Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κατάλαβα, θα έρθουμε και θα κάνουμε μπανιστήρι τα κοτσύφια.Τις πιτσιλωτές άντε πιάστες μες την ζέστη να φεύγουν 50 μέτρα πριν πας.
Σαββατοκύριακο βαρας και μαυρα. Σκέφτομαι να ανέβω Κυριακή στα ελατα μηπως και ρίξω καμιά αποχαιρετιστήρια στις κυργιαρες. Από Τρίτη θα έχει κρύο αλλά και βροχες.

Σαββατοκύριακο βαρας και μαυρα. Σκέφτομαι να ανέβω Κυριακή στα ελατα μηπως και ρίξω καμιά αποχαιρετιστήρια στις κυργιαρες. Από Τρίτη θα έχει κρύο αλλά και βροχες.
Ποτέ δεν έχω κάνει ένα ολοκληρωμένο κυνήγι σε αυτές.Πιο πολλές έχω βαρήσει χαμηλά και στα μπασίματα...

Ποτέ δεν έχω κάνει ένα ολοκληρωμένο κυνήγι σε αυτές.Πιο πολλές έχω βαρήσει χαμηλά και στα μπασίματα...
Εγώ τα πιο αποδοτικά καρτερια τα έχω κάνει 11 με 3 το μεσημέρι όταν έχουν φύγει όλοι οι αλλοι. Νοέμβρη που έχει λιακαδες αν πιασεις κάπου που έχει καμιά γούρνα με νερό είναι ότι πρέπει.
τζαμπα θα πας μητσο.
Το Σάββατο θα μου πει που να παω την Κυριακή . Αν έχει πουλιά και παίξουν από τον κόσμο που 1000% θα έχει θα μείνω και Κυριακή χαμηλα. Αν όχι θα πάω ελατα και ας πάρω έστω και μια έτσι για το γαμωτο.

Εγώ τα πιο αποδοτικά καρτερια τα έχω κάνει 11 με 3 το μεσημέρι όταν έχουν φύγει όλοι οι αλλοι. Νοέμβρη που έχει λιακαδες αν πιασεις κάπου που έχει καμιά γούρνα με νερό είναι ότι πρέπει.

Το Σάββατο θα μου πει που να παω την Κυριακή . Αν έχει πουλιά και παίξουν από τον κόσμο που 1000% θα έχει θα μείνω και Κυριακή χαμηλα. Αν όχι θα πάω ελατα και ας πάρω έστω και μια έτσι για το γαμωτο.
Πήγαινε όπως λέει και ο @outlander αν έχει και κοτσυφάκια κάτι θα κάνεις.Αν δεν, σιγά έχεις κάνει τα πουλάκια σου γενικά!

τι γινεται ρε λευτερη!ουτε περπατητο δεν εχει κατω καλαματα ?εξαφανιστηκαν και απο εκει?
Την Κυριακή που μας πέρασε τρεις ώρες περπατητό δύο άτομα, δύο τσίχλες. Οι μοναδικές ντουφεκιες στην περιοχή ήταν οι δικές μας.

Μέχρι στιγμής εδω δεν υπάρχει ούτε καν υποψία επιστροφιων. Και όχι μόνο αυτο. Ο μήνας κοντεύει 20 και έναν αρσενικό μαύρο δεν έχω ακούσει να κελαηδαει. Αλλά χρόνια με το που ζεσταίνει ο καιρός μετά τα μέσα Φλεβάρη αρχίζουν δειλά δειλά να ακούγονται, φετος οχι. Ίσως έχουν καταλάβει κατι......
Κυνηγησα μια βδομαδα (γυρισα προχτες ) στη Στουπα Μεσσηνιας. Πολυ λιγα τα πουλια , ισα να εχει ενδιαφερον το απογευματινο. Τα κοτσυφια κελαιδουσαν ανοιξιατικα ολη μερα, και ιδιαιτερα μεχρι και μετα τις 7.00 μεσα στο σκοταδι ,ψηλοτερα στις θεσεις κουρνιας.

Last edited:
Καλημέρα, κάποιος από Λακωνία παιδιά?
Παίζει κάτι Μολάους, σκάλα και γενικά στην πέριξ περιοχή?
Σκεπτόμαστε να έρθουμε το ΣΚ..
προχτες το σουρουπο περναγα απο Σπαρτη Αθηνα και σταματησα στις πηγες του Ευρωτα , μετα την Πελλανα . 7-8 κυνηγοι παρατεταγμενοι, εκατσα διπλα στις πηγες τρια τεταρτα (δεν εβγαλα οπλο , ειχα αμαχο πληθυσμο) . Μεχρι 10 τουφεκιες να ριξαν καποιοι , οχι ολοι, και αυτες στο σκοταδι σχεδον.

Status
Not open for further replies.
Back