Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τίμια πυρίτιδα...έχω κάψει γύρω στα 3κιλα σε τσιχλοκοτσυφα.
Καθαρή 30αρα.
Γύρω στα 400m/s την μετράω στον chrony...στις χειμερινές συνθήκες των Ιωαννίνων φυσικά.
....πιστεύω οτι οι χαμηλές πιέσεις είναι πολύ σημαντικές...κοντή "τετράγωνη" στήλη σκαγιών, παρά τις μεγάλες ταχύτητες κρατεί συγκέντρωση, και σφαιρικότητα στα σκάγια, για αυτο και οι τουφεκιές αυτές, καλοσημαδέυεις και εσύ...;)

Υ.Γ...στο κρύο στα Γιάννενα και κάτω από 600 bar μπορεί να είναι...

Για πες και το άλλο... τα Νο 8,5 είναι 5% αντιμονίου?

Μακάρι να ήταν αντιμονίου αλλά όχι....κλασσικά μολύβδινα.
Μην είσαι σίγουρος ...
Το ότι θα είχαν καλύτερη συγκέντρωση και διάτρηση ναι, αλλά η καλύτερη συγκέντρωση θέλει χέρια και η καλύτερη διάτρηση μπορεί να είχε ζωντανά λόγω διαμπερών.
Ότι δουλεύει καλά, δεν το αλλάζουμε.

Μην είσαι σίγουρος ...
Το ότι θα είχαν καλύτερη συγκέντρωση και διάτρηση ναι, αλλά η καλύτερη συγκέντρωση θέλει χέρια και η καλύτερη διάτρηση μπορεί να είχε ζωντανά λόγω διαμπερών.
Ότι δουλεύει καλά, δεν το αλλάζουμε.
Βασίλη έχω την εντύπωση πως η υπερδιάτρηση έχει διογκωθεί υπέρμετρα στις συζητήσεις των κυνηγών!
Εγώ πάντως την ψάχνω, την επιζητώ
η λογική απλή:
αν έχω υπερ-διάτρηση π.χ. στα 25μ θα έχω "κανονική" διάτρηση π.χ. στα 35 μ
αν έχω "κανονική" διάτρηση π.χ. στα 25 μ πιθανόν να έχω ΥΠΟ- διάτρηση στα π.χ. στα 35 μ
και τα θηράματα χάνονται από το σκάγι που δεν τρυπάει κι όχι από σκάγι που τρυπάει πολύ......

Τα κοτσύφια κελαηδανε ακόμα στα μέρη σας??? Σήμερα το απόγευμα που βγήκα μια βόλτα μετα απο μέρες γινόταν πανικός παντου απο τα κυρομυτια!
Απέναντι από το σπίτι μου το πρωί δίνουν συναυλία,και μένω Αθήνα στον Βοτανικό.

Τα κοτσύφια κελαηδανε ακόμα στα μέρη σας??? Σήμερα το απόγευμα που βγήκα μια βόλτα μετα απο μέρες γινόταν πανικός παντου απο τα κυρομυτια!
Πάρτυ κάνουν και εδώ, ειδικά Ευαγγελισμό μες το γρασίδι σου έρχονται στο μισό μέτρο και στο Κολωνάκι όπως είχα πει χαμός..

Πάρτυ κάνουν και εδώ, ειδικά Ευαγγελισμό μες το γρασίδι σου έρχονται στο μισό μέτρο και στο Κολωνάκι όπως είχα πει χαμός..
Απόψε ήταν πάρα πολύ ωραια. Κοτσύφια να δίνουν συναυλια, και τρυγόνια να ακούγονται απο παντου. Έχουν πιάσει πολλά εδώ ειδικά στα απαγορευμένα.

Απόψε ήταν πάρα πολύ ωραια. Κοτσύφια να δίνουν συναυλια, και τρυγόνια να ακούγονται απο παντου. Έχουν πιάσει πολλά εδώ ειδικά στα απαγορευμένα.
Και εδώ το ίδιο … φέτος η περιοχή έχει παρααααα πολύ καρπό στης ελιές θα έλεγα υπερβολικά πολύ… αν έρθουν και κυχλια θα γίνει της @@@@@@

και τρυγόνια να ακούγονται απο παντου
Ειχα να μπω 2μηνες, και μολις μπηκα αρχισα παλι να εκνευρίζομαι...Παντου Τρυγονια τωρα και τον Αυγουστο που ξυπνάμε εμεις, βγαινουμε για να ταιζουμε τα κουνουπια το πρωί!!

Status
Not open for further replies.
Back