Το Σάββατο θα έχει 3000 κόσμο.Ακόμη και σήμερα άρχισε να φεύγει από τα προσηλια. Βαριά Κυριακή είμαστε κομπλέ αν κάνει και τις βροχές το Σάββατο!
Το Σάββατο θα έχει 3000 κόσμο.Ακόμη και σήμερα άρχισε να φεύγει από τα προσηλια. Βαριά Κυριακή είμαστε κομπλέ αν κάνει και τις βροχές το Σάββατο!
Άστα να πάνε θα βγαίνει ο κάθε πικραμμένος...Ήδη είχαν αρχίσει να βγαίνουν πριν τα χιόνια...Το Σάββατο θα έχει 3000 κόσμο.
Να το λιώσει με το καλό και ας βγουν. Εκεί που θέλω να πάω εγώ δεν έρχονται γιατί δεν τους γεμίζει το μάτι για πρωι. Αργότερα για περπατητο θα έρθουν σιγουρα.Το Σάββατο θα έχει 3000 κόσμο.
Τσουρεκια στα εκανε, δεν εγινε ομως εν τελει τιποτα ..στα εκανε τσουρεκια γιατι σε βρηκε μποσικο...μολις τον τραμπουκησες μαζευτηκε...Δεν χρειαζόμαστε αποφαση δασαρχειου, τα λεει η ρυθμιστική...χιονακαλυψη=απαγόρευση..τωρα προφανως με τα ποσοστα δε θα παίζεις..οποιος δε θελει να μπει στην διαδικασια καθεται σπιτι του...οποιος δεν κολλαει να μπει στην διαδικασια για τα ευκόλως εννοούμενα μεγεια του με χαρα του.. Προσωπικα παντως δεν τους χαριζω ουτε μια μερα γιατι δεν τους χρωσταω, μου χρωστανε (μετα τα περσινα)...Δεν παίζουμε καθόλου με τις λεξεις. Αυτοί παιζουν. Κατάλευκα και δεν φαίνεται η γη , συμφωνω. Εμένα όμως γιατί πιο παλια μου τα έκαναν τσουρέκια για 80% ξεχιονη γη???? Λένε ότι απαγορεύεται όταν υπάρχει πλήρης χιονοκαλυψη, άρα από την στιγμή που αρχίζει έχει μεγάλα κομμάτια γης ξεχιονα, το κυνήγι επιτρέπεται. Έτσι το ερμηνεύω εγω.
Παιδια οπου εχει βγει απαγόρευση ως τωρα, αναφερει σαφεστατα οτι αφορα περιοχες με χιονοκαλυψη και παγετο ...Οταν λεμε βγηκε απαγορευση για Αργολιδα, εννοουμε οπου υπαρχει ΧΙΟΝΟΚΑΛΥΨΗ...οχι απο το Κουτσοποδι μεχρι την Δημαινα!Όλο το μπέρδεμα έγινε γιατί έβγαλε ανακοίνωση η μαϊμού πολιτικός .Αν δεν έβγαζε στα περισσότερα μέρη θα κυνηγουσαμε κανονικά όπως αλλά χρόνια με αυτό που έκανε είναι σαν να είπε στους δασαρχες να απαγορευτεί το κυνήγι για να μην το πει ο ίδιος και χρεωθεί πολιτικο κόστος η κυβέρνηση ότι κόβει το κυνήγι .Άμα ξέρατε τι καριολια είναι όλοι και καταλάβαινε ο κόσμος ούτε οι συγγενείς τους δε θα τους ψήφιζαν.Δεν κάνανε το πρωτεύον στη κακοκαιρία να προφυλάξουν τον κόσμο και τους ένοιαξε για τις τσίχλες νομιζεται .
Απο τους 3000 (που δε θα χει ουτε να τους πληρωσεις τοσους) οι 2500 10.00 το πρωί θα τα μαζευουν να φυγουν γτ δε περπαταει κανείς!Το Σάββατο θα έχει 3000 κόσμο.
Άμα παίξουν τα πουλιά δεν θα περπατήσει κανένας.Απο τους 3000 (που δε θα χει ουτε να τους πληρωσεις τοσους) οι 2500 10.00 το πρωί θα τα μαζευουν να φυγουν γτ δε περπαταει κανείς!
Θα καουμε το σκ..Άμα παίξουν τα πουλιά δεν θα περπατήσει κανένας.
Μακαρι απο το στομα σου και στου θεου το αφτι ..αλλα αυτο το θεωρώ πλεον εξαιρετικά σπανιο...ημερες εξαιρεση...Άμα παίξουν τα πουλιά δεν θα περπατήσει κανένας.
