Η Πενελη ξέμεινε απο κειΑπό την πρακτική σου στο κωλομπαρο είναι?
το καρεκλακι ειναι απ τα χρονια που ζητιανευα εξω απ τον Αγ Δημητρη στη Χαλκιδα
Η Πενελη ξέμεινε απο κειΑπό την πρακτική σου στο κωλομπαρο είναι?
Εβγαινε τίποτα ή τοκανες για μάτι ;Η Πενελη ξέμεινε απο κει
το καρεκλακι ειναι απ τα χρονια που ζητιανευα εξω απ τον Αγ Δημητρη στη Χαλκιδα
Ε
Εβγαινε τίποτα ή τοκανες για μάτι ;![]()
Την καπότα γιατί την έχεις βάλει στο κοντάκι Bill ?View attachment 41351
Καρφί απ' τη δουλειά, την ώρα της φωτό πέρασε ωραία η πρώτη, για να δούμε
Αμήντο άγιο κωλόχαρτο
Κλωτσάνε οι ρημάδες οι benelli στο επόμενο αντί-κραδασμικο σύστημα που θα βγάλουν πρέπει να βάλουν αερόσακουςΤην καπότα γιατί την έχεις βάλει στο κοντάκι Bill ?
Να πιάσω καμιά κοφτέρα επάνω στην βιασύνη και να γίνω Τρύφων Σαμαράς με την μία θες Τάσο δεν παίζουμε με αυτάH βέργα η σπαστη είναι χρήσιμη..
Αλλά το κωλοχαρτο τι να το κάνεις??
Οι παλιοι που ήταν σχεδόν όλοι μέρα στα χωραφια, ελιές, επερναν κωλοχαρτα μαζί τους?
Στρογγυλές πετρες, κ κανα φυλλο...
Εμείς οι κυνηγοί δεν κολλάμε σε τέτοιες λεπτομέρειες χαχαχα
Πες τα ρε Τάσο!Κωλοχαρτα και αηδιες...Αλλά το κωλοχαρτο τι να το κάνεις??
Οι παλιοι που ήταν σχεδόν όλοι μέρα στα χωραφια, ελιές, επερναν κωλοχαρτα μαζί τους?
Και αντε να σε πιστεψουν στο νοσοκομείο χαχαχαΝα πιάσω καμιά κοφτέρα επάνω στην βιασύνη και να γίνω Τρύφων Σαμαράς με την μία θες Τάσο δεν παίζουμε με αυτά
Εσύ που βαράς μία τσίχλα για κάθε κουτί που ρίχνεις για να σκουπιστείς πρέπει να πέσεις σε πάρα πάρα πολύ μεγάλο πέρασμα και να σε πιάσει και στο τέλοςΠες τα ρε Τάσο!Κωλοχαρτα και αηδιες...
Σκουπίζεσαι αντρικια με 4-5 τσίχλες και τις ξεπλένεις στο σπίτι.Σιγα το πράμα!!
Εσύ που βαράς μία τσίχλα για κάθε κουτί που ρίχνεις για να σκουπιστείς πρέπει να πέσεις σε πάρα πάρα πολύ μεγάλο πέρασμα και να σε πιάσει και στο τέλος
Εκτός και αν βάλεις φυσίγγια Λάμπρο
Το χέσαμε κυριολεκτικά![]()
Μα εγώ δεν θέλω να τις καταρριψω που λέει και ο Νικόλαος φίλε... Πούπουλα μαζεύω για μαξιλάριαΕσύ που βαράς μία τσίχλα για κάθε κουτί που ρίχνεις για να σκουπιστείς πρέπει να πέσεις σε πάρα πάρα πολύ μεγάλο πέρασμα και να σε πιάσει και στο τέλος
Εκτός και αν βάλεις φυσίγγια Λάμπρο
Το χέσαμε κυριολεκτικά![]()
Αν αντέχεις το νερό θα περάσουν όπως περνάνε παντα , ίσως λίγο πιο νωρις.Παιδιά τι καιρό έχετε εσεις πώς το βλέπετε σήμερα με τον καιρό εδώ βρέχει αρκετά μια σταματάει το σκέφτομαι για σήμερα η θα περάσουν πολλά και χαμηλά λόγο βροχής η τίποτα.
Μωρέ δν έχω θέμα με νερό . ισχύει αυτό με το νωρίς απλά έχει τύχει πολλές φορές να μην περνάνε λόγο βροχής κάθονται εκεί που είναι.Αν αντέχεις το νερό θα περάσουν όπως περνάνε παντα , ίσως λίγο πιο νωρις.
Αυτό με φοβίζει γιατί είναι μεγάλη η πιθανότηταΤο δεύτερο,.. τίποτα
Όχι τσίχλες, αλλά τίποτα δεν πετάει.....Μωρέ δν έχω θέμα με νερό . ισχύει αυτό με το νωρίς απλά έχει τύχει πολλές φορές να μην περνάνε λόγο βροχής κάθονται εκεί που είναι.
Αφού στο είπα βρε συνονοματε πατριωτη..... Τι θα κάνουν τα πουλιά? Στις ελιές και τα σκινα θα μείνουν την νυχτα??? Μαύρα ειχε???Καλημέρα σε όλους.τελικά χθες πολύ πουλί με την βροχή τολμώ να πω περισσότερα από όλες τις φορές Δόξα τον θεο δεν έφαγα τσάμπα την βροχή