Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα το κυνήγι κατέληξε στο ΑΤ της περιοχής μου, όπου κατέθεσα επώνυμη καταγγελία εξύβρισης, από έναν κύριο με μεμονωμένη βίλα, όπου κυνηγούσα άνω των 150 μέτρων από αυτήν και με την πρώτη τουφεκιά, προς αντίθετη κατεύθυνση, άρχισε να με υβρίζει χυδαιοτατα. Με έβριζε γιατί κυνηγούσα λέει εκτός σεζόν και στα 200 μέτρα απ' το σπίτι του....από κει να καταλάβετε ότι είναι απλά ανίδεοι και θέλουν με το θράσος και τη λεκτική βία να μας εκδιώξουν.
Σε εμένα δεν περνάνε αυτά όμως και όπως δήλωσα και στον αξιωματικό υπηρεσίας, αν δεν ζητήσει συγγνώμη εγγράφως με τη σύσταση τους, θα συνεχιστεί και με άλλα ένδικα μέσα η υπόθεση.
Συνάδελφοι δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα, μας βρήκαν εδώ, δεν τους βρήκαμε. Θα φροντίζετε να είστε νόμιμοι μέχρι τελείας και θα απαντάτε καταλλήλως διά της νόμιμης οδού. Πρέπει σιγά σιγά να καταλάβουν ότι βρισιδια, νταηλικια και απειλές δεν περνάνε, όταν είμαστε 10000% νόμιμοι.
Στα θηραματικα, κακή επιλογή μέρους, λίγα πουλιά, 4 χέρι (2 κοτσύφια παχιά πάλι) και 2 χαμένα.
Καλησπέρα σε όλους στην Αττική έγινε αυτό.

Σημερινή βολτίτσα στην κορινθια με ανοιξιάτικο καιρό ίσα ίσα να πάρουμε τον αέρα μας. Το δικανο σε συνδυασμό με τα σκοπευτικα φυσιγγια είναι απόλαυση.. View attachment 42130
Ωραια φωτο ρε Κωστακι...μπραβο για την επιτυχης εξοδο...

Υ.Γ. Καλλητεχνης ο ιδιοκτητης της αμπέλου....Μπράβο του!!

Προφανώς και δεν ξέρω για ποιον λέει ο Βασίλης.Δεν έχουμε μιλήσει ίσως τον ξέρω.Απλά για έναν αστυνομικό λίγο περίπτωση έλεγα στο ΑΤ, που έχει τα κομπλεξ του και αυτός με τους κυνηγούς...
Αυτό δείχνει εμπάθεια προς μια κατηγορία ανθρώπων μην σου πω καί ρατσισμό.

Σήμερα το κυνήγι κατέληξε στο ΑΤ της περιοχής μου, όπου κατέθεσα επώνυμη καταγγελία εξύβρισης, από έναν κύριο με μεμονωμένη βίλα, όπου κυνηγούσα άνω των 150 μέτρων από αυτήν και με την πρώτη τουφεκιά, προς αντίθετη κατεύθυνση, άρχισε να με υβρίζει χυδαιοτατα. Με έβριζε γιατί κυνηγούσα λέει εκτός σεζόν και στα 200 μέτρα απ' το σπίτι του....από κει να καταλάβετε ότι είναι απλά ανίδεοι και θέλουν με το θράσος και τη λεκτική βία να μας εκδιώξουν.
Σε εμένα δεν περνάνε αυτά όμως και όπως δήλωσα και στον αξιωματικό υπηρεσίας, αν δεν ζητήσει συγγνώμη εγγράφως με τη σύσταση τους, θα συνεχιστεί και με άλλα ένδικα μέσα η υπόθεση.
Συνάδελφοι δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα, μας βρήκαν εδώ, δεν τους βρήκαμε. Θα φροντίζετε να είστε νόμιμοι μέχρι τελείας και θα απαντάτε καταλλήλως διά της νόμιμης οδού. Πρέπει σιγά σιγά να καταλάβουν ότι βρισιδια, νταηλικια και απειλές δεν περνάνε, όταν είμαστε 10000% νόμιμοι.
Στα θηραματικα, κακή επιλογή μέρους, λίγα πουλιά, 4 χέρι (2 κοτσύφια παχιά πάλι) και 2 χαμένα.
Επρεπε να του φωναξεις κ να του πεις πως εισαι της πολεοδομίας.....σα το σαλιγκαρι θα τρυπωνε μεσα ο ρεμπεσκές....σταδιάλα...:mad:

Καμμια Λουγκρα θα είναι.Μου έχει τύχει και εμένα.Και με το μπαμ που έριξες την " χάλασες " πάνω στο " κλαρίνο".

Σήμερα πήγα με τον πατέρα στο παντειχι. Απογοήτευση, 2 πουλιά πήγε ο πατέρας εγώ κανένα. Μετά ερχόμαστε μάνδρα που είναι 10 λεπτά απ το σπίτι, να περάσει λίγο η ώρα μέχρι να γίνει το μεσημεριανό. Πήρε 5 ο Πατέρας κ 2 εγώ. Απολογισμός 9 κ οι δύο μαζί στην σημερινή έξοδο. Αν καθόμασταν εδώ απ το πρωί θα κάναμε περισσότερα. Απρόβλεπτα τα τσιχλάκια..

