Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τιποτα σήμερα φόλα, δεν πρόλαβε και καλό καρτέρι ο πατέρας μου, τρεις του περασαν μόνο 1 στο χερι και 1 ξεφτουριασμενη έφυγε. Τα καλά καρτερια 6-8 πουλια στην καλύτερη. Και στο περπατητο μετα νεκρα ενώ εχτές κάτι ψιλοειχε
Έμπαινα πολύ ψηλα σήμερα , 35 μέτρα η χαμηλότερη

Καλημερα και απο "εδω". Πρωινη βολτουλα σημερα - παρα την κουραση της εβδομαδας και χωρις υπνο σχεδον - ανεβηκα προς τα βορεια της Αττικης.
Εφθασα περιπου 0630, 12 βαθμοι, τα κουνουπακια του τα ειχε παντως...Ελαχιστο μπασιμο στο ησυχο καρτερι μου, ψηλα, λιγο μακρυτερα συναδελφοι
ειχαν προφανως περισσοτερες ευκαιριες απο εμενα, εριξαν καμμια 50αρια τουφεκιες. Λιγες ευκαιριες, εσωτερικη μετακινηση αλλα ψηλωμενες και αυτες,
6 τουφεκιες 4 τσιχλιτσες, τυχερος, τις βρηκα ολες αμεσως. Οπλο πλαγιο Ugartechea 75, φυσιγγι Ζωτος 30γρ, ολα τα πουλακια με τον ασσο.
Ολα καλα, δεν ειχα και μεγαλες απαιτησεις, η θεση προσφερεται για καφεδακι και για λιγες τουφεκιες, το ευχαριστηθηκα.
Καλη συνεχεια σε ολους σας λεβεντες.

Με ξαναπήρε τηλ ο πατέρας μου τωρα, γύρισε λίγο πιο πάνω απ'το χωριό για ένα ψευτοπερπατητουλι , έριξε σε 2 τσιχλες και τις πήρε και τις δύο με ντουμπλε. Δεν είχε όμως καθόλου πιασμένα, άλλον ένα κότσυφα είδε και μια τσίχλα ακόμα άκουσε (δεν την είδε )

Μηδενικο μπασιμο σημερα...ουτε μια δεν πεταξε...ενα μικρο περπατητο μετα,ελαχιστα πουλια,πηρα τρεις...παλι καλα!τετοια συνεχομενη νεκρα τετοια εποχη εγω δεν εχω ξαναζησει(για τα μερη μου μιλαω παντα δεν εχω τολμησει εξορμηση ακομα).

Μεσογεια μετα απο πολλα χρονια. Με το μονόκανο 2,5 ωρες περπατητό. Μπάσιμο μηδέν. Ειδα 8 τσιχλες και τουφεκισα κοντα τις 4. Ειδα δυο τρυγόνια και τουφεκισα το ενα, Ειδα τρεις μαζι δεντροτσιχλες και τουφεκισα τη μια. Έριξα και σε δυο καρακάξες. Πηρα ελάχιστα γιατι το μονο ειναι Φουλ τσοκ και ψαχνομουνα με διασποράς κλπ.
Παρα πολλες καρακάξες και οταν σηκώθηκαν οι δεντροτσιχλες απο την ελια τη μια την κυνήγησε να την πιάσει σαν γεράκι μια καρακάξα. Τι γινεται;;;;; θα τρωνε και τις τσιχλες τωρα;;;;;

Status
Not open for further replies.
Back