Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απόψε ήταν πάρα πολύ ωραια. Κοτσύφια να δίνουν συναυλια, και τρυγόνια να ακούγονται απο παντου. Έχουν πιάσει πολλά εδώ ειδικά στα απαγορευμένα.
Αυτός είναι ο λόγος που Αποφευγω να τους ρίχνω ειδικά όταν έχει τσίχλες να στοχευσω.
Μένουν και δίνουν ζωή στον τόπο!
Είναι απόλαυση να τα ακους να τραγουδουν όλον τον χρόνο!

Αυτός είναι ο λόγος που Αποφευγω να τους ρίχνω ειδικά όταν έχει τσίχλες να στοχευσω.
Μένουν και δίνουν ζωή στον τόπο!
Είναι απόλαυση να τα ακους να τραγουδουν όλον τον χρόνο!
Που να ακούσεις τι γινόταν χθες στο ξημέρωμα στα ελατα. Κοτσυφια και ντόπιες κυργιαρες. Χαμος!!! Εντάξει , εμένα ο κοτσυφας είναι το αγαπημένο μου θηραμα. Εξάλλου η μεγαλη πλειονότητα των κοτσυφιών το χειμώνα είναι αποδημητικά. Να μου πεις δεν έχουν ταμπέλα αν είναι ντόπια η όχι για να τα ξεχωρίσεις αλλά από την άλλη τα ντοπιαρικα είναι κάθε χρόνο και περισσότερα και είναι εξαιρετικά ευχάριστο αυτο!

Πλέον το κυνήγι του τσιχλοκοτσιφα θα είναι μόνο για γερές τσέπες..
Η θα ριχνουμε ένα κουτάκι και όντας πανάκριβο θα διαλέγουμε τα σίγουρα πουλιά και θα κάνουμε 12-15 στο κουτί και θα κάνουμε και κωλοτούμπες!!! Ένα "καλο" της ακρίβειας των φυσιγγιων ίσως είναι ότι θα περνάνε ατουφεκιστες οι τσιχλες απο τα 50 έως 80 μέτρα χωρίς να ακούγεται η κλασική τριαρα...

Η θα ριχνουμε ένα κουτάκι και όντας πανάκριβο θα διαλέγουμε τα σίγουρα πουλιά και θα κάνουμε 12-15 στο κουτί και θα κάνουμε και κωλοτούμπες!!! Ένα "καλο" της ακρίβειας των φυσιγγιων ίσως είναι ότι θα περνάνε ατουφεκιστες οι τσιχλες απο τα 50 έως 80 μέτρα χωρίς να ακούγεται η κλασική τριαρα...
Θετικο αποτέλεσμα όλοι με μονοκαννο..για μεγαλύτερη οικονομία και 1 ευκαιρία όλοι να μετράμε την ντουφεκια μας όπως παλιά με μια χούφτα φυσίγγια και γεμάτο το γιλέκο ;)

Ένα Μονοκανακι Baikal με πορτινγκ και τσοκακια νομίζω θα είναι το όπλο του μέλλοντος καθώς θα μας εξελίξει σε άριστους σκοπευτές και σε οικονομία χρημάτων και θηραμάτων ,χωρις προβλήματα και απλούστατο γιατί σε λίγα χρόνια θα εξαφανισθούν και οι οπλουργοι όπως πάει.Μου περνάνε πάντως ως αναφορά για το κυνήγι και τις αλλαγές πορείας θηραμάτων εκτός τα καιρικά μήπως υπάρχει και ανθρώπινο δάκτυλο έτσι ώστε σε συνδυασμό με την τεχνητή ακρίβεια να σταματήσει η να ελαττωθεί στο ελάχιστο όπως θα αλλάξουν και θα σταματήσουν και διάφορα άλλα η κυνηγετικη δραστηριότητα .

Ένα "καλο" της ακρίβειας των φυσιγγιων ίσως είναι ότι θα περνάνε ατουφεκιστες οι τσιχλες απο τα 50 έως 80 μέτρα χωρίς να ακούγεται η κλασική τριαρα...
Το κακό είναι ότι θα ακούς που και που μονοντουφεκα και θα λες ένας είναι πάω παραδίπλα και εγώ και θα βλέπεις ένα πούλμαν κυνηγούς.

Ένα Μονοκανακι Baikal με πορτινγκ και τσοκακια νομίζω θα είναι το όπλο του μέλλοντος καθώς θα μας εξελίξει σε άριστους σκοπευτές και σε οικονομία χρημάτων και θηραμάτων ,χωρις προβλήματα και απλούστατο γιατί σε λίγα χρόνια θα εξαφανισθούν και οι οπλουργοι όπως πάει.Μου περνάνε πάντως ως αναφορά για το κυνήγι και τις αλλαγές πορείας θηραμάτων εκτός τα καιρικά μήπως υπάρχει και ανθρώπινο δάκτυλο έτσι ώστε σε συνδυασμό με την τεχνητή ακρίβεια να σταματήσει η να ελαττωθεί στο ελάχιστο όπως θα αλλάξουν και θα σταματήσουν και διάφορα άλλα η κυνηγετικη δραστηριότητα .
Δεν αλλάζει τίποτα αν έχεις μέσα σου το κυνήγι θα βρεις τρόπο να βαρας και με ένα φυσίγγι θελήσει χρειάζεται.. το μονοκαννο είναι ικανό να φάει κοπάδι οχι μια τσίχλα.. ;)

Status
Not open for further replies.
Back