Ναι φιλε γνωριζω, εχω κανει περπατητα Παντερμο και καρτερακι κατω χαμηλαΝαι λουτρά αλλά για κυνήγι άγιο Βαρβάρα εγώ πάω αν γνωρίζεις.απο Λιχάδα λίγα πράγματα εκεί που πάω εγώ κάτι γίνεται αλλά με τις μέρες του
Ναι φιλε γνωριζω, εχω κανει περπατητα Παντερμο και καρτερακι κατω χαμηλαΝαι λουτρά αλλά για κυνήγι άγιο Βαρβάρα εγώ πάω αν γνωρίζεις.απο Λιχάδα λίγα πράγματα εκεί που πάω εγώ κάτι γίνεται αλλά με τις μέρες του
Είχε Γιάννη τίποτα ή ότι είδες το κατεβασες????Μια βολτα σημερα το πρωι να κοψω κατι κολοριζα και λιγα σπασμενα πο το χιονι. Τκ τρειλερ το γεμισα, νωρις και περπατισα και 20 λεπτα...εριξα 10 φυσιγγια πηρα 8 πουλια!!!!
Ρεκορ. ΧΑΧΑΧΑ
Ολα αυτα μεταξυ Καθενων και κατω Στενης.
Κανε τον ρεντιφη γατοοο( να μενει σπιτι)Είχε Γιάννη τίποτα ή ότι είδες το κατεβασες????
Ειχα πληροφορίες και από παλιό συμμαθητή που είχε πάει προς Μαντούδι για μπεκατσα. Τσιχλοκοτσυφα ελάχιστα μου ειπε. Όλο καλά νέα είμαι σήμερα!!!! Ελπίζω να τουμπαρει η κατάσταση στο απογευματινό που θα πάω και δεν περναει η κωλοωρα ρε φουστη μου!
Όλο καλά νέα είσαι όντως αλλά όταν θα πας θα μας φλομώσεις πάλι στα φτερά!!!Είχε Γιάννη τίποτα ή ότι είδες το κατεβασες????
Ειχα πληροφορίες και από παλιό συμμαθητή που είχε πάει προς Μαντούδι για μπεκατσα. Τσιχλοκοτσυφα ελάχιστα μου ειπε. Όλο καλά νέα είμαι σήμερα!!!! Ελπίζω να τουμπαρει η κατάσταση στο απογευματινό που θα πάω και δεν περναει η κωλοωρα ρε φουστη μου!
Ειχε!!!!!Είχε Γιάννη τίποτα ή ότι είδες το κατεβασες????
Ναι πάνε κάποιοι εκεί που λες σπάνια όμως φίλε πιο πολύ για περπατήτο εκεί τωραΝαι φιλε γνωριζω, εχω κανει περπατητα Παντερμο και καρτερακι κατω χαμηλα
Καλό μήνα. Κατάλαβα να είσαι καλά. Ίσως να βρεθούμε κάποια στιγμή.Καλημέρα και καλό μήνα!
Όχι....στην περιοχή του Άργους...αλλά στα σύνορα με Κορινθία!
Καλή συνέχεια!
Ναι Γιάννη σε εμάς.Έχω βρει και εγώ το Κόμπρα!Σημερα βρηκα ενα φυσιγγι, παλιο. Γραφει πανω ΤΣΑΛΑΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΕΣ
Εχει και ενα τηλ. Ξερουμε κατι για αυτο? Παραμεριτες εδω σε εμας Ευβοια?
Ωραιες αφλογιστιες πρεπει να εκαμε!
Ολο κατι τετοια λες και ξαφνικα να σου το μπουκετο στο κρεμασταρι!Τσιχλοκοτσυφα ελάχιστα μου ειπε. Όλο καλά νέα είμαι σήμερα!!!!
Χαχαχα άστα να πάνε.Μέσα σε σχοίνο έπειτα από αγανάκτηση....Όπως ένας στα μπασίματα που το είχα ξαναγράψει.Δεν ήμουν παρών αλλά ένας φίλος, ξαφνικά αρχίζει να φωνάζει για τα σαφάρι του θεοδωρίδη και να τα πετάει σε σχοίνο....Ωραιες αφλογιστιες πρεπει να εκαμε!
Σημασια εχει πως ολα τα σκαγια, τα βλεπω ίδιο μεγεθος...
Οργανωμένος!!! Θα την έπαιρνες;;View attachment 41351
Καρφί απ' τη δουλειά, την ώρα της φωτό πέρασε ωραία η πρώτη, για να δούμε