Ρίξε μια ζαριά Γιάννη...Ειδικά λίγο πιο δω ανάμεσα Κονίστρες ταξιάρχη έχω χρόνια να πάω αλλά όταν έβαζε πουλιά τα κράταγε και έχω κάνει κηδείες ωραίες εκεί μου βάζεις ιδέες αλλά έχω μπλέξει για το επόμενο σκ ανάμεσα σε σπαρτία ,νίες ,μώλο,Κονίστρες.,Νεμέα,Μαλαισίνα .Αυτός ο καιρός ευνοϊκός για όλα αυτά.
Χαρτάκια με το όνομα κάθε περιοχης , τα βάζεις σε ένα καπέλο και τραβάς ένα και πας εκεί που γραφει. Έτσι δεν θα βρίζετε κανέναν στην παρέα για την επιλογή του σε τυχον φολα!!! Μόνο την ρουφιανα την τύχη θα βρίζετε!!!Ειδικά λίγο πιο δω ανάμεσα Κονίστρες ταξιάρχη έχω χρόνια να πάω αλλά όταν έβαζε πουλιά τα κράταγε και έχω κάνει κηδείες ωραίες εκεί μου βάζεις ιδέες αλλά έχω μπλέξει για το επόμενο σκ ανάμεσα σε σπαρτία ,νίες ,μώλο,Κονίστρες.,Νεμέα,Μαλαισίνα .Αυτός ο καιρός ευνοϊκός για όλα αυτά.
Και Σωτηρίτσα μέσα αλλά είναι πολλά τα χιλιόμετρα για μονοήμερο.Ειδικά λίγο πιο δω ανάμεσα Κονίστρες ταξιάρχη έχω χρόνια να πάω αλλά όταν έβαζε πουλιά τα κράταγε και έχω κάνει κηδείες ωραίες εκεί μου βάζεις ιδέες αλλά έχω μπλέξει για το επόμενο σκ ανάμεσα σε σπαρτία ,νίες ,μώλο,Κονίστρες.,Νεμέα,Μαλαισίνα .Αυτός ο καιρός ευνοϊκός για όλα αυτά.
Τα χιλιόμετρα μαζεύονται,τα έξοδα για εμάς τους Αθηναίους είναι πολλά για εκεί..Και Σωτηρίτσα μέσα αλλά είναι πολλά τα χιλιόμετρα για μονοήμερο.
Ναι για τα έξοδα αναφέρομαι περισσότερο όταν λέω για χιλιόμετρα.Βενζινες,διόδια, διαμονή αν μείνεις σαββατοκύριακο μαζεύονται πολλά.Τα χιλιόμετρα μαζεύονται,τα έξοδα για εμάς τους Αθηναίους είναι πολλά για εκεί..
Και άμα έχει πουλιά πάει στο καλό,αλλά αν δεν έχει πέφτει κλάμα και παντόφλα....
Μπραβο φίλε καλά κάνεις για την αποφυγή τον χιονιών μην έχεις και μπελάδες επίσης καλά έκανες να εξερευνεις καινούρια μέρη ωραία πουλάκια καλησπερα
Συνάδελφε πέρνα από τη σχετική ενότητα να μας συστηθείς και να σε γνωρίσουμε καλύτερα.Μπραβο φίλε καλά κάνεις για την αποφυγή τον χιονιών μην έχεις και μπελάδες επίσης καλά έκανες να εξερευνεις καινούρια μέρη ωραία πουλάκια καλησπερα
Εύκολα η μπενελι είναι αιωνόβιες όπως τις ελιέςΠου να σε τραβάω ρε Γιανναρα μου, είχε κ χιόνι πολύ σε κάποια σημεία. Γιάννη εστειλα το benelli για ελατήρια είχαν χαλαρώσει πολύ με τα χρόνια, τώρα έβαλα πρόγραμμα για ξύλα κ μέταλλα κ βγάζει αλλα 20 χρόνια για πλακα
Δεν χιόνισε εκεί όπως έπρεπε αλλιώς θα ήμουν εκεί το προηγούμενο σκδτ εξάλλου τα χαμηλά καρτερία της σωτηριτσας έχουν γεμίσει σπίτια και συρματοπλέγματα πληροφορήθηκα αλλά ξέρω αλλά .Και Σωτηρίτσα μέσα αλλά είναι πολλά τα χιλιόμετρα για μονοήμερο.
Αν έχει τα πουλιά που πρέπει η Σωτηρίτσα πας μόνο για 20 κουτιά φυσίγγια το σκ χαλαρά χωρίς να βαράς όπου να ναι χωριά τα υπόλοιπα έξοδα .Ναι για τα έξοδα αναφέρομαι περισσότερο όταν λέω για χιλιόμετρα.Βενζινες,διόδια, διαμονή αν μείνεις σαββατοκύριακο μαζεύονται πολλά.
Για την ιστορία, το Σάββατο το απόγευμα μίλησα με τρεις διαφορετικούς ομοσπονδιακούς θηροφύλακες.Μπραβο φίλε καλά κάνεις για την αποφυγή τον χιονιών μην έχεις και μπελάδες επίσης καλά έκανες να εξερευνεις καινούρια μέρη ωραία πουλάκια καλησπερα
Αργολίδα περιοχή Άργους ή άλλου;Καλημέρα σύντροφοι!
Ωραία Κυριακή περάσαμε! Πέσαμε στα πουλιά...αλλά και σε πολλούς κυνηγούς!
Περιοχή....Αργολίδα και Ανατολική Αττική!
Καλή συνέχεια!
Δεν υπάρχουν ποσοστά. Η λέξη "πλήρης" είναι σαφής. Και έχει πολύ σοφά επιλεγεί απο το νομοθέτη, επειδή κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει αν το ποσοστό χιονοκαλυψης ειναι 51% ή 49%αυτο με την αυτοματη απαγορευση οταν υπαρχει χιονοκαλυψη (και τα ποσοστα κλπ) , πρεπει να ληξει.
Δεν υπαρχει στη ρυθμιστικη. Επειδη ομως στη Ελλαδα ισχυουν για παντα , νομοι που ξεχαστηκαν να καταργηθουν, οποιος βρισκει τετοιο νομο ας τον ανεβαζει εδω , να τους μαζεψουμε , να ζητησουμε απο την ΚΣΕ , να δρομολογησει την καταργηση τους.
Η οποία όμως ουδεμία σχέση με το κυνήγι φτερωτών έχειΔεν υπάρχουν ποσοστά. Η λέξη "πλήρης" είναι σαφής. Και έχει πολύ σοφά επιλεγεί απο το νομοθέτη, επειδή κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει αν το ποσοστό χιονοκαλυψης ειναι 51% ή 49%
Μήπως εσύ είσαι φάρδος;Καταρριφθησαν 14 και ευρέθησαν τα 11. Όχι τιποτα τρελο. Σχεδόν όπως πριν τα χιόνια με λίγη βελτίωση.Στα άλλα καρτερια δεν άκουσα να πέφτουν πολλες τουφεκιες. Τι σκατα , με το που σήκωσε το χιόνι την κοπανησαν μονομερα?????