Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετά την πλατεία φεύγοντας από Ερέτρια αριστερά επάνω στη πλαγιά μένει ένας φίλος βλέπω τσίχλες μου λέει πάνω από το σπίτι αλλά αν πάω μάλλον για κοψιδια και τσίπουρο με βλέπω μαζί του παρά για τσίχλες από την αυλή.
Κοιτα να δεις τι γινεται...
Εμενα περνανε μπροστα απο το σπιτι..
Ειμαστε οικισμος αραιοκατοικημενος....
Παλαιοτερα κυνηγουσα εδω κοντα στο σπιτι και τσιχλες και κορακοειδη και 2 χρονιες και ορτυκια σε ενα τεραστιο χερσο διπλα στη θαλασσα!
Και δοκιμαζα φυσιγγια σε χαρτι.
Ολοι ηξεραν οτι εγω τουφεκω και δεν τους ενοιαζε.
Τωρα ομως τα πραγματα εχουν αλλαξει...ουτε για αστειο να ριξεις τουφεκια...εχουν ερθει Αθηναιοι με γατια, σκυλια και ειναι με το τηλεφωνο στο χερι να παρουν την αστυνομια οτι καποιος δολοφονος σκοτωνει ζωακια!

Last edited:
Αναφορά από πρόποδες Ριτσώνας.
Στη περιοχή είμαστε 7-8 κυνηγοί. Μέχρι τις 6 παρά 10 δεν ακούστηκε τσικ. Μετά πέσανε 7-8 σκόρπιες ντουφεκιές. Από εμένα ούτε τσόνι. Τη παρτίδα έσωσαν 4 τσιχλάκια σε ένα πεντάλεπτο μετά τις 6, οι δύο καλές οι άλλες της απελπισίας. Ευτυχώς τις πήρα και τις βρήκα όλες.
Μη κρίνετε από το σκορ. Το παιχνίδι ήταν για 0-0. Φόλααααα!
Και είχα επενδύσει στο σημερινό απογευματινό.....

Α, να μην το ξεχάσω. Ανεβαίνοντας σηκώθηκαν δίπλα από το χωματόδρομο 2 φασσάρες, κάθισαν 5 ελιές πιο εκεί, αλλά με το που κοντοστάθηκα την κάνανε.

Αναφορά από πρόποδες Ριτσώνας.
Στη περιοχή είμαστε 7-8 κυνηγοί. Μέχρι τις 6 παρά 10 δεν ακούστηκε τσικ. Μετά πέσανε 7-8 σκόρπιες ντουφεκιές. Από εμένα ούτε τσόνι. Τη παρτίδα έσωσαν 4 τσιχλάκια σε ένα πεντάλεπτο μετά τις 6, οι δύο καλές οι άλλες της απελπισίας. Ευτυχώς τις πήρα και τις βρήκα όλες.
Μη κρίνετε από το σκορ. Το παιχνίδι ήταν για 0-0. Φόλααααα!
Και είχα επενδύσει στο σημερινό απογευματινό.....

Α, να μην το ξεχάσω. Ανεβαίνοντας σηκώθηκαν δίπλα από το χωματόδρομο 2 φασσάρες, κάθισαν 5 ελιές πιο εκεί, αλλά με το που κοντοστάθηκα την κάνανε.
Πάντως την Κυριακή στο απογευματινό στην ΜΓΑΠ έγινε Συρία από τα μπαμ μπουμ.

Ανάλογα και ο καιρός πάντα.Αν είχες ζωντανά η σφίξε τσοκ ή κατέβα νούμερο!
Τελικά όπως φαίνεται έφταιγα μόνο εγώ. Ή έμενα πίσω, ή έβαζα υπερβολική προσκόπευση και παίρνανε το πουλί ακριανά περιφερειακά σκάγια. Γιατί μετά και ιδιαίτερα σήμερα όλα πέσανε ξερά και αμάτωτα. Χωρίς να αλλάξω τσοκ και νούμερο.
Επομένως μια χαρά τα J&B Light 31gr.

Απόψε στο γνωστό μου μέρος για απογεματινό, έπειτα από 2ήμερη απουσία εξαιτίας σφοδρών ανέμων σε συνδυασμό με ανεμόχιονο (το λεγόμενον δρολάπι)...
Τα τσιχλοκότσυφα πολύ λίγα και πολύ καθυστερημένα, μες στο σούρουπο...
Τις τελευταίες ημέρες πολύ φτωχά τα πράματα...! Ούτε το πρωί περνάνε, απ' ό,τι μαθαίνω από φίλους...!
Ψυλλιάζομαι ολική μετατόπιση του τσιχλοπληθυσμού της περιοχής...! Δεν εξηγείται αλλιώς...
Οπότε, περιμένομεν νέες αφίξεις...
Τελικά, κατέβασα 5 τσιχλίτσες, εκ των οποίων βρήκα τις 3. Οι άλλες 2 ήσαν τραυματισμένες και τρούπωσαν οι "άτιμες" σε παρακείμενες μάζες... Ας φαγωθούν απ' τον άλπαρο, αφού δεν με καταδέχτηκαν να τις "φουχτώσω"...
Αύριο πάλι και λέπομε...

Ανταπόκριση απο τα πολιτικα, ελαχιστα εως μηδαμινά τα τσιχλακια σημερα. Χθες συμφωνα με ενα συναδελφο που ανταλλαξαμε μια καλημερα, ειχε ενδιαφερον.
Και εμείς το ίδιο.
Σηκωθήκαμε νύχτα να πάμε σε τόπο που "καίγεται" τα πρωινά, σύμφωνα με πληροφορίες.
Έριξα μια ντουφέκια.
Αλλάξαμε άλλες τρεις τοποθεσίες...

Παρέμεινα στην μία ντουφεκιά.

Και εμείς το ίδιο.
Σηκωθήκαμε νύχτα να πάμε σε τόπο που "καίγεται" τα πρωινά, σύμφωνα με πληροφορίες.
Έριξα μια ντουφέκια.
Αλλάξαμε άλλες τρεις τοποθεσίες...

Παρέμεινα στην μία ντουφεκιά.
Τι γίνανε τα πουλιά;;;; Ωέο.

Σας γυρνά και σε σας το μυαλό;

View attachment 42023
Δεν μπορεί να κανει κάποιος κάτι; Καθε μερα τα ίδια.
Τι να κάνουν οι καημένοι;
Δεν έχουν τσίχλες εκεί και έρχονται εδώ.
Επίσης δεν έχουν πολλά λ7.

Τους έρχεται φθηνότερα, είναι νόμιμοι ... βοηθούν το εμπορικό ισοζύγιο και τους Έλληνες που πεινάνε.

Μια χαρά ... όλοι ευτυχισμένοι.

ps
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back