Μπράβο Βασίλη, καλά του έκανες. Χτίζουν σπίτια μέσ'στο δάσος και μετά το παίζουν οικολόγοι, οι λουγκρες

Last edited:
Σήμερα το κυνήγι κατέληξε στο ΑΤ της περιοχής μου, όπου κατέθεσα επώνυμη καταγγελία εξύβρισης, από έναν κύριο με μεμονωμένη βίλα...
Με αφορμη αυτο το περιστατικο θα το παω λιγο παρακατω...

Ας υποθεσουμε οτι αυτος ο κυριος με τη βιλα ειναι ενας καθωςπρεπει πολιτης, οικογενειαρχης, κλπ, κλπ....
Τι ξερει για τους κυνηγους? Τι τον εχουν πληροφορησει?
Του εχουν πει οτι :
1) Οι κυνηγοι ειναι κατι τυποι που εχουν μεινει πισω απο την εποχη τους και επιμενουν να σκοτωνουν ζωακια χωρις να εχουν την αναγκη διατροφης.
2) Οτι εχουν σκυλακια που τα αφηνουν νηστικα για να κυνηγουν, τα κακομεταχειριζονται και οτι αν δεν τους κανουν τη δουλεια τα αφηνουν στο βουνο να πεθανουν.
3) Οτι φωτογραφιζουν τα νεκρα ζωα πανω στα καπο των αυτοκινητων και αν ειναι αγριογουρουνο το κανουν βολτα με το αυτοκινητο για να το δουν ολοι.
4) Οτι ειναι τοσο πορωμενοι να σκοτωσουν, που συχνα πυροβολει ο ενας τον αλλον και σκοτωνονται μεταξυ τους.
5) Οτι ο ανθρωπος που σκοτωνει ζωα ειναι πολυ πιθανο αργοτερα να σκοτωσει και ανθρωπο! (αυτο το υπστηριζουν μερικοι ¨επιστημονες¨)
6) Οτι μπορει ¨η σφαιρα¨να τους βγαλει κανενα ματι...

Ξερω, δεν σας αρεσουν αυτα που γραφω, ειναι ομως η αληθεια που πρεπει να κοιταμε καταματα...
Ποιο ειναι το αντιδοτο?
Μα φυσικα να επικοινωνησουμε σε ολους που δεν γνωριζουν, τι πραγματικα ειναι ο νομιμος κυνηγος..
Εγω βλεπω το παιχνιδι χαμενο γιατι δεν εχει οραμα η ηγεσια μας.
Συμπερασμα?
Πλησιαζει η ωρα που θα κυνηγαμε με επιβλεψη μεσα στο συρματοπλεγμα...

Το σκηνικο με τον Βασιλη?
Ενα μεμονωμενο περιστατικο, μια διενεξη μεταξυ δυο αντρων....

Last edited:
Σε ποιο συγκεκριμενο μερος εγινε αυτο?
Επρεπε να του κανεις κλισμα!!!!

Μου εχει τύχει και μένα τέτοιο περιστατικό με αποτέλεσμα να παρατήσω το μέρος γιατι δεν μου αρεσει να κυνηγώ και ο άλλος που εχει το παράνομο κτίσμα να βρίζει δυστυχώς το κράτος μας ειναι της συναλλαγής νομιμοποιήσεις κλπ και άντε να βρεις το δίκιο σου δυστυχώς είμαστε μια κοινωνική ομαδα που μας περιγράφουν με τα χειρότερα χαρακτηριστικά ενώ συμβαίνει το αντίθετο χωρις να αποκλείουμε τις εξεραισεις

Σήμερα το κυνήγι κατέληξε στο ΑΤ της περιοχής μου, όπου κατέθεσα επώνυμη καταγγελία εξύβρισης, από έναν κύριο με μεμονωμένη βίλα, όπου κυνηγούσα άνω των 150 μέτρων από αυτήν και με την πρώτη τουφεκιά, προς αντίθετη κατεύθυνση, άρχισε να με υβρίζει χυδαιοτατα.
Μπράβο σου και σε ευχαριστούμε!

Με αφορμη αυτο το περιστατικο θα το παω λιγο παρακατω...

