Που;;;Σήμερα απόγευμα μηδέν για εμένα τέτοιο κουλούρι ούτε Θεσσαλονίκης.
Πιστεύω να μας δικαίωση ο Βαλεντίνος.χαχα
Γιαννη προς Δροσια.Που;;;
Γιατί και εγώ το ίδιο...
Μήπως συναντηθήκαμε;Γιαννη προς Δροσια.
Πηγαινε στο ιδιο καρτερι αυριο με lambro mezzo 9-10....κ ας εχεις κ φουλ τσοκ..Πήγα μετά τη δουλειά ένα καρτερακι. Ήθελα να δοκιμάσω ένα σημείο που δεν είναι κλασικό, δηλαδή δε λες "πάω στο τάδε για καρτέρι". Απλά έχει τύχει αρκετές φορές να κάτσω εκεί μετά από περπατητα και έδινε θυμάμαι 1 με 3-4 πουλάκια. Χαμηλά κάμπο όλα αυτά.
Μέχρι τις 18:20 δεν είχα κάνει μπαμ και το περίεργο ήταν ότι πηγαίνοντας σήκωσα πολλά πουλιά μπορώ να πω. Με είχαν ζωσει τα φίδια και άκουγα απλά τα υψώματα να δουλεύουν από νωρίς. Σε εμένα ελάχιστες που μέχρι τις 18:20!! απλά έμπαιναν Θεό, εκτός βεληνεκούς. Όπου εκεί έκαναν το μπαμ και μέσα σε πέντε λεπτά πέρασαν καμιά 20αρια πουλιά, σβαρνα τελείως και γρήγορα. Άρχισα τις μπηχτες... έριξα 15 φυσίγγια της κακιάς ώρας τουφεκιές και κατάφερα Ω του θαύματος τρεις τσίχλες χέρι και μία χαμένη. Εκεί ήθελε 5* και νταιρεκτ μην πω. Τέλος πάντων, ήταν ένα καλό τεσταρισμα αντανακλαστικών και σβελταδας. LM και Λάμπρο πορτοκαλί νο8. Συνδυασμός ακατάλληλος και πάλι καλά να λέω
Vinci power!!!Καλησπέρα
Καλά πήγαν τα πρωινά του Σ/Κ από τους κισσούς στη βόρεια Εύβοια
Γιατί να σε ξεφτιλισω ρε φίλε χαχαχαΠηγαινε στο ιδιο καρτερι αυριο με lambro mezzo 9-10....κ ας εχεις κ φουλ τσοκ..
....δοκιμασε κ ξεφτηλισέ με δημοσια αν δεν λητουργησει....
Υ.Γ. Εχω κανει "κηδειες" σε απογευματινό με το ΤΟΖ 76cm 1* & mezzo 30gr απο 5-15m...
(Προ SX3 εποχής)...
Ειναι φυσιγγια που απο την πρώτη στιγμή σε γεμιζουν αυτοπεποίθηση και άλλα που σε ζορίζουν για να πάρεις πουλιά. Νομίζω αγαπητέ Νίκο συμφωνείς σε αυτό.
Βασίλη με καπότα στο κοντάκι ΔΕΝ θάχεις ποτέ σταθερά καλή μπηχτή ντουφεκιά .Πήγα μετά τη δουλειά ένα καρτερακι. Ήθελα να δοκιμάσω ένα σημείο που δεν είναι κλασικό, δηλαδή δε λες "πάω στο τάδε για καρτέρι". Απλά έχει τύχει αρκετές φορές να κάτσω εκεί μετά από περπατητα και έδινε θυμάμαι 1 με 3-4 πουλάκια. Χαμηλά κάμπο όλα αυτά.
Μέχρι τις 18:20 δεν είχα κάνει μπαμ και το περίεργο ήταν ότι πηγαίνοντας σήκωσα πολλά πουλιά μπορώ να πω. Με είχαν ζωσει τα φίδια και άκουγα απλά τα υψώματα να δουλεύουν από νωρίς. Σε εμένα ελάχιστες που μέχρι τις 18:20!! απλά έμπαιναν Θεό, εκτός βεληνεκούς. Όπου εκεί έκαναν το μπαμ και μέσα σε πέντε λεπτά πέρασαν καμιά 20αρια πουλιά, σβαρνα τελείως και γρήγορα. Άρχισα τις μπηχτες... έριξα 15 φυσίγγια της κακιάς ώρας τουφεκιές και κατάφερα Ω του θαύματος τρεις τσίχλες χέρι και μία χαμένη. Εκεί ήθελε 5* και νταιρεκτ μην πω. Τέλος πάντων, ήταν ένα καλό τεσταρισμα αντανακλαστικών και σβελταδας. LM και Λάμπρο πορτοκαλί νο8. Συνδυασμός ακατάλληλος και πάλι καλά να λέω
Ναι με τον μικρό.Μήπως συναντηθήκαμε;
Το ασημί Suzuki;;
αταλαντη φιλε?
