Ευχαριστώ πολύ.Ωραίο βιντεάκι πάντα τέτοια
CSB 3 1,65 x 30 410 m/s 600 bar... δοσολογία maxam...Csb3 1.65*30 με Θώδη 23 8αστερο.
....πιστεύω οτι οι χαμηλές πιέσεις είναι πολύ σημαντικές...κοντή "τετράγωνη" στήλη σκαγιών, παρά τις μεγάλες ταχύτητες κρατεί συγκέντρωση, και σφαιρικότητα στα σκάγια, για αυτο και οι τουφεκιές αυτές, καλοσημαδέυεις και εσύ...Τίμια πυρίτιδα...έχω κάψει γύρω στα 3κιλα σε τσιχλοκοτσυφα.
Καθαρή 30αρα.
Γύρω στα 400m/s την μετράω στον chrony...στις χειμερινές συνθήκες των Ιωαννίνων φυσικά.
Μην είσαι σίγουρος ...Μακάρι να ήταν αντιμονίου αλλά όχι....κλασσικά μολύβδινα.
Βασίλη έχω την εντύπωση πως η υπερδιάτρηση έχει διογκωθεί υπέρμετρα στις συζητήσεις των κυνηγών!Μην είσαι σίγουρος ...
Το ότι θα είχαν καλύτερη συγκέντρωση και διάτρηση ναι, αλλά η καλύτερη συγκέντρωση θέλει χέρια και η καλύτερη διάτρηση μπορεί να είχε ζωντανά λόγω διαμπερών.
Ότι δουλεύει καλά, δεν το αλλάζουμε.
Απέναντι από το σπίτι μου το πρωί δίνουν συναυλία,και μένω Αθήνα στον Βοτανικό.Τα κοτσύφια κελαηδανε ακόμα στα μέρη σας??? Σήμερα το απόγευμα που βγήκα μια βόλτα μετα απο μέρες γινόταν πανικός παντου απο τα κυρομυτια!
Πάρτυ κάνουν και εδώ, ειδικά Ευαγγελισμό μες το γρασίδι σου έρχονται στο μισό μέτρο και στο Κολωνάκι όπως είχα πει χαμός..Τα κοτσύφια κελαηδανε ακόμα στα μέρη σας??? Σήμερα το απόγευμα που βγήκα μια βόλτα μετα απο μέρες γινόταν πανικός παντου απο τα κυρομυτια!
Απόψε ήταν πάρα πολύ ωραια. Κοτσύφια να δίνουν συναυλια, και τρυγόνια να ακούγονται απο παντου. Έχουν πιάσει πολλά εδώ ειδικά στα απαγορευμένα.Πάρτυ κάνουν και εδώ, ειδικά Ευαγγελισμό μες το γρασίδι σου έρχονται στο μισό μέτρο και στο Κολωνάκι όπως είχα πει χαμός..
Πετρούπολη χαμός απο τις 4Τα κοτσύφια κελαηδανε ακόμα στα μέρη σας??? Σήμερα το απόγευμα που βγήκα μια βόλτα μετα απο μέρες γινόταν πανικός παντου απο τα κυρομυτια!
ταισε τα ρε τα καημενα να γινουνε μπαμπατσικα !!!Απόψε ήταν πάρα πολύ ωραια. Κοτσύφια να δίνουν συναυλια, και τρυγόνια να ακούγονται απο παντου. Έχουν πιάσει πολλά εδώ ειδικά στα απαγορευμένα.
Και εδώ το ίδιο … φέτος η περιοχή έχει παρααααα πολύ καρπό στης ελιές θα έλεγα υπερβολικά πολύ… αν έρθουν και κυχλια θα γίνει της @@@@@@Απόψε ήταν πάρα πολύ ωραια. Κοτσύφια να δίνουν συναυλια, και τρυγόνια να ακούγονται απο παντου. Έχουν πιάσει πολλά εδώ ειδικά στα απαγορευμένα.
Ειχα να μπω 2μηνες, και μολις μπηκα αρχισα παλι να εκνευρίζομαι...Παντου Τρυγονια τωρα και τον Αυγουστο που ξυπνάμε εμεις, βγαινουμε για να ταιζουμε τα κουνουπια το πρωί!!και τρυγόνια να ακούγονται απο παντου
Ευχαριστω...εχω κανει εγγραφη πριν αρκετο καιρο.Πολύ ωραίο βίντεο, έγινε ήδη εγγραφή.. περιμένω κι εγω για sub..![]()
![]()