Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι λουτρά αλλά για κυνήγι άγιο Βαρβάρα εγώ πάω αν γνωρίζεις.απο Λιχάδα λίγα πράγματα εκεί που πάω εγώ κάτι γίνεται αλλά με τις μέρες του
Ναι φιλε γνωριζω, εχω κανει περπατητα Παντερμο και καρτερακι κατω χαμηλα

Μια βολτα σημερα το πρωι να κοψω κατι κολοριζα και λιγα σπασμενα πο το χιονι. Τκ τρειλερ το γεμισα, νωρις και περπατισα και 20 λεπτα...εριξα 10 φυσιγγια πηρα 8 πουλια!!!!
Ρεκορ. ΧΑΧΑΧΑ
Ολα αυτα μεταξυ Καθενων και κατω Στενης.

Attachments

• 20220201_125840.jpg
    20220201_125840.jpg
    169,2 KB · Προβολές: 34
Μια βολτα σημερα το πρωι να κοψω κατι κολοριζα και λιγα σπασμενα πο το χιονι. Τκ τρειλερ το γεμισα, νωρις και περπατισα και 20 λεπτα...εριξα 10 φυσιγγια πηρα 8 πουλια!!!!
Ρεκορ. ΧΑΧΑΧΑ
Ολα αυτα μεταξυ Καθενων και κατω Στενης.
Είχε Γιάννη τίποτα ή ότι είδες το κατεβασες????

Ειχα πληροφορίες και από παλιό συμμαθητή που είχε πάει προς Μαντούδι για μπεκατσα. Τσιχλοκοτσυφα ελάχιστα μου ειπε. Όλο καλά νέα είμαι σήμερα!!!! Ελπίζω να τουμπαρει η κατάσταση στο απογευματινό που θα πάω και δεν περναει η κωλοωρα ρε φουστη μου!

Ειχα πληροφορίες και από παλιό συμμαθητή που είχε πάει προς Μαντούδι για μπεκατσα. Τσιχλοκοτσυφα ελάχιστα μου ειπε. Όλο καλά νέα είμαι σήμερα!!!! Ελπίζω να τουμπαρει η κατάσταση στο απογευματινό που θα πάω και δεν περναει η κωλοωρα ρε φουστη μου!
Κανε τον ρεντιφη γατοοο( να μενει σπιτι)
Για να ερθουν τσιχλες κατωωω
.sarcastic.

Όλο καλά νέα είσαι όντως αλλά όταν θα πας θα μας φλομώσεις πάλι στα φτερά!!! .yelling.

Ειχε!!!!!

Ωραιες αφλογιστιες πρεπει να εκαμε!
Χαχαχα άστα να πάνε.Μέσα σε σχοίνο έπειτα από αγανάκτηση....Όπως ένας στα μπασίματα που το είχα ξαναγράψει.Δεν ήμουν παρών αλλά ένας φίλος, ξαφνικά αρχίζει να φωνάζει για τα σαφάρι του θεοδωρίδη και να τα πετάει σε σχοίνο.....sarcastic..very funny.

Status
Not open for further replies.
Back