Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άριστα!!! Αλλά για πες μας όντως είχε αρκετά πουλιά, ή είναι προϊόν απέραντου ξεποδαριάσματος, ή και τα δύο;
Ευχαριστώ! Πουλιά είχε φέτος μπόλικα, στα 4 χρόνια που κυνηγάω πρώτη φορά το ευχαριστήθηκα τόσο.. Περπάτημα περίπου 10-12 χλμ..

Last edited:
Πουλιά είχε φέτος μπόλικα, στα 4 χρόνια που κυνηγάω πρώτη φορά το ευχαριστήθηκα τόσο.. Περπάτημα περίπου 10-12 χλμ..
Πολύ ωραια! Όποιος περπατάει βρίσκει και πουλια! Καρτερια δεν κανεις??? Στα απογευματινα θα έκανες ωραία πλανα!

Δεν την ειχα βαλει καθολου φετος την καμερα σε τσιχλοκυνηγια και τις δυο τελευταιες μερες μου κακοφανηκε που περασε ο καιρος και δεν ειχα γραψει καμια... Και του χρονου...

Παρόλο το βάρος της Shotkam οι πρώτες ντουφεκιές κατά ένα 70% σου φεύγουν μπροστά.. Βάλε βάρος μπροστά Άρι για να πηγαίνεις λίγο σταθερότερα στον στόχο.

Πάντως ωραίο βιντεάκι αν και αυτός με τις φάσσες μου άρεσε πιο πολύ!

Παρόλο το βάρος της Shotkam οι πρώτες ντουφεκιές κατά ένα 70% σου φεύγουν μπροστά.. Βάλε βάρος μπροστά Άρι για να πηγαίνεις λίγο σταθερότερα στον στόχο.

Πάντως ωραίο βιντεάκι αν και αυτός με τις φάσσες μου άρεσε πιο πολύ!
Oσες παιρνω με τη δευτερη ειναι με τη ρεμινγκτον... Ψαχνομαι με τα μετρα και δεν εχω πληρη εικονα... Μετα διορθωνα...

Οι τσιχλες παραμένουν πάρα πολλές εδω! Ακόμη και από χέρσα με γρασίδι έφευγαν το απόγευμα! Επιτέλους άρχισαν να κελαηδανε οι κηρομυτες!!! Είχα ανησυχήσει μήπως το είχαν γυρίσει και αυτοί φετος....

αλον εναν περιπατο που εκανα και σημεραα τα τσιχλοκοτσιφα δηνανε ρεσιταλλλλ και παλι μπουλουκακια σε 6 7 8 πουλιαααα .yel.
Μάλλον θα κάτσουν να σουβλίσουν φέτος και μετά θα φύγουν μαλακισμένες είναι

Στις 4:30 φορτωνα μελίσσια για να τα ανεβάσω κοντά στην Στενή για να προλάβω την ανθοφορία της γκορτσιας. Τόσα τσιν ρε παιδια ούτε στα μπασιματα!!! Στον δρόμο είδα τσιχλες να περπατάνε σαν ποντίκια , να πηδάνε σαν βατράχια και στο ξημέρωμα δεκάδες μαυρες! Με το που σηκώθηκε ο ήλιος συναυλία από κελαηδίσματα και σε δύο μεγάλα σκινα που πεταξα πέτρα σηκώθηκαν 40-50 πουλιά λίγα λίγα ομως!!! Πολύ δυνατά επιστροφια!!!!

Στις 4:30 φορτωνα μελίσσια για να τα ανεβάσω κοντά στην Στενή για να προλάβω την ανθοφορία της γκορτσιας. Τόσα τσιν ρε παιδια ούτε στα μπασιματα!!! Στον δρόμο είδα τσιχλες να περπατάνε σαν ποντίκια , να πηδάνε σαν βατράχια και στο ξημέρωμα δεκάδες μαυρες! Με το που σηκώθηκε ο ήλιος συναυλία από κελαηδίσματα και σε δύο μεγάλα σκινα που πεταξα πέτρα σηκώθηκαν 40-50 πουλιά λίγα λίγα ομως!!! Πολύ δυνατά επιστροφια!!!!
Αν μένανε εδώ να ξεκαλοκαιριάσουνε και να γεννοβολήσουν, δεν θα είχαμε μπασίματα τον Οκτώβρη. Πλούσιο ενδημικό θήραμα θα είχαμε. Αλλά θεώρησαν διαβατήρια....

Αν μένανε εδώ να ξεκαλοκαιριάσουνε και να γεννοβολήσουν, δεν θα είχαμε μπασίματα τον Οκτώβρη. Πλούσιο ενδημικό θήραμα θα είχαμε. Αλλά θεώρησαν διαβατήρια....
Πολύ ξερό το κλίμα για να μεινουν. Θα ψοφαγαν απο την πεινα. Έχει ντοπιαρες , ελαχιστες όμως , στα ελατα εδώ στην Εύβοια.

Πολύ ξερό το κλίμα για να μεινουν. Θα ψοφαγαν απο την πεινα. Έχει ντοπιαρες , ελαχιστες όμως , στα ελατα εδώ στην Εύβοια.
Θα βάζαμε κάθε 100m ταίστρες και νερό, θα κουβαλάγαμε και σκουλικάκια και ανεμιστήρες και air condition. Και λιτανείες θα κάναμε να βρέχει μια φορά την εβδομάδα και μέσον στην ΕΜΥ να μην πάει η θερμοκρασία πάνω από 25 βαθμούς.

Θα βάζαμε κάθε 100m ταίστρες και νερό, θα κουβαλάγαμε και σκουλικάκια και ανεμιστήρες και air condition. Και λιτανείες θα κάναμε να βρέχει μια φορά την εβδομάδα και μέσον στην ΕΜΥ να μην πάει η θερμοκρασία πάνω από 25 βαθμούς.
Ναι Γιάννη μου και τις ενέσεις σε εμένα ποιος θα τις εφερνε???? Να φύγουν!!! Να πάνε αλλου!!!! Μέχρι τον Οκτώβριο που θα ξανάρθουν μακριά και αγαπημενοι!!!

Status
Not open for further replies.
Back