Αν είναι να μου αφήσεις τα πουλιά να έρθεις (κανω πλακιτσα). Ευπρόσδεκτος, απλά αν έρθεις εδω τέτοια εποχή δεν νομίζω να κυνηγήσεις ούτε εσύ τσίχλα.. Χωρίς να θέλω να σνομπαρω αυτό το πανέμορφο κυνήγι.φίλε μου καλέ , αφού εσείς δεν τις κυνηγάτε , να έλθω επάνω 2-3 μερούλες να μου δείξεις κανένα καρτεράκι μπας και ρίξω καμμιά τουφεκιά ??
και άμα θες , όλα τα πουλιά στα δίνω.
(και το εννοώ δεν κάνω πλακίτσα )
Το θετικό είναι ότι δεν βλέπω καθόλου κοτσύφια.Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας για τα μπασίματα .
Σήμερα έγινε μια μικρή αρχή για τα κοτσύφια λογικά μέχρι Κυριακή η κορύφωση!Η δυτική Ελλάδα φαίνεται να έχει και φέτος την τιμητική της.
Το θετικό είναι ότι δεν βλέπω καθόλου κοτσύφια.Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας για τα μπασίματα .
ΑρχισαμεεεεεεΤο κακό με όλες της κορυφώσεις ειναι ότι κρατάνε λίγο αλλά η ηδονές ειναι μεγάλες..![]()
Σιγα σιγα πρεπει να ξεκιναμε αεροβια! Το σκαμνακι ηρθε η ωρα να παει αποθηκη!Ξεκινάτε να περπατάτε να δείτε αν έχει όντως πουλιά.. Αν μπαίνουν βράδυ και δεν τα ευνοεί ο καιρός δεν πρόκειται να έχουμε πάλι καλά μπασίματα.
Στέφανε δεν σε δω κόβει και πολύ της αεροβιαςΣιγα σιγα πρεπει να ξεκιναμε αεροβια! Το σκαμνακι ηρθε η ωρα να παει αποθηκη!
Μακάρι, αλλά εγώ στην Ηλεία είδα φτωχά πράγματα.Η δυτική Ελλάδα φαίνεται να έχει και φέτος την τιμητική της.
Πιο πολύ αναφέρομαι στα βόρεια.Από Γιάννενα και Κέρκυρα είναι πολύ θετικές οι ανταποκρίσεις .Μακάρι, αλλά εγώ στην Ηλεία είδα φτωχά πράγματα.
Σήμερα έγινε μια μικρή αρχή για τα κοτσύφια λογικά μέχρι Κυριακή η κορύφωση!
Λεμε κ καμια λαλακια να περασει η ωρα! ΧαχαχαχαΣτέφανε δεν σε δω κόβει και πολύ της αεροβιας![]()
Παντως ωραια ξαστερια εχει εξω τωρα,πως τα βλεπεις τα πραγματα?Σήμερα έγινε μια μικρή αρχή για τα κοτσύφια λογικά μέχρι Κυριακή η κορύφωση!
Ναι απόψε έχει απο δαύτη Θα ναι φεγγαρόλουστη βραδιά.ακούστηκαν 2-3 τσικ τώρα που έφευγα από εφημερία απ το νοσοκομείο, έχει και πανσέληνο νομίζω απόψε. το απόγευμα πέρασε και ένα κοπαδάκι μια 10αρια ψαρόνια
Βγήκα έξω,και ακούγονται τσιχλες!τρωγομαι για το που θα κάτσω!Παντως ωραια ξαστερια εχει εξω τωρα,πως τα βλεπεις τα πραγματα?![]()