Ας υποθεσουμε οτι αυτος ο κυριος με τη βιλα ειναι ενας καθωςπρεπει πολιτης, οικογενειαρχης, κλπ, κλπ....
Τι ξερει για τους κυνηγους? Τι τον εχουν πληροφορησει?
Του εχουν πει οτι :
1) Οι κυνηγοι ειναι κατι τυποι που εχουν μεινει πισω απο την εποχη τους και επιμενουν να σκοτωνουν ζωακια χωρις να εχουν την αναγκη διατροφης.
2) Οτι εχουν σκυλακια που τα αφηνουν νηστικα για να κυνηγουν τα κακομεταχειριζονται και οτι αν δεν τους κανουν τη δουλεια τα αφηνουν στο βουνο να πεθανουν.
3) Φωτογραφιζουν τα νεκρα ζωα πανω στα καπο των αυτοκινητων και αν ειναι αγριογουρουνο το κανουν βολτα με το αυτοκινητο για να το δουν ολοι.
4) Οτι ειναι τοσο πορωμενοι να σκοτωσουν, που συχνα πυροβολει ο ενας τον αλλον και σκοτωνονται μεταξυ τους.
5) Οτι ο ανθρωπος που σκοτωνει ζωα ειναι πολυ πιθανο αργοτερα να σκοτωσει και ανθρωπο! (αυτο το υπστηριζουν μερικοι ¨επιστημονες¨)
6) Οτι μπορει ¨η σφαιρα¨να τους βγαλει κανενα ματι...

Ξερω, δεν σας αρεσει αυτο που γραφω, ειναι ομως η αληθεια που πρεπει να κοιταμε καταματα...
Ποιο ειναι το αντιδοτο?
Μα φυσικα να επικοινωνησουμε σε ολους που δεν γνωριζουν, τι πραγματικα ειναι ο νομιμος κυνηγος..
Εγω βλεπω το παιχνιδι χαμενο γιατι δεν εχει οραμα η ηγεσια μας.
Συμπερασμα?
Πλησιαζει η ωρα που θα κυνηγαμε με επιβλεψη μεσα στο συρματοπλεγμα...

Το σκηνικο με τον Βασιλη?
Ενα μεμονωμενο περιστατικο, μια διενεξη μεταξυ δυο αντρων....
Παναγιώτη καλά τα λες αλλά ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω :
Ας μην μιλήσουμε για τις νεότερες γενιές δηλαδή αυτούς που γεννήθηκαν την δεκαετία του 1990 -2000 ίσως δεν γνωρίζουν
όλοι οι άλλοι οι προηγούμενοι των προηγούμενων γενεών
δεν γνωρίζουν τι εστί κυνήγι και πως εφαρμόζεται ;
Το 90% όλων αυτών από κάπου κρατάει η σκούφια τους
και λογικά στα χωριά τους κάποιος Συγγενής- Γείτονας,- Συγχωριανός θα κυνηγούσε
τι στο διάβολο όλοι αυτοί γεννήθηκαν στην Ομόνοια και δεν έχουν ξαναδεί χιτώνιο ή γαλοτσα ή καραμπίνα ;
Δεν έχουν ξαναδεί σφαγμένο αρνι-κατσικι κόκκορα
πώς την έβγαζαν τόσα χρόνια με παστέλια ;
Εντάξει είπαμε να γίνουμε Ευρωπαίοι τάχα πολιτισμένοι
αλλά αυτοι πέρασαν στο άλλο άκρο
Ευρωπεοι με βούλα

Καλησπέρα σε όλους. Τελευταίο κυνήγι για φέτος και μας αντάμειψε καλά. Αρκετά πουλάκια, ωραία παρέα και πανέμορφος καιρός. Τι άλλο να ζητησει κανεις;

8D41A783-D14C-41E9-AA86-EB7B76B80641.jpeg

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με το κινητό.

Last edited:
Ας μην μιλήσουμε για τις νεότερες γενιές δηλαδή αυτούς που γεννήθηκαν την δεκαετία του 1990 -2000 ίσως δεν γνωρίζουν
Εχουν ξεχασει, εχουν κοψει τον ομφαλιο λωρο....
Το προβλημα δεν ειναι δικο τους.
Ειναι δικο μας!

Το 90% όλων αυτών από κάπου κρατάει η σκούφια τους
και λογικά στα χωριά τους κάποιος Συγγενής- Γείτονας,- Συγχωριανός θα κυνηγούσε
τι στο διάβολο όλοι αυτοί γεννήθηκαν στην Ομόνοια και δεν έχουν ξαναδεί χιτώνιο ή γαλοτσα ή καραμπίνα ;
Δεν έχουν ξαναδεί σφαγμένο αρνι-κατσικι κόκκορα
πώς την έβγαζαν τόσα χρόνια με παστέλια ;
Εντάξει είπαμε να γίνουμε Ευρωπαίοι τάχα πολιτισμένοι
αλλά αυτοι πέρασαν στο άλλο άκρο
Ευρωπεοι με βούλα
Ποιοι Ευρωπαίοι;Αυτοί που έχουν οίκους ανοχής για κτηνοβατες;αυτοί που οι "ιερείς"τους κατηγορούνται για παιδεραστία;ή αυτοί που όταν βγαίνουν από την χώρα τους γίνονται τυφλά στο μεθύσι και πηδιουνται μέσα στην μέση του δρόμου;Όχι ευχαριστώ,δεν θέλω να γίνω τέτοιος Ευρωπαίος, προτιμώ Έλληνας κι ας είμαι οπισθοδρομικός.

Status
Not open for further replies.
Back