Τι προβλέπεις για φέτος πάλι;Ωρε φίλε θα γίνει της π@@@@&
Τι προβλέπεις για φέτος πάλι;Ωρε φίλε θα γίνει της π@@@@&
Σε έχω προλαβει. Δεν δίνει πρόβλεψη ο Λιάκος φετος γιατί γκαντεμιασε την Κέρκυρα περσι!Τι προβλέπεις για φέτος πάλι;
Ηλία στο πρωινό καβατζα έχει 20-25 παρατημένα δέντρα και έχουν δέσει γαζι!!! Πέρσι που δεν είχαν πολλές έπεφταν σαν στραβες εκει. Φετος?????Και εδώ το ίδιο άσε από ελιές έχω χρόνια να δω τόσο καρπο
Σε έχω προλαβει. Δεν δίνει πρόβλεψη ο Λιάκος φετος γιατί γκαντεμιασε την Κέρκυρα περσι!
Την δική μου πρόβλεψη στην έχω κάνει πριν πολύ καιρο....
Και Άρτα μια από τα ίδια, πολύ ελιά και πολύ ντόπιο κοτσυφι ακόμα και στον κάμπο.Και εδώ το ίδιο άσε από ελιές έχω χρόνια να δω τόσο καρπο
Έτσι λέμε κάθε χρόνο και μετά άφαντα τα μαύρα...Και Άρτα μια από τα ίδια, πολύ ελιά και πολύ ντόπιο κοτσυφι ακόμα και στον κάμπο.
......μονο μαυρες πετρες ριχνουν πισω τους.άφαντα τα μαύρα...
Τον χειμώνα που πέρασε είχαμε και αρκετά μαλιστα. Για 15-20 μέρες πέρναγαν 10 κοτσύφια για μια τσιχλα στα απογευματινά. Και μάλιστα σε μια χρονιά που παλι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΣΙΜΟ Οκτώβρη - Νοέμβρη.Έτσι λέμε κάθε χρόνο και μετά άφαντα τα μαύρα...
2 μέρες πέτυχα μαύρα σε απογευματινό με την μία να έχω πάρει 10 και την άλλη 8 νομίζω.Μετά αν είχε δεν ξέρω δεν μπορούσα να πάω.Τις άλλες μέρες περπατητό και καρτέρι εδώ άντε να έπαιρνες 1-2.Τον χειμώνα που πέρασε είχαμε και αρκετά μαλιστα. Για 15-20 μέρες πέρναγαν 10 κοτσύφια για μια τσιχλα στα απογευματινά. Και μάλιστα σε μια χρονιά που παλι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΣΙΜΟ Οκτώβρη - Νοέμβρη.
ουτε β.ευβοια δεν ειχε τα κοτσυφια που επρεπε να ειχε ειδικα στον κισσο,εγω περιμενα πολυ περισοτερα ,ηπειρο μεχρι και γεναρη ειχε παρα πολλα.2 μέρες πέτυχα μαύρα σε απογευματινό με την μία να έχω πάρει 10 και την άλλη 8 νομίζω.Μετά αν είχε δεν ξέρω δεν μπορούσα να πάω.Τις άλλες μέρες περπατητό και καρτέρι εδώ άντε να έπαιρνες 1-2.
Δεν ξανακανο πρόβλεψη…Τι προβλέπεις για φέτος πάλι;
Δεν έπεσαν στον κισσό. Τα καρτερια που κοιταγαν κισσο είχαν πολύ λιγα. Τα καρτερια που κοιταγαν παρατημενες ελιες η περιοχές με μυρτιές είχαν σταθερά μαυρα. Τουλάχιστον εδώ γυρω...ουτε β.ευβοια δεν ειχε τα κοτσυφια που επρεπε να ειχε ειδικα στον κισσο,εγω περιμενα πολυ περισοτερα ,ηπειρο μεχρι και γεναρη ειχε παρα πολλα.
Δεν θέλουμε να μας πεις το μέρος ,μόνο δύο συντεταγμένες βορρά και ανατολή.Δεν έπεσαν στον κισσό. Τα καρτερια που κοιταγαν κισσο είχαν πολύ λιγα. Τα καρτερια που κοιταγαν παρατημενες ελιες η περιοχές με μυρτιές είχαν σταθερά μαυρα. Τουλάχιστον εδώ γυρω...
Τερμα βορεια,ειχε παρα πολλα.ουτε β.ευβοια δεν ειχε τα κοτσυφια που επρεπε να ειχε ειδικα στον κισσο,εγω περιμενα πολυ περισοτερα ,ηπειρο μεχρι και γεναρη ειχε παρα πολλα.
Γιατί αυτό?περπατητο κάνατε?Τερμα βορεια,ειχε παρα πολλα.
Ειδικα Δεκεμβρη Γεναρη,βαρεσαμε αρκετα,αλλα ακομη και με αψογη συνεργασια 2 ατομων που ξερουν πολυ καλα το μερος,δεν τα εβαζες ευκολα στο χερι.
Θελει 3αδα για να γινει δουλεια.
Ναι περπατητο.Γιατί αυτό?περπατητο κάνατε?
Άρα ρε φίλε δεν είχε πουλιά, έπρεπε τα κισσουδια να μαυρίζουν, κάθονταν κάτω και λόγω καιρού δεν ζοριστηκαν, για καρτέρι λέω εγώ.Ναι περπατητο.
Στα καρτερια τα πρωινα,επαιζαν ελαχιστα.Τα ακουγες,αλλα δεν ξεμυτιζαν.
1-2 φορες σταθηκαμε τυχεροι.Για απογευματινα δεν ξερω να σου πω,γιατι πηγαιναμε μονο πρωι λογω αποστασης.
Μονο στο περπατητο εκανες δουλεια,αλλα ειχες να κανεις με κομαντο.
Ε?Άρα ρε φίλε δεν είχε πουλιά, έπρεπε τα κισσουδια να μαυρίζουν, κάθονταν κάτω και λόγω καιρού δεν ζοριστηκαν, για καρτέρι λέω εγώ.