Ο τσοπανος, θα περιμενε στη στρουγκα για αρμεγμα. Τα σκυλια, τη δουλεια τους κανανε, ειδαν αγνωστο, κινδυνο, γαυγισανε. Που ειναι το μεμπτο? Αν δεν εχει εκει γυρω βοσκες, για να τα μποδαει ο τσοπανης, δεν υπαρχει λογος να τα πηγαινει κοντα. Ξερουν αυτα, πανε τρωνε, το βραδυ γυρνανε, ταχια αντε παλι. Εχουν προγραμμα που το τηρουν ευλαβικα...Επιστρέφοντας από δουλειά, ξέκλεψα ένα μισάωρο για απογευματινό καρτεράκι (περιοχή Ερατεινής). Φτάνω στο πόστο στις 6. Αφήνω τα πράγματα, βολεύομαι, 6:05 ακούω κουδούνια! Με ζώσανε τα φίδια: σε δύο λεπτά σκάει μύτη ένα κοπάδι πρόβατα από ένα χωματόδρομο μικρό, δυο σκυλιά μπροστά, τα πρόβατα περνούσαν. Εγώ καμιά 40 μέτρα παραπάνω από τη στράτα τους, σε ομαλή πλαγιά λόφου. Με παίρνουν χαμπάρι κι αρχίζουν το γαύγισμα. Δεν κουνήθηκα, ούτε υποχώρησα, ούτε όμως έκανα κάποια επιθετική κίνηση. Λέω να θα εμφανιστεί κι ο τσοπάνος να τα μαζέψει θα 'ρχεται από πίσω. Στο τέλος του κοπαδιού έιχε άλλα τρία! Μουντάρουν κι αυτά. Τα τρία, τσοπανόσκυλα με κομμένα αυτιά, τα δύο μπάσταρδα γκέγκικα πιο μικρά. Εγώ ακούνητος και ποντάρισα στο ότι αφού είναι με το κοπάδι που γύρναγε στη στάνη, θα έφευγαν. Όντως, μόλις πέρασαν όλα τα πρόβατα και έστριψαν, σε λίγο τα 4 έφυγαν. Τσοπάνο δεν είχαν, γυρίζαν μόνα τους τα πρόβατα στο μαντρί. Ο τελευταίος, είχε σταθεί 5-7 μέτρα μακριά μου και με γαύγιζε και δεν ξεκόλλαγε.. Σκεφτόμουν, μου το γ@*$#ατε το κυνήγι είχε πάει 6:15. Και ρε παιδιά, εκέινη τη στιγμή έρχεται μια άλλη σκυλοπαρέα, ένα αρσενικό, ένα θηλυκό ασπρόμαυρα με 4 κουτάβια, ούτε πολύ μικρά ούτε μεγάλα, τα κουτάβια να γαυγίζουν κι αυτά, αλλά όχι πολύ κοντά μου και να γίνεται συναυλία. Φοβερή επιτυχία το απογευματινό! Εν πάσι περιπτώσει, κάποια στιγμή εδέησαν και σβήστηκαν από κει, ώρα 6:25 πλέον. Έριξα και μια τουφεκιά της απελπισίας στο τέλος σε μια μακρινή, αφού όλη την ώρα δεν κοίταζα απάνω, αλλά είχα το νού μου μην κάνουν καμιά κίνηση. Μέχρι που γύρισα στο αμάξι, άνθρωπο δεν είδα και φαντάζομαι όλα θα ήταν τσιπαρισμένα και δηλωμένα! (σόρι για το ΄σεντόνι', τα είπα και ξεθύμανα!)
Καλησπεριστήκαμε όταν φεύγαμε.... με την ουρά κάτω απ΄τα σκέλια.Ναι με τον μικρό.
Εννοείται.Καλησπεριστήκαμε όταν φεύγαμε.... με την ουρά κάτω απ΄τα σκέλια.
σ.σ. Ωστόσο όπως σου είπα αν δεν ήμουν τραγικά άστοχος (έχασα 3 πέναλτι) και μία χαμένη θα κρατούσα 3-4 πουλάκια.
Από εμένα πέρασαν περισσότερα που στάθηκα χαμηλότερα. Πρωτοφανές βέβαια γιατί το καλό σημείο είναι εκεί που ήσουν εσύ.
Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε.![]()