Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παν-ουτσος, παναγ-ουτσος.well done. δυο οι ουτσοι,πουλια δεν εχει!! λετε να γεμισουμε ουτσουςthink.very happy..very happy..vert funny..vert funny.
Χαλαω το θεμα κ να με συγχωρουν τα παιδιά αλλά εισαι πρόκληση πρεσβυτέρα λευκή αλωπεκή...
Τρελιαρη Τζων Τζων...

15 εξοδοι με την σημερινη στα μπασιματα 7,5 κουτια φυσιγγια,...
Δεν μεταδιδω αλλο....!!!!
Μακαρι να έριχνα τα μισά..πάνω απο 10 εξορμήσεις κ ενα κουτι δεν το εχω ριξει..βέβαια δεν είμαι απο αυτούς που θα σηκώσουν οπλο όπου την δουν..πάντως φέτος ειναι μακραν ο χειρότερος Οκτώβρης που εχω δει ποτέ μου.. λίγα πουλια κ αυτά ψηλωμενα..
Γενικά με αυτα που εχω δει τα τελευταία χρονιά όσο αφορά την τσίχλα (στον τόπο μου) πιστεύω οτι αυτό ήταν το κερασάκι στην τουρτα..
Τελοσπαντων..όσο ζω θα ελπίζω...

κινήθηκε κανείς Καπανδρίτι σήμερα ;
Εγω ευρυτερη περιοχη.Κατι λιγα πιασμενα δεν ειδα μπασιμο.Πηρα την πρωτη της χρονιας και εχασα μια.Κουμπωσα πανω τη Shotkam για πρωτη φορα.
Ειχα ξεχασει να πατησω το κουμπι οποτε την πρωτη που πηρα δεν την εγραψε, εγραψε αυτη που εχασα χαχαχχχαχχα απο τυχη βουνο που λενε.

Σημερινή βόλτα μετά από ξενύχτι. Έριξα 15 τουφεκιες κι αυτές δεν βρήκαν καλό στοχο. Ευτυχώς για μένα δεν είχε πουλιά γτ δεν έβλεπα μπροστά μου σήμερα. Ξενύχτι και κυνήγι δεν πάνε μαζί. Αύριο θα πάω καμία βολτα με τη γυναίκα στην εξοχή και λογικά σε κάνα διβδομαδο θα ξεκινήσω τα περπατητα. Ανυπομονώ για τα απογευματινά πάντως. Μακάρι να μπορούσα να κάνω και ένα περπατητο στην Κόνιτσα εφετο.

Σημερινή βόλτα μετά από ξενύχτι. Έριξα 15 τουφεκιες κι αυτές δεν βρήκαν καλό στοχο. Ευτυχώς για μένα δεν είχε πουλιά γτ δεν έβλεπα μπροστά μου σήμερα. Ξενύχτι και κυνήγι δεν πάνε μαζί. Αύριο θα πάω καμία βολτα με τη γυναίκα στην εξοχή και λογικά σε κάνα διβδομαδο θα ξεκινήσω τα περπατητα. Ανυπομονώ για τα απογευματινά πάντως. Μακάρι να μπορούσα να κάνω και ένα περπατητο στην Κόνιτσα εφετο.
Πρόσεχε τι εύχεσαι:D:D:D

Στην κονιτσα δεν κανεις περπατητο.sarcastic.καρτερι κανεις.hunter.1

Βάζω πουλμαν;)

καλημέρα ο τακης η ο θωδορης είσαι ????
Κανένας από τους δύο, απλή συνωνυμία :D.
Β.Α. Αττική.....πολύ τσίχλα σήμερα, χόρτασε το μάτι μας αλλά όχι το χέρι μας...,καθώς η απόλυτη πορεία των πουλιών δεν ήταν από τα δικά μας σημεία. Κάτι ξέφτια τουφεκίσαμε :D.
Έμαθα ότι λίγο παραδίπλα, οι συνάδελφοι διανυκτερευσαν στα καρτέρια...:eek:

Κανένας από τους δύο, απλή συνωνυμία :D.
Β.Α. Αττική.....πολύ τσίχλα σήμερα, χόρτασε το μάτι μας αλλά όχι το χέρι μας...,καθώς η απόλυτη πορεία των πουλιών δεν ήταν από τα δικά μας σημεία. Κάτι ξέφτια τουφεκίσαμε :D.
Έμαθα ότι λίγο παραδίπλα, οι συνάδελφοι διανυκτερευσαν στα καρτέρια...:eek:
Φενεται οι κακόμοιροι δεν βρήκαν ξενοδοχείο ,ήταν όλα φουλ...think.big smile..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Παν-ουτσος, παναγ-ουτσος.well done. δυο οι ουτσοι,πουλια δεν εχει!! λετε να γεμισουμε ουτσουςthink.very happy..very happy..vert funny..vert funny.
Εκει πάει η δουλειά χαχαχχ

Status
Not open for further replies.
Back