.
Φροντίζω κι εγώ έκτοτε να ειμαι ολοσωστος διότι δεν θέλω ούτε καν παρατήρηση να μου κάνουν.
Οπότε προσωπικά δεν έχω παράπονο από θηροφυλακες και δασαρχείο.