Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πραγματικά κι εγώ σήμερα απελπιστηκα. Τη μοναδική τσίχλα που κυκλοφόρησε σε όλη την περιοχή το πρωί χτυπησα. Δεν είδα καμία άλλη έστω και μακριά. Δεν ξεκίνησαν καλά τα μπασιματα. Μόλις τελειώσει η άδεια μου τότε θα περάσουν όλα... Κλασσικά...

Πικρα μαυρη, το βραδακι ο καιρος μια χαρα ειχε φεγγαρι ναααα σαν την κεφαλα μου λεω θα εχουμε πανυγηρακι ξυπναω 4 και οι τεντες κοντευαν να πεταξουν. Δεν μπηκα καν στον κοπο να
σηκωθω. Δεν παει καλα το πραμα και ξεκινανε νοτιαδουρες

1 τσιχλιτσα και 3 αρσενικες. Ένα κοπάδι φάσες 15 πουλιά πέρασαν από πάνω μου σε πολύ μεγάλη απόσταση, τις τουφεκισα μηπωσ και άλλα χωρίς αποτέλεσμα. Το βράδυ δείχνει ότι θα πέσει ο καιρός για να δούμε. Πάντωσ η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική σήμερα.

Δεύτερη έξοδος κ για μένα μετά την πρώτη που έφυγα ατουφέκιστος πριν 3 μερες.. Ελάχιστα τα πουλιά,σε περπατητό 4,5χλμ πήρα 2 τσίχλες σε 5 τουφεκιές που έριξα..ζήτημα να είδα σύνολο 20 πουλιά σε όλες τις αποστάσεις..ευτυχώς έπιασε βροχή κ έφυγα αναγκαστικά!!

Καλημερα απο Λιλλ Γαλλιας!
Σας ειπα...και εχτες κρατηστε μικρο καλαθι για σημερα!
Κριμα ομως...αλλα μην απελπιζεστε! Εχουν μπει Βορεια παρα πολλα πουλια. Θα κατεβουν....που θα παει!
Στις επαλξεις λοιπον....δεν πεφτουμε!!
Καλη συνεχεια σε ολους!

βορεια που μπηκανε ρε παιδια; αν και ασχολουμαι σπανια με τσιχλοκοτσυφα εδω δεν περναει τιποτα, εδω που ειμαι ειναι διαδρομος απλα κοιταω εξω και βλεπω τι παιζει , ακομη δεν εχω δει μπασιμο παιδια, τετοια εποχη παντα εβλεπα ηδη πιασμενα πουλια φετος ΤΙΠΟΤΑ

Δεύτερη έξοδος κ για μένα μετά την πρώτη που έφυγα ατουφέκιστος πριν 3 μερες.. Ελάχιστα τα πουλιά,σε περπατητό 4,5χλμ πήρα 2 τσίχλες σε 5 τουφεκιές που έριξα..ζήτημα να είδα σύνολο 20 πουλιά σε όλες τις αποστάσεις..ευτυχώς έπιασε βροχή κ έφυγα αναγκαστικά!!

Αυτό που βρέχει στην Κρήτη και στα Γιάννενα είναι για καφέ και λιάσιμο αρχίζει να με ξενίζει :D

Λίγα πράγματα και Άρτα πήρα 2 τσίχλες έχασα και μερικές, περάσανε και λιγές Φασσούλες αλλα δεν μας κάνανε την χάρη, ο ουρανός είναι πεντακάθαρος και στην ατμόσφαιρα υπάρχει απίστευτη διαύγεια, από τα ορεινά έβλεπες πιάτο τον Αμβρακικό.

Καλημέρα κι από μένα.πρωτη έξοδος σήμερα αλλά φάγαμε τη πίτα.μηδενικο μπασιμο.4 όλες κι όλες μου πέρασαν κι έπεσαν οι 2.η τελευταία πέρασε περίπου στις 8.10.μετα το απόλυτο τιποτα
Καλή αρχή φίλε.

Αυτό που βρέχει στην Κρήτη και στα Γιάννενα είναι για καφέ και λιάσιμο αρχίζει να με ξενίζει :D
Άστα Κώστα, εκεί είναι για καφέ, εδώ στο νησί για παραλία.

Αν. Αττικη σημερα το απολυτο μηδεν, πολυς αερας κ εδω πιασμενα πουλια μηδεν, χθες οσοι πηγαν κατι εκαναν, εαν συνεχιστει ετσι η χρονια θα ειναι χειροτερη απο την περσινη, εαν υπολογισουμε οτι φετος δεν εχει κ ελιες για τα επιστροφια!

Νωρίς είναι ακόμα ρε φιλε....
Στο γνωστό μέρος πηγες;

Σήμερα παίξανε κάμποσα πουλάκια στο μέρος που ήμουν για φάσσες από τις 8 και μετά όμως. Αισθητά λιγότερα από ότι πριν την "κακοκαιρία" και ίσως λίγο περισσότερα από χθες. Όλα αυτά μέχρι τις 08:40 περίπου όπου τότε ξεκίνησε ο αέρας ο πολύς και κόπηκαν μαχαίρι. Λίγες καημένες που πιάστηκαν στα πράσα από τον αέρα τις πήγαινε όπου ήθελε. Το ίδιο και μερικές φάσσες που φτερούγιζαν δυνατά και έμεναν ακίνητες. Καταλαβένετε λοιπόν για τη αέρα μιλάμε.

Περιέργως, με το που έκοψε για κάνα 10 λεπτο max ο αέρας, ήρθε άλλο ένα μικρό κύμα από πουλάκια και αυτό ήταν.

Status
Not open for further replies.
Back