Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν είσαι από την περιοχή και ξέρεις τα σημεία κρατάει πολλά πουλιά....όσο αφορά το αεροδρόμιο απαγορεύεται το κυνήγι 500 μέτρα περίπου στην περίμετρο του....μην ξεχνάμε ότι ο καμπος Σπάτα Παιανία έχει ελιές αμπέλια οπότε έχει τροφή για τα πουλιά αν είσαι της περιοχής φιλε....θα ξέρεις πόσα πουλιά έχει το απογευματινό πίσω από τον alpha!!!
Για αυτό το λέω επειδή ξέρω και μένω εκεί

Οσο μπορείτε παίδες να πηγαίνετε με τους πατεράδες σας για κυνήγι να το κάνετε. Ο δικός μου πατέρας εφτασε 77 δεν εχει πια ορεξη, το ξέρω, το βλέπω αλλα ερχεται πολλές φορές μαζί μου μόνο και μόνο για να μην πάω μόνος μου. Βλέπετε η ανησυχία για τα παιδιά θα υπάρχει πάντα όσο χρονών και να ναι. Ξέρουμε όλοι μας οτι κάποτε θα έρθει η στιγμή που το καρτέρι δίπλα μας θα είναι άδειο, γι αυτό οσο τους έχουμε θα πρέπει να περνάμε την κάθε στιγμή μαζί τους.
φιλεμου τασο ο πατερασμου δεν ητανε ποτε κυνηγοςςςς,,αλα με βλεπη πως περναω στο κυνηγι και χεραιτεεεεε,,και παντα οταν γυρναω μου λεη πηρες τιποτα του λεω ναιιι και σκαη το μεγαλω χαμωγελοοοοο,,ασε που τα κυνηγια τα τρωη ολαααααα ;)
;)

φιλεμου τασο ο πατερασμου δεν ητανε ποτε κυνηγοςςςς,,αλα με βλεπη πως περναω στο κυνηγι και χεραιτεεεεε,,και παντα οταν γυρναω μου λεη πηρες τιποτα του λεω ναιιι και σκαη το μεγαλω χαμωγελοοοοο,,ασε που τα κυνηγια τα τρωη ολαααααα ;)
;)
Να τον χαίρεσαι ρε Σακη, πάντα γερός να ειναι.

Σταύρο σήμερα δεν έχασες τίποτα. Σήμερα ήταν η φόλα.
Όμως για μένα, αντίστροφα από χθες, ακριβώς στο ίδιο σημείο (κάτω) πέρασαν 6 πουλιά όλα-όλα, τουφέκισα 4 και πήρα τα 3 (χωρίς υπονοούμενο ο αριθμός....).
Μπράβο κ.Γιαννη.

Last edited:
Μπράβο κ.Γιαννη.
Σήμερα κωλύομαι, αύριο όμως, πρώτα ο Θεός, τις 5:30 θα χτυπήσω κάρτα στο ίδιο μέρος.
Λίγα; Ναι! Αλλά 8 λεπτά από το σπίτι, καθημερινά, εύκολα και τα τα βρίσκεις όλα.
Για την ηλικία μου και τα μπορετά μου μια χαρά.

Μια γρηγορη γυρα 1,5 ωρίτσα στα 10' αποσταση απ'το σπιτι, ηταν αρκετη να χαλαρωσουμε λιγακι απο την καθημερινοτητα....
Εντονος νοτιας σημερα που σου παιρνει τα αυτιά...δυσκολα τα λιγα πουλια που βρεικα, εφευγαν ομια με τη γη....

20220213_111108.jpg

Φυσιγγια με D20 28gr No9...

Δύο κοτσύφια αποψε και δόξα τον Θεό να λεμε. Πρέπει να τους πέρασα όλους εκεί γύρω. Πιο κάτω ηταν 4 γνωστοί και έριξαν μια τουφεκια!!! Πουλάκια στο απογευματινό τέλος λοιπον. Δεν έχει σημασία πλεον! Αρκεί που μπορώ και παω!!!

Σήμερα πετάχτηκα να τσεκάρω αν πετάει τίποτα σε ένα παραθαλλάσιο κομμάτι (χωρίς όπλο). Τελικά δεν πέρασε τίποτα από 6 μέχρι 6:20, μόνο άκουσα κάνα-δυο κοτσύφια να κακαρίζουν.
Το απόγευμα ήταν όμως εκπληκτικό, ηρεμία, ωραία χρώματα και πολύ μαλακός καιρός. Καρπώθηκα και λίγα άνθη για τη σύζυγο!
1645029693984.jpg

Δύο κοτσύφια αποψε και δόξα τον Θεό να λεμε. Πρέπει να τους πέρασα όλους εκεί γύρω. Πιο κάτω ηταν 4 γνωστοί και έριξαν μια τουφεκια!!! Πουλάκια στο απογευματινό τέλος λοιπον. Δεν έχει σημασία πλεον! Αρκεί που μπορώ και παω!!!
Ζέστανε για τα καλά ο καιρός και δεν ανεβαίνουν πλέον λογικά Δημήτρη.
Πιασμένα έχει,αλλά δεν το κουνάνε καθόλου.

Status
Not open for further replies.
Back