Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε παιδιά εγώ εχθές!
Επειδή μένω και δίπλα από το (πάρκο Τρίτση)

Λέω ας πάω μια βόλτα να βγει και λίγο Το σκυλί....
ΩΡΑ 8:15 ΕΚΕΙ.....
Αυτό που έβλεπα δεν το χα ξαναδεί Όπου υπάρχε ελιά Τίγκα στη τσίχλα....στα πεύκα στα κυπαρίσσια είχα ζαλιστη στη κυριολεξία....
Και το τελευταίο και ΑΠΊΘΑΝΟ Σε μια ήσυχη πλαγιτσα που δεν παίρνα καθόλου κόσμος από κει ξαφνικά τσουπ και το ορτυκακη δίπλα από το σκυλί σηκωθείκε και ΜΕΝΩ ΜΑΛΑΚΑΣ...

Δυστυχώς αυτόν τον καιρό τον θέλαμε τον Φεβρουάριο δεν μας το κάνε το χατίρι......δεν πρζει του χρόνου

Τσιχλες!!! Τσίχλες , τσιχλεεεεεεες!!!! Τσίχλες παντου!!!! Μεσα στο χωριο, λιγο εξω απο το χωριο , στα πευκα , στις ελιες , παντουουουουου !!!!Σαν τον παλαβό τις χάζευα μέσα στο δρολαποχιονο!!!
χθες το απογευμα μεσα στην χαλκιδα η τσιχλες περναγαν δυο δυο!.hair.

οχι ,ευβοιωτικες δουλειες ,σημερα να δω πως θα ερθω,θελω ενημερωσει παλικαρια απο εσας.
Από Σχηματάρι και προς Χαλκίδα καθαρός ο δρόμος τώρα δεν ξέρω από που έρχεσαι αλλά ο δρόμος είναι κλειστός στις Αφίδνες.

Από Ψαχνά και πανω έχουμε χιονοστρωση. Αποφεύγω και την σκέψη ακόμα του τι θα γίνεται στα ξεχιονα..... Λίγο πάνω από τα Πολιτικά έχει χιονι.... 20 μέρες πριν ρε φουστη καιρε 20 μέρες πριν.....
Αστα, και εδω τα ιδια... Εχει και αερα, θα ανεβαινουν κοντραριστες στα ορια του χιονιου σαν ονειρο...

Δεν την ειχα βαλει καθολου φετος την καμερα σε τσιχλοκυνηγια και τις δυο τελευταιες μερες μου κακοφανηκε που περασε ο καιρος και δεν ειχα γραψει καμια... Και του χρονου...

Πολύ ωραίο βίντεο, έκανα ήδη εγγραφή, ευελπιστώ σε αμοιβαιότητα..

Τσιχλες!!! Τσίχλες , τσιχλεεεεεεες!!!! Τσίχλες παντου!!!! Μεσα στο χωριο, λιγο εξω απο το χωριο , στα πευκα , στις ελιες , παντουουουουου !!!!Σαν τον παλαβό τις χάζευα μέσα στο δρολαποχιονο!!!
και εγω φιλε δημητρη που ανεβηκα στο βουνο και ηπια το τσυπουρακιμου παιζανε σχεδων δυπλαμου και τσαρτσαρεςςςς :oops:

Ανεβαίνοντας προς τον στάβλο ποδαρατο γιατί αμάξι δεν βγαίνει, απο παρατημένο λιοστασι σηκώθηκαν 50-60 πουλιά. Τσίχλες , κοτσύφια και κόκκινες!!! Όταν κατέβηκα μετα απο 1μιση ώρα είχαν ξαναπεσει και έπαιζαν πέρα δωθε!!! Έκανα δέκα λεπτά μπανιστήρι και πήρα τα ματια μου και την εκανα!!!

Ανεβαίνοντας προς τον στάβλο ποδαρατο γιατί αμάξι δεν βγαίνει, απο παρατημένο λιοστασι σηκώθηκαν 50-60 πουλιά. Τσίχλες , κοτσύφια και κόκκινες!!! Όταν κατέβηκα μετα απο 1μιση ώρα είχαν ξαναπεσει και έπαιζαν πέρα δωθε!!! Έκανα δέκα λεπτά μπανιστήρι και πήρα τα ματια μου και την εκανα!!!
Ολλα τα πουλιά έκατσα σε Εσάς φέτος το β.δ ρεύμα δεν δούλεψε καθολου

Ολλα τα πουλιά έκατσα σε Εσάς φέτος το β.δ ρεύμα δεν δούλεψε καθολου
Και το περίεργο είναι φιλε μου Ηλία ότι στα περάσματα πέρασαν πολύ περισσότερα σε εσας. Εδώ έκανε 2 μέρες τρελό πέρασμα 18 και 19 Οκτωβρίου αν θυμάμαι καλά και μετά σχεδόν τίποτα. Εριχνες 15-20 φυσίγγια σε κουκίδες στον ουρανό και ελεγες και ευχαριστώ. Αλλά από μέσα Νοέμβρη και μετά καλά την βγαλαμε!

Status
Not open for further replies.
Back