Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ετοιμαζω καλαμαρι -φασολια κονσερβα
svan και γαλετα και δυο λιτρα τσιπουρο
για εβδομαδιαια διανυκτερευση στην αττικη οδο .think.
Παμε για το διχιλιαρο!!! Κανα τάβλι και τραπουλα να πάρουμε να περνάει η ωρα!!!!

Εάν βάλεις το δεύτερο και σε πάρει μάτι καμία γριά η κανένας γέροντας σε βλέπω ρεπορτάζ στον Ευαγγελάτο
Αποκλειστικό:
Μαρτυρίες για φάντασμα στην Εύβοια.....
Μην μου βάζεις ιδέες γιατί είναι κάτι παλιόγεροι στριμμενοι εδώ γύρω που το θέλουν το χουνερι τους.

Μην μου θυμίζεις το call of duty διαβολε!!! Έχω 3-4 χρόνια που έχω αποτοξινωθει από αυτό και το kill zone και το medal of honour και δεν έχω ακουμπήσει χειριστήριο!
Σε τέτοια ηλικία; Μωρέ μπράβο!!! .sarcastic.
Εγώ pubg έπαιζα με φιλαράκια φανατικά και ήμουν πολύ καλός.Το τι γνωριμίες είχα κάνει δεν λέγεται...Μέχρι και με τον Μπάρκα και άλλους παίκτες της ΑΕΚ είχα βρεθεί να παίζω...

Εγώ pubg έπαιζα με φιλαράκια φανατικά και ήμουν πολύ καλός.Το τι γνωριμίες είχα κάνει δεν λέγεται...Μέχρι και με τον Μπάρκα και άλλους παίκτες της ΑΕΚ είχα βρεθεί να παίζω...
ελα να κανουμε τεαμ στο παμπ τζι .yel.

Να το λιώσει με το καλό και ας βγουν. Εκεί που θέλω να πάω εγώ δεν έρχονται γιατί δεν τους γεμίζει το μάτι για πρωι. Αργότερα για περπατητο θα έρθουν σιγουρα.
Που περίπου είναι αυτό το μέρος?
Για γράψτο εδώ.Μονο εγώ θα το ξέρω και δυο-τρεις Σύλλογοι.

Ένα μικρό μέρος της συλλογης. Ο αδερφός μου δεν έχει ξεκολλήσει ακόμη.
20220126_204900.jpg

Κόβουν φάτσες και οι τσιχλες????

Πέρα από την πλακα ισχυει. Αν είμαστε ακίνητοι το ασπρουλιαρικο πρόσωπο μας είναι το μόνο που κάνει το πουλί να ψιλιαστεί ότι υπάρχει κάτι περίεργο στην πορεία του.
Παιδια ημουν απο αυτους που κοροιδευα, αλλα στα μπασιματα εχω δει διαφορα στην συμπεριφορα σχετικα με την διατηρηση της πορείας της τσιχλας, οταν φοραω καπελο και οταν δεν φοραω...σε βλεπει 1000% ακομα και χωρις έντονη κινηση και στρίβει... βλέπει πρόσωπο-ματια και γενικα τον σχηματισμό ενος προσωπου που δε κολλαει στο υπολοιπο τερεν και κοβει την πορεια...

Παιδια ημουν απο αυτους που κοροιδευα, αλλα στα μπασιματα εχω δει διαφορα στην συμπεριφορα σχετικα με την διατηρηση της πορείας της τσιχλας, οταν φοραω καπελο και οταν δεν φοραω...σε βλεπει 1000% ακομα και χωρις έντονη κινηση και στρίβει... βλέπει πρόσωπο-ματια και γενικα τον σχηματισμό ενος προσωπου που δε κολλαει στο υπολοιπο τερεν και κοβει την πορεια...
Για αυτό είπα πλάκα - πλάκα τη μπαλακλάβα. Λίγο πριν τη χιονοεπέλαση (την περασμένη εβδομάδα) πήγα 3-4 φορές στο ίδιο ακριβώς καρτέρι. Τις δύο φορούσα σκουφάκι και κάτι ψιλοέγινε. Τις άλλες δύο, επειδή πάγωσε η μούρη μου έβαλα μπαλακλάβα. Έ , δεν φαντάζεστε τη διαφορά. Μόνο που δεν με κουτσούλησαν. Φυσικά ακίνητος, μάρμαρο.

Ακινησία στο καρτέρι παιδιά! Ακινησία! Και η τσιχλίτσα εισερχόμενη, δεν αλλάζει πορεία καθόλου, από δική μας υπαιτιότητα δηλαδή...
Όλα τ' άλλα... περιττά!
Και εννοώ όχι απότομες κινήσεις... Όχι να στηνόμαστε και "παγοκολώνες" σαν τους τσολιάδες στον άγνωστο στρατιώτη... Μην υπερβάλουμε κιόλας...

Status
Not open for further replies.
Back