Γιώργη εκείνο το μπαικαλακι το πλάγιο δε το ξαραχνιαζεις καθόλου;Φίλε μου έχει πάρει τα μυαλά η Maxus!
Έρωτας μεγάλος!!
Πόσο την κάνεις Κώστα ; 1.65/32 ;Εγώ πάλι απογευματινό σήμερα..... Λίγα τα πουλιά γενικά. Δύο στο χέρι κ δύο χαμένα.....Ψιλόβροχο με 8οC και 81% υγρασία.
Με ψιλοπρόδοσε κ λίγο η Αquilla σε 6 πουλιά.
Αλλά οκ...!!
Γιώργη εκείνο το μπαικαλακι το πλάγιο δε το ξαραχνιαζεις καθόλου;![]()
Λάμπη δν κάνω ιδιογόμοση.....Έτοιμα φυσίγγια παίρνω 30gr....Πόσο την κάνεις Κώστα ; 1.65/32 ;
Οι μονοβασικές χ32 στην πολλή υγρασία έχουν λίγο θέμα .
Μπράβο παίχτες!
ΜΠΡΑΒΟ Γιωργαρα . . . . . .Επιτέλους εχθές κάναμε ένα ωραίο κυνήγι μετά από πολύ καιρό!
Τα πουλιά ήταν πολλά και με συνεχή παιχνίδι στα καρτέρια.
Κατάφερα και χτύπησα 16 τσίχλες αλλά το μέρος ήταν πολύ δύσκολο με αποτέλεσμα στην πουλιάστρα να βάλω τις 10!
Ανάλογη κάρπωση και από τους υπόλοιπους της παρέας.
Τα πουλιά ήταν αρκετά χαμηλωμένα με αποτέλεσμα να βιδώσω στην Maxus το IC Carlson's και να με δικαιώσει στο έπακρο με ακαριαία σκοτώματα μέχρι τα 35 μέτρα.
Τα Fantom CSB-1 σε νούμερο 8 για άλλη μια φορά με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο με σχετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες!
![]()
Βρε Γιάννη, ταιριάζει το τσοκάκι για κάννες με τεχνολογία optima plus της Βeretta, στα σπειρώματα της Benelli σου της Centro...; Βιδώνεται - ξεβιδώνεται σίγουρα καλά...; Οι εφαρμογές είναι απόλυτες...; Πολύ παράξενο μου φαίνεται...!!!Τσοκ είχα βάλει κύλινδρο optima plus,που έβγαινε αρνητική σύσφιξη..αυλός 18,4-έξοδος τσοκ 18,6..
Για να ήτανε τόοοοοσο ψηλωμένες Περικλή και μπουλουκιασμένες... μάλλον επρόκειτο για οριζόντια ή κάθετη μετακίνηση/μετατόπιση πληθυσμού...!!!τα πουλιά το 90% στο Θεό ...Κάποια στιγμή πέρασαν 11 μαζί...........χορτάσαμε μπανιστηρι
Όντως Στέλιο, παμπόνηρα πτηνά δαύτα...!!! Πολύ δύσκολα χαμηλώνουν και ζυγώνουν στα ντουφέκια...!!! "Ραντάρ" έχουν οι κ@ριόλες...!!! Κι εγώ, όσες φορές τις βλέπω, είναι πάντοτε εκτός βεληνεκούς...! Μια μονάχα φορά θυμάμαι πριν καμιά δεκαετία, μου βγήκε σε τσιχλοκάρτερο στα 10 μέτρα μία και... έφαγε όλη την ντουφεκιά μες στη μούρη της...!!! Τήνε φχαριστήθηκα αυτήνανε...!!! Οι εξαδέλφες τους δε, οι καρακάξες και οι κάργιες (χτυπάω από καμιά κατά καιρούς) είναι λιγάκι πιο... "απρόσεκτες"...!Βασικά περισσότερο για τις π...τάνες τις κουρούνες βγήκα, που μου φάγανε τα αυτιά πρωί πρωί με τα κρωξίματα τους, αλλά από τα 100 μέτρα με έβλεπαν κι άλλαζαν πορεία ...![]()
Mike μπράβο, ιδιαιτέρως για τη φασσούλα...!!! Παρεμπιπτόντως, η φάσσα φαίνεται σαν να "κοιμάται"...!!! Εντελώς άθικτη και "ατσαλάκωτη"...! Τι της έκανες...; Την "υπνώτισες" μήπως...;Εδώ τα δικά μου
![]()
Την υπνώτισα με Rem Express No 6! Έχω κι εγώ μια περιέργεια να δω πόσα σκάγια έχει πάρει. Θα δω όταν ξεπουπουλιαστεί. Πάντως έπεσε σαν στουπί!Mike μπράβο, ιδιαιτέρως για τη φασσούλα...!!! Παρεμπιπτόντως, η φάσσα φαίνεται σαν να "κοιμάται"...!!! Εντελώς άθικτη και "ατσαλάκωτη"...! Τι της έκανες...; Την "υπνώτισες" μήπως...;
Χτες ήταν μια ωραία μέρα με αρκετά πουλάκια, καλή παρέα και ωραίες τουφεκιές. 18 στο χέρι( 17 τσίχλες και μια σταρήθρα ) και 5 χαμένα.
2 πράγματα με έκαναν να ευχαριστηθώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μια τουφεκιά που πήρα 2 κότσυφες μαζί, έφυγε Ο ένας από μια ελιά και καθώς τον έβαλα στο στο στόχο ο άλλος ένας εμφανίστηκε από πίσω του...
Και το δεύτερο ότι έριξα 12 δικά μου φυσίγγια τα οποία πήγαν πάρα πολύ καλά σε σε σχέση με τα αγορασμένα με 8 πουλιά στις 12 τουφεκιέςΜε σκοτώματα καθαρά χωρίς αίματα η ζωντανά και σε πολύ καλές αποστάσεις ,το αρνητικό η κούραση από την λάσπη που έκανε κάθε βήμα δύσκολο που με έκανε να χάσω μερικά πέναλτι.
Εδωσα και 2 φυσιγγια μου και σε ένα φίλο να τα δοκιμάσει και οι εντυπώσεις ήταν άριστες και από αυτόν.
![]()
![]()
Καλημερα σας! Μπραβο σε ολους για τις εξορμησεις σας! Και σε μας εδω ήταν φανερό οτι τα πουλιά ήταν περισσότερα από άλλες φορες! Είχε αρκετά πουλιά! Και αυτό ειναι ενθαρρυντικό! Το μέρος που κυνηγάω ειναι στα χαμηλά..τα βουνά έχουν χιόνι αρκετό γύρω-γύρω.Βρε Γιάννη, ταιριάζει το τσοκάκι για κάννες με τεχνολογία optima plus της Βeretta, στα σπειρώματα της Benelli σου της Centro...; Βιδώνεται - ξεβιδώνεται σίγουρα καλά...; Οι εφαρμογές είναι απόλυτες...; Πολύ παράξενο μου φαίνεται...!!!
Άλλες οι κάννες των Beretta (διάμετρος αυλού 18.6mm και λοιπά τεχνικά...), και άλλες των Benelli (18.4mm)...!!!