Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλή μέρα και για εμένα η σημερινη...
Από τις 7:30 μέχρι τις 9:00 πέρναγαν με ρυθμο...αργότερα και μέχρι την αυτήν την στιγμή πιο αραιά.
Έριξα τρία κουτάκια πήρα και κάμποσα πουλάκια.
9bjwiJ0.jpg

Πάντως φάσσα μέχρι τώρα δεν είδα ούτε μια.

Από τις 7:30 μέχρι τις 9:00 πέρναγαν με ρυθμο...αργότερα και μέχρι την αυτήν την στιγμή πιο αραιά.
9bjwiJ0.jpg

Μπράβο ωρέ παλιόπαιδο ....είπα και εγώ δεν βγήκες σήμερα με τόσο ωραία μέρα :D
Τα μπλε καριολάκια είναι ντροπαλά μάλλον .yel.

...βρε παιδιά αφού όλοι λέμε ότι βορεια και δυτικά μπαιναν πουλιά όλες τις μέρες και πιαναν κιόλας ...λογικό δεν είναι με ενα μικρό γυρισμα του καιρού να συνεχίσουν προς τα κάτω?...
Όσοι μας εμπιστεύονται, δικαιώνονται.... :)

Last edited:
Σηκώθηκα πρωί και είδα οτι ο καιρός στα νότια προάστια ειναι ανοιχτός , ξεκίνησα για Ανάβυσσο αλλα στην διαδρομή δεν είδα τίποτα , ούτε οταν έφτασα άκουσα κάτι , συνέχισα τον δρόμο για την δουλειά και περίπου στο ύψος του σκοπευτηρίου στο Μαρκόπουλο είδα ένα ζευγάρι να περνά πάνω απο κάτι ελιές. Στο Μαρκόπουλο προς κορωπι είδα και ένα κοπάδι ψαρονια.

9bjwiJ0.jpg

τσ πελεκισες ωρε παιδι παλι :)

Ξύπνησα το πρωί αλλά άκουγα τον αέρα έξω κ δεν πήγα πουθενά..
Με πήρε ένας φίλος αργότερα από άλλη περιοχή κ μου είπε ότι είδε καμιά 60αρια ψηλωμενες που φάνηκαν από τις 9:00 και μετά..
Τώρα έχει άπνοια όποτε λογικά αύριο ίσως να ξημερώσει κάτι καλύτερο..

Σήμερα, εχθές κ προχτές οι τσίχλες είναι πολλές, στα βατα, όπου έχει καρπό.. Θέλω να πιστεύω πως θα κατηφορησουν για να τις χαρείτε. Εδώ βορειοδυτική Μακεδονία δεν τις κυνηγάμε. Οι ελάχιστοι όμως που πήγαν περπάτητο κυρίως χθες πέρασαν καλά. Επίσης το βράδυ άκουσα κ χιονοτσιχλες (κόκκινες), νομίζω λιγο νωρίς.

φίλε μου καλέ , αφού εσείς δεν τις κυνηγάτε , να έλθω επάνω 2-3 μερούλες να μου δείξεις κανένα καρτεράκι μπας και ρίξω καμμιά τουφεκιά ??
και άμα θες , όλα τα πουλιά στα δίνω.

(και το εννοώ δεν κάνω πλακίτσα )

9bjwiJ0.jpg

Καλημέρα φίλε ..νομος?

9bjwiJ0.jpg

το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι γίνεται φέτος ,

είναι ότι μάλλον θα έχουν βάλει από ισθμό και προς τα κάτω για τις τσίχλες ........ ακριβά διόδια.:(:(:(

Καλημέρα από ΒΑ Αττική.
Ξύπνησα κατά τις 7 παρά και βγήκα έξω να δω τον καιρό, όπως ήταν αναμενόμενο είχε συννεφιά με άπνοια και υγρασία. Ξανακοιμήθηκα και κατά τις 9 παρά έβγαλα το σκυλάκι βόλτα. Από τις 9 μέχρι τις 10 περίπου άκουσα 3-4 τουφεκιές από γνωστό καρτέρι. Είδα μόλις 1 τσίχλα να περνάει ψηλά. Δεν ξέρω αν νωρίτερα έκανε κάποιο πέρασμα, πάντως από τις 9 και μετά δεν είδα κάτι.

Status
Not open for further replies.
Back