Με τηποτα
ναι ειναι,τα λεμε απο μεσα φλεβαρη για καποιες περιοχες αλλα αμα δεν το ζησης δεν το πιστευεις.
Υπομονή λίγες μερες για τον κοβιντ και 8 μήνες για τις τσιχλες....Πιάσαμε τα σεμινάρια.View attachment 44575
Τι μια τσιχλα και τι ενα κοκκινολαιμη??? Κομπογιαννηδες με το τσουβάλι εδώ και τσιχλες με το σακι....Μια τσίχλα έρχεται κάθε μέρα απέναντι από την σκύλα σε μια αγριελιά και μου αναστατώνει το σκυλί.Κάθεται κορδωτή κορδωτή με τον λαιμό στα ύψη και την καμαρώνω, πολύ ήμερη! Βρήκαν την ησυχία τους, είδα και έναν κοκκινολαίμη πάλι χιόνια θα έχουμε!
Αφού βρίσκεσαι στο Χρισσό Παναγιώτη, φαντάζομαι ξέρεις την ταβέρνα του Φούρλα!Είναι δυνατόν σε αυτό τον αχανή ελαιοκαμπο να μη πέτα τσίχλα;
View attachment 44492
View attachment 44495
Φάτε μάτια ψάρια. Όλα πίσω πήγαν φέτος.Ίσως να είναι υπερβολή αλλά θα τολμήσω να το πω. Στην βόλτα που εκανα πριν λίγο στα αγαπημένα τσιχλοτοπια μου οι τσιχλες είναι πιο πολλές και από το 16-17. Ο συνδυασμός επιστροφιων και χιονιου έχει γεμίσει τον τοπο με πουλια!!!!
Δεν πειραζει. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να βλέπω τεράστιους αριθμούς αυτή την εποχή.Πραγματικά απολαυστικο και ενα θεαμα που με γεμιζει χαρα. Μιλάμε να φεύγουν από ένα πουρναρι μερικών δεκάδων μέτρων 100 πουλιά και μέσα στις ελιες να γίνεται μυλος. Τα πουλιά απαντάνε μόνα τους σε αυτούς που έχουν βαλθεί να τα βγάλουν σώνει και καλά στα πρόθυρα της εξαφανισης.Φάτε μάτια ψάρια. Όλα πίσω πήγαν φέτος.
Έχεις και μία προσδοκία για την επόμενη σεζόν.Δεν πειραζει. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να βλέπω τεράστιους αριθμούς αυτή την εποχή.Πραγματικά απολαυστικο και ενα θεαμα που με γεμιζει χαρα. Μιλάμε να φεύγουν από ένα πουρναρι μερικών δεκάδων μέτρων 100 πουλιά και μέσα στις ελιες να γίνεται μυλος. Τα πουλιά απαντάνε μόνα τους σε αυτούς που έχουν βαλθεί να τα βγάλουν σώνει και καλά στα πρόθυρα της εξαφανισης.
Τον καιρό πάλι πρέπει να παρακαλά με, τίποτα άλλο.Έχεις και μία προσδοκία για την επόμενη σεζόν.
Καλή Κυριακή σε όλους!
Κάθε πρωί στο δρόμο για Χαλκίδα μου βγάζουν τα μάτια πάλι καλά κρατάω γερά το τιμόνιΊσως να είναι υπερβολή αλλά θα τολμήσω να το πω. Στην βόλτα που εκανα πριν λίγο στα αγαπημένα τσιχλοτοπια μου οι τσιχλες είναι πιο πολλές και από το 16-17. Ο συνδυασμός επιστροφιων και χιονιου έχει γεμίσει τον τοπο με πουλια!!!!
Με την πενελι αγαπητέ μου πατριώτη δεν θα σου επαιρναν το καπέλο. Εσύ θα τους έπαιρνες το σκαλπ!!!!Βγαίνω τώρα να πάρω τίποτα απ' το κυλικείο του νοσοκομείου και με καβαλάνε δύο τσίχλες μμμμμμ ότι έπρεπε για κλαμπανιιιιιιι
Άμα φορούσα καπέλο θα μου το είχαν παρειιιιιιιιιι
Ακριβώς αυτο. Ο καιρός και μόνο αυτός είναι που θα μας φέρει πουλιά η θα τα πάει αλλου!Τον καιρό πάλι πρέπει να παρακαλά με, τίποτα άλλο.