Η οδηγία έλεγε ότι τα κατά τόπους δασαρχεία είναι υπεύθυνα για να κρίνουν που θα απαγορευθεί το κυνήγιΠαίδες, μόλις μίλησα με γνωστόν και επιφανή θηροφύλακα της Δ' ΚΟΣΕ.
Μού είπε ότι η οδηγία είναι: όπου επικρατεί χιονοκάλυψη & παγετός, το κυνήγι απαγορεύεται!!!
Ισχύει μέχρι νεωτέρας, τουτέστιν μέχρι να μαλακώσει ο καιρός και να λειώσουν τα χιόνια...
Αυτά! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...
Ο καθείς ας πράξει ό,τι καταλαβαίνει, αλλά πάντοτε υπ' ευθύνη του...!
Τον ψηλο, Νικο?
κυνήγι στοπ με χιονι, παγετό και δυνατό αερα......
Παγετό μέχρι αύριο θα εχει, μετά ανεβαίνει η θερμοκρασία και έρχονται και βροχες.
Όλο το μπέρδεμα έγινε γιατί έβγαλε ανακοίνωση η μαϊμού πολιτικός .Αν δεν έβγαζε στα περισσότερα μέρη θα κυνηγουσαμε κανονικά όπως αλλά χρόνια με αυτό που έκανε είναι σαν να είπε στους δασαρχες να απαγορευτεί το κυνήγι για να μην το πει ο ίδιος και χρεωθεί πολιτικο κόστος η κυβέρνηση ότι κόβει το κυνήγι .Άμα ξέρατε τι καριολια είναι όλοι και καταλάβαινε ο κόσμος ούτε οι συγγενείς τους δε θα τους ψήφιζαν.Δεν κάνανε το πρωτεύον στη κακοκαιρία να προφυλάξουν τον κόσμο και τους ένοιαξε για τις τσίχλες νομιζεται .
Ε ρε Στέφανε , πως να μην τον τραμπουκησω??? Ήθελε ο τύπος να κάνει το άσπρο μαυρο. Να στέκομαι σε μια λακα απολύτως ξεχιονη και να μου λέει για χιονοκαλυψη ο παπαρας και ότι τα πουλιά είναι παγωμένα με 10 βαθμους στις 5 το απόγευμα. Ούτε εγώ τους χαρίζω τιποτα. Με το που κοπεί το χιονι βγήκα.Τσουρεκια στα εκανε, δεν εγινε ομως εν τελει τιποτα ..στα εκανε τσουρεκια γιατι σε βρηκε μποσικο...μολις τον τραμπουκησες μαζευτηκε...Δεν χρειαζόμαστε αποφαση δασαρχειου, τα λεει η ρυθμιστική...χιονακαλυψη=απαγόρευση..τωρα προφανως με τα ποσοστα δε θα παίζεις..οποιος δε θελει να μπει στην διαδικασια καθεται σπιτι του...οποιος δεν κολλαει να μπει στην διαδικασια για τα ευκόλως εννοούμενα μεγεια του με χαρα του.. Προσωπικα παντως δεν τους χαριζω ουτε μια μερα γιατι δεν τους χρωσταω, μου χρωστανε (μετα τα περσινα)...
Είδα και εδώ κόκκινες σημερα. Το απόγευμα ανέβαιναν από τις παρυφές του χωριού προς το δάσος αρκετά πουλια. Όπως γυριζα απο τα ζώα μετά τις 5 πρέπει να είδα πάνω από 20 πουλια.17:50 εφτά ξεπαγιασμένες τσιχλίτσες έψαχναν να κοιμηθούν μέσα στο χωριό, ήμουν μέσα στο αμάξι και δε μπορούσα να ακούσω ήχο, επειδή ήταν κοπαδάκι ίσως ήταν κοκκινούλες.
Να πηδαγε μόνο από κλαρί σε κλαρί καλά θα ηταν.....
Βρέθηκε εκεί γιατί ο Ανεμελος Ποδηλάτης έχει βαλθεί να μαζέψει όσους πιο πολλούς ΛΟΑΤΚΙ μπορεί για να την βγει στον Αλ6 και να πάρει ψηφαλακια απο μια δεξαμενή που τα προηγούμενα χρόνια ήταν απαγορευτική για το κόμμα του.
Δεν έχω πρόβλημα με τους συγκεκριμένους Νικόλα. Δικαίωμα τους να κάνουν ότι θελουν. Να μην μου το πασάρουν ως τρεντι και αυτονόητο ομως.Ε Μητσάρα, όλα κι όλα ε...!Τιμή & Δόξα στους ΛΟΑΤΚΙ ε...!!! Τέτοια παλληκάρια...!!!