Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχει ξεκινησει ειδη και φοβαμαι μην αργισουμε πολυ,γιατι τελειωνει το γουρουνι και θα πεσουν ολοι κατω.
Στα πέριξ του χωριού δεν ασχολείται κανείς με τσίχλες μόνο εγώ πάω και συγκεκριμενα μόνο απογευματινά....στην Φάσσα θα το ρίξουν οι γρουναδες!

Κατι εχει πλεον Τασο μετα τα χιονια που εριξε, αν θες μπορω να μαθω περισσοτερα αν δεν αξιζει δηλαδη να γλιτωσεις τα εξοδα...
Αλέξανδρε σε ευχαριστώ πολύ. Και μόνο που προσφερθηκες φτάνει. Σου εύχομαι πάντα ζεστές καννες και πάντα να μας βάζεις φωτό με φάσσες να ανοίγει το μάτι μας σε μας εδώ κάτω.

εγηνα συνδρομητης του kentavros tv , και ειδα οτι πολλα βιντεο ειναι παλια που εχω δει , απο περιοδηκα , εκτος απο αυτο ,η εικονα ειναι χαλια που κουραζει τα ματια, αλλα περναω την ωρα μου , μια και ειμε αρωστος , λογο λοιμωξη του αναπνευστηκου , και δεν πηγενω πουθενα , ουτε δουλεια , ουτε κυνηγι

Last edited by a moderator:
Αδερφε με ολο το συμπαθειο αλλα δεν συμφωνω με την τοποθετηση σου
Περιμενεις απο πληροφοριες του διαδικτιου να βρεις θηραματα ?
Καποιοι εχουν ξοδεψει χρονο-χρημα -κουραση για να βρουν εστω και 10 πουλια παραπανω γιατι να το αποκαλυψουν δεν μπορω να το καταλαβω αυτο
Μην ξεχνας οτι εκτος απο τα ενεργα Μελη του φορουμ που πανω κατω εχουμε και μια συναδελφικη καλημερα
υπαρχουν και οι BIG BROTHER που παραμονευουν καθε πληροφορια για να βαλουν με ανεση το θηραμα στο τηγανι
Το να αναφερουμε Νομο η εστω στο περιπου μια κοντινη περιοχη συμφωνω
αλλα ακριβης τοποθεσια ειναι καταστροφη και του κυνηγιου αλλα και του θηραματος
αυτό ακριβως λεω μια πληροφορια για γενικη περιοχη καρτερια ξερω που να παω είμαι από αυτους που κάθε σκ είμαι στα βουνα και βαραω 35000 χιλιόμετρα το χρονο ευχαριστω

εγηνα συνδρομητης του kentavros tv , και ειδα οτι πολλα βιντεο ειναι παλια που εχω δει , απο περιοδηκα , εκτος απο αυτο ,η εικονα ειναι χαλια που κουραζει τα ματια, αλλα περναω την ωρα μου , μια και ειμε αρωστος , λογο λοιμωξη του αναπνευστηκου , και δεν πηγενω πουθενα , ουτε δουλεια , ουτε κυνηγι
Περαστικά να είναι και όλα καλα

Περαστικα ευχομαι Νικο και γρηγορα!

Ενα περπατητο εδω κοντα..πολυ ποδι κ σημερα...
Τα πουλια εμφανως λιγο περισσοτερα,σε καμια περιπτωση ομως δεν ηταν σε ικανