Πόσες φορές έχεις πει εδώ μακάρι να είχε πέσει ζωντανή και να σαλταγε για να την δω??? Τα πιο πολλά πουλιά τα έχω χάσει σε οργωματα. Αν δεν πέσουν με το ασπρο ψάχνω και ψαχνω....Απογευματινό καρτεράκι πόσες φορές μας έχει τύχει να έχουν πέσει έτσι και να μην τις βρίσκουμε.Και πάλι αυτή ήταν εύκολη γιατί ήταν ζωντανή και προεξείχε απο το καμουφλάζ εδάφους-τσίχλας.View attachment 50371View attachment 50372
Τι έγινε σειρά?Δεν βλέπουμε καλά?Τα πιο πολλά πουλιά τα έχω χάσει σε οργωματα.
Αφού έχεις το σκυλάκι ο καλύτερος είσαι.Απογευματινό καρτεράκι πόσες φορές μας έχει τύχει να έχουν πέσει έτσι και να μην τις βρίσκουμε.Και πάλι αυτή ήταν εύκολη γιατί ήταν ζωντανή και προεξείχε απο το καμουφλάζ εδάφους-τσίχλας.View attachment 50371View attachment 50372
Κοτσύφια και κυργιαρηνες στα ορεινά ακόμα χαλάνε τον κόσμο, σίγουρα θα πάμε σε δεύτερες γέννες. (Μην φοβάσαι ρε,φέτος με τα skeetakia όλες θα της βρίσκεις. )Πόσες φορές έχεις πει εδώ μακάρι να είχε πέσει ζωντανή και να σαλταγε για να την δω??? Τα πιο πολλά πουλιά τα έχω χάσει σε οργωματα. Αν δεν πέσουν με το ασπρο ψάχνω και ψαχνω....
Μερικές φορές άμα δεν έχω το αγροτικό όχι και επειδή έχω μάθει-δεθεί τόσο με το σκυλί δεν μπορώ ούτε να κυνηγήσω όπως θέλω αλλά ακόμα χειρότερα ούτε να τις βρω.Να βλέπεις στο καθαρό να φέρνεις σβούρες,να σε βλέπει και κανένας να γελάει, να τρελαίνεσαι που είναι και που είναι.Αν δεν βρεις κιόλας καμιά στο καθαρό, πάει στραβά όλο το κυνήγι μετά...Αφού έχεις το σκυλάκι ο καλύτερος είσαι.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ μέχρι να συνηθίσω όταν έφυγε το σκυλί μου από την ζωή, δεν μπορούσα να βρώ τίποτα γιατί είχα συνηθίσει να μην κοιτάω που πέφτουν, στο περίπου, άργησα πολύ να επανέλθω να συνηθίσω πάλι.Μερικές φορές άμα δεν έχω το αγροτικό όχι και επειδή έχω μάθει-δεθεί τόσο με το σκυλί δεν μπορώ ούτε να κυνηγήσω όπως θέλω αλλά ακόμα χειρότερα ούτε να τις βρω.Να βλέπεις στο καθαρό να φέρνεις σβούρες,να σε βλέπει και κανένας να γελάει, να τρελαίνεσαι που είναι και που είναι.Αν δεν βρεις κιόλας καμιά στο καθαρό, πάει στραβά όλο το κυνήγι μετά...
Άστα να πανε είναι θησαυρός το σκυλί! Με το φιλαράκι που πάμε συνηθώς βάραγαμε μία μερά σε απογευματινό.Είχα βαρήσει 4-5 τσίχλες απανωτά και δεν ήξερα που είναι καμία...Τέσπα πήγε το εργαλείο και τις βρήκε όλες!!!Πάλι σε ένα απογευματινό ντουμπλέ και σχετικά κοντά έπεσαν και οι δύο τσίχλες.Πάει το εργαλείο και μου έφερε και τις 2 μαζί στο στόμα!!!!Άλλη μία φορά ενώ έψαχνε το σκυλί μια τσίχλα μέσα στο πυκνό, βαράω μία και πέφτει από εκεί μεριά στο πυκνό εντελώς στο κέντρο.Προχωράμε μου φέρνει την προηγούμενη και φεύγει καρφί μέσα στο πυκνό και μου έφερε και την άλλη χωρίς να την εχει δει....Μείναμε μακάκες....Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ μέχρι να συνηθίσω όταν έφυγε το σκυλί μου από την ζωή, δεν μπορούσα να βρώ τίποτα γιατί είχα συνηθίσει να μην κοιτάω που πέφτουν, στο περίπου, άργησα πολύ να επανέλθω να συνηθίσω πάλι.
Με έχουν θαμπωσει κάτι οπίσθια και κάνουν τα μάτια μου φλετουρια...Τι έγινε σειρά?Δεν βλέπουμε καλά?
Να προσέχεις γιατί μερικά είναι σκέτη μέγγενη.Με έχουν θαμπωσει κάτι οπίσθια
Εεεεπππ απάντηση παγίδα ήταν αυτη!!! Θα τις βρίσκω γιατί θα σαλτανε και θα τρεχουν????Κοτσύφια και κυργιαρηνες στα ορεινά ακόμα χαλάνε τον κόσμο, σίγουρα θα πάμε σε δεύτερες γέννες. (Μην φοβάσαι ρε,φέτος με τα skeetakia όλες θα της βρίσκεις. )
Καμία σχέση.Επειδη θα τις βαράς στα 10 μετρα με τα 24αριαΕεεεπππ απάντηση παγίδα ήταν αυτη!!! Θα τις βρίσκω γιατί θα σαλτανε και θα τρεχουν????
Το ένα σετ είναι. Δουλειά όλη μερα και μετά γυμναστική. Το άλλο σετ είναι αφρος......Να προσέχεις γιατί μερικά είναι σκέτη μέγγενη.
.....μηπως εχεις στα υποψιν σου, πως θα λενε τη γυναικα του απο το φετινο χειμώνα κι επειτα...;;;;;;;λόρδος ...
Λόρδα ;;;; Αχαχαχα.....μηπως εχεις στα υποψιν σου, πως θα λενε τη γυναικα του απο το φετινο χειμώνα κι επειτα...;;;;;;;
Θα σε κόψει με αυτά, το έπιασες!Λόρδα ;;;; Αχαχαχα