Μάκης
Banned
ok από περιέργεια ρωτάω γιατί από τον Μάκη είχα τον προηγούμενο σκύλο μου blanco σε ασπρόμαυροΝα σαι καλά Μάκη! Τα κοκεράκια ήταν της παρέας οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω!
πρέπει να είναι σκούπες

ok από περιέργεια ρωτάω γιατί από τον Μάκη είχα τον προηγούμενο σκύλο μου blanco σε ασπρόμαυροΝα σαι καλά Μάκη! Τα κοκεράκια ήταν της παρέας οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω!
Ποτε δεν ειχα σε εκτιμηση τα fabarm μεχρι που αναγκαστικα κυνηγησα με ενα τιταν στην ρωσια....ενα θα πω μονο ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΝΗ!!!Fabarm H35 titan Πετρο
Μπράβο Στέφανε,πρέπει να τις τιμήσατε δέοντος!
Καλά δεν ζητάς και πολλα,σιγαΠάντως χαζά χαζά με την τσίχλα, φάγαμε και το ορτύκι μας και το τρυγόνι μας και την φάσσα μας! Τώρα δεν θέλω πολλά, απλά μου λείπει ένας αφτιάς και ενα γουρουνι! 50-60κιλο μην είμαι και πλεονέκτης!
Μια που τον ανέφερες εδώ κάτω ειναι..σήμερα τον είδα..θα ήρθε για καμιά πέρδικα με τους ξεπεταχτηρες του..ok από περιέργεια ρωτάω γιατί από τον Μάκη είχα τον προηγούμενο σκύλο μου blanco σε ασπρόμαυρο
πρέπει να είναι σκούπες![]()
ναι είναι πατριώτης σουΜια που τον ανέφερες εδώ κάτω ειναι..σήμερα τον είδα..θα ήρθε για καμιά πέρδικα με τους ξεπεταχτηρες του..![]()
Όλη η ουσία του κυνηγιου γραμμένη σε μια παράγραφο μπράβο σου.Καλημερα και απο "εδω". Πρωινη βολτουλα σημερα - παρα την κουραση της εβδομαδας και χωρις υπνο σχεδον - ανεβηκα προς τα βορεια της Αττικης.
Εφθασα περιπου 0630, 12 βαθμοι, τα κουνουπακια του τα ειχε παντως...Ελαχιστο μπασιμο στο ησυχο καρτερι μου, ψηλα, λιγο μακρυτερα συναδελφοι
ειχαν προφανως περισσοτερες ευκαιριες απο εμενα, εριξαν καμμια 50αρια τουφεκιες. Λιγες ευκαιριες, εσωτερικη μετακινηση αλλα ψηλωμενες και αυτες,
6 τουφεκιες 4 τσιχλιτσες, τυχερος, τις βρηκα ολες αμεσως. Οπλο πλαγιο Ugartechea 75, φυσιγγι Ζωτος 30γρ, ολα τα πουλακια με τον ασσο.
Ολα καλα, δεν ειχα και μεγαλες απαιτησεις, η θεση προσφερεται για καφεδακι και για λιγες τουφεκιες, το ευχαριστηθηκα.
Καλη συνεχεια σε ολους σας λεβεντες.
Ένα περιεργο πράγμα...λίγες τσίχλες που ανέμισαν σήμερα στα Γιαννενα πέταγαν ανάποδα...κόντρα στο βοριά δηλαδή.Δυτική Ελλάδα μπάσιμο με νοτιάδες και εμεις από δω
Δυτική Ελλάδα νοτιάς 5 μποφόρ μπάσιμο με τσίχλες!!! Ανατολική Ελλάδα βοριάδες 5 μποφόρ τα π@π@ρια μας!!!Μην ξανακούσω οτι δεν μπαίνουμε πουλιά με νοτιά!!!![]()
Ένα περιεργο πράγμα...λίγες τσίχλες που ανέμισαν σήμερα στα Γιαννενα πέταγαν ανάποδα...κόντρα στο βοριά δηλαδή.
Και την προηγούμενη Κυριακη που είχε νότια πέρναγαν κανονικά...πάλι κόντρα...
Έλα βγάλε εσύ τώρα συμπέρασμα.
Περικλη δεν κατάλαβες...μιλάμε για αέρα να τις πάει όπου θέλει...οι τσίχλες έμοιαζαν σταματημένες και ανήμπορες να πετάξουν παρ'ολο αυτά περναγαν.Οι τσίχλες στα Μπασιματα κόντρα στον αέρα βγαίνουν ...όπως και το απόγευμα προς την κουρνια τους πάλι προτιμούν τον κόντρα άνεμο .....
πολλα πουλια ακομα δεν εχει!μονο λιγες στα βατα εχει,εκανα γυρα.Πέρι μπήκαν πουλιά...στα βόρεια!Και στα δικά μου μέρη έχει πολλά πιασμένα πουλιά,ενώ την ημέρα δεν είδα ποτέ καλό Μπάσιμο!
χρηστο ,της τουφεκας της τσιχλες η μονο για φασσες περιμενεις τοσες μερες?Πρεβεζα σήμερα είχε λίγες τσιχλες περισσότερα τα κοτσύφια και είδα και αρκετες Τσαρτσαρες....
Από τις 20 Αυγούστου βγαίνω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .
Ζήτημα να έχω χάσει 4 πρωινά καρτέρια και άλλα τόσα απογευματινά καρτέρια - περπατητά.
Συνολικό αποτέλεσμα.
τρυγόνια 15
τσίχλες 28
κουρούνες 12
καρακάξες 75
αγριοπερίστερα 8
κιλά χαμένα 6 ( το μόνο παρήγορο )
αποτσίγαρα στα καρτέρια ...... άπειρα.
κάλυκες στα καρτέρια ...... ελάχιστοι. ( είναι εύκολο και το μάζεμα )
Τέτοιο χάλι φέτος δεν περιγράφεται.
Σήμερα ειδικά δεν είδα ούτε μία τσίχλα. Όχι δεν τουφέκισα..... δεν είδα ούτε να περνάει στα 300 μέτρα.
Απόφαση λοιπόν σημερινή.
Αν δεν έλθει χειμώνας ........ Από αύριο τέρμα το ξύπνημα στη 5,00 το πρωί. Θα κοιμάμαι και θα ονειρεύομαι. Έξοδος μόνο Σ.Κ. απλά για τη βόλτα.
ΤΕΛΟΣ.![]()