Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν έχει τα πουλιά που πρέπει η Σωτηρίτσα πας μόνο για 20 κουτιά φυσίγγια το σκ χαλαρά χωρίς να βαράς όπου να ναι χωριά τα υπόλοιπα έξοδα .
Αν είσαι πάντως Γιάννη για Νιες....στείλε ένα μήνυμα μήπως πιούμε καφέ .....

Kαι απόψε, φυσικά, στο απογεματινό καρτεράκι μου...
Τα τσιχλάκια, ξανά όπως εχτές, επέρασαν σχεδόν ούλα κατά το τελευταίο μισαωράκι...
Σήμερα λιγότερα τα κοτσυφάκια...
16 έριξα χάμω (15 κίχλες & 1 κότσυφα), τα 12 εκαρπώθηκα (όλα κίχλες)!
Όχι κι άσχημα...!
Αύριο δεν έχει, διότι μάλλον θα βροχάει...
Από μεθαύριο και βλέπομε...

Kαι απόψε, φυσικά, στο απογεματινό καρτεράκι μου...
Τα τσιχλάκια, ξανά όπως εχτές, επέρασαν σχεδόν ούλα κατά το τελευταίο μισαωράκι...
Σήμερα λιγότερα τα κοτσυφάκια...
16 έριξα χάμω (15 κίχλες & 1 κότσυφα), τα 12 εκαρπώθηκα (όλα κίχλες)!
Όχι κι άσχημα...!
Αύριο δεν έχει, διότι μάλλον θα βροχάει...
Από μεθαύριο και βλέπομε...
Πόσο γράφει το κοντέρ τώρα Νικολάε για να χουμε και καλό ρωτημα να ουμε??
Με τα ψέματα εγώ πέρασα τα 200 και τώρα με ρωτάνε μαμά???
Ναι Μπενέλι μαμά τους λέω

Που μένεις...Αμαλιαπολη στην κυρά Λένα
Δεν έχω μείνει έφευγα μονοήμερο καθόμουν σε όλα αυτά τα μέρη μόνο στη Σωτηρίτσα έκανα διαμονή αν και έχω κάνει και εκεί μονοήμερα 405 Χιλ από το σπίτι μου έφευγα 3 το ξημέρωμα και 10 το βράδυ ήμουν πίσω αλλά μόνο κατόπιν έγκυρης πληροφορίας .

Πόσο γράφει το κοντέρ τώρα Νικολάε για να χουμε και καλό ρωτημα να ουμε??
Με τα ψέματα εγώ πέρασα τα 200 και τώρα με ρωτάνε μαμά???
Ναι Μπενέλι μαμά τους λέω

Πλησιάζω το 1μισι χιλιαρικάκι αγαπητέ Βασίλειε...!!! :cool:

Το καρεκλακι 2θεσιο για να χωράει την κωλαρα?
Δεν παίζει καρεκλάκι παρα μονο στο τρυγονι. Στις τσιχλες δεν μπορώ. Είμαι και υπερκινητικος παρα τα κιλά μου και δεν βάζω κωλο κάτω οσο φαρδύς και να ειναι!!!!

Νικόλαε έχεις σκεφτεί να πάρεις κανένα εργαλείο σαν το παρακάτω; Θα τα βγάλει σίγουρα τα λεφτά του! Χαχα
https://spiumatricisenesi.it/prodotti/spiumatrici-a-secco/spiumatrice-a-secco-zippy
Σκύλο να πάρει γιατί αν λάβεις υπόψιν πόσα πουλιά χάνει σε κάθε έξοδο πιάνει όσα δεν έχει βαρήσει ένας 60άρης.

Ανταπόκριση απο Πολιτικά απο συναδελφο. ΦΟΟΟΟΛΑΑΑΑ!!!
Ενώ μέχρι χθες γινόταν χαμός εκεί σήμερα τίποτα απολυτως! 3 πήρε αυτός και 1 ο αδερφός του. Κόσμο είχε πολύ. Εξαφανίστηκαν με το που έφυγε το χιόνι.
Δημητρη τα πουλια που εβλεπα την Κυριακη στο Βαθυ 3-3 και 4-4, έδειχναν να ερχονται και απο απεναντι μην σου πω..
Πιθανολογω και χθες στο Βαθύ να είχε αντίστοιχη κατασταση..
Εγω φοβαμαι μην εχουν φυγει πουλια και απο μερη που πριν τα χιονια ειχαν αρκετα, οπως οι Καθενοί ας πουμε...

Εγώ χθες πήγα,έπεσαν πολλά όπλα από πολλά καρτερία από εμένα πέρασαν συνολικά 8 πουλάκια 2 τσίχλες 6 κοτσιφια χτύπησα 6 πείρα 5 το ένα δεν βρέθηκε ποτέ. γενικά ειχε πουλάκια αργά όμως και διάσπαρτα
Φιλε απο οτι μπορω να δω στην φωτογραφια του προφιλ σου, εισαι απο Λουτρα? Εδω ακουστηκε μια πληροφορια για Λιχαδα το ΣΚ αλλα δεν την επιβεβαίωσε κανείς εν τελει..
Ετσι οπως τα λες τα πράγματα ήταν χλιαρα αν καταλαβα καλα?

Δημητρη τα πουλια που εβλεπα την Κυριακη στο Βαθυ 3-3 και 4-4, έδειχναν να ερχονται και απο απεναντι μην σου πω..
Πιθανολογω και χθες στο Βαθύ να είχε αντίστοιχη κατασταση..
Εγω φοβαμαι μην εχουν φυγει πουλια και απο μερη που πριν τα χιονια ειχαν αρκετα, οπως οι Καθενοί ας πουμε...
Παρασκευή που έχω χρόνο εχω ήδη κανονίσει περπατητο με ξάδερφο και κολλητό για ένα δίωρο το απόγευμα στους Καθενους. Μέχρι τις 7 θα έχω ενημερωσει. Χθες πάντως ανέβηκαν πουλά σε επίπεδα ελαφρώς καλύτερα από ότι ήταν πριν το χιονι. Ακόμα και έτσι να είναι κομπλέ ειμαστε. Στα Πολιτικά τωρα σίγουρα τα έκαψαν. Δύο μέρες ανελέητο τουφεκιδι απο την αυγή μέχρι το σούρουπο και τουφεκαγαν οι πιο πολλοί ότι έβλεπαν ανεξάρτητα σε τι ύψος πετουσε. Θα το ψάξουμε λίγο για το Σαββατοκύριακο...

Φιλε απο οτι μπορω να δω στην φωτογραφια του προφιλ σου, εισαι απο Λουτρα? Εδω ακουστηκε μια πληροφορια για Λιχαδα το ΣΚ αλλα δεν την επιβεβαίωσε κανείς εν τελει..
Ετσι οπως τα λες τα πράγματα ήταν χλιαρα αν καταλαβα καλα?
Ναι λουτρά αλλά για κυνήγι άγιο Βαρβάρα εγώ πάω αν γνωρίζεις.απο Λιχάδα λίγα πράγματα εκεί που πάω εγώ κάτι γίνεται αλλά με τις μέρες του

Status
Not open for further replies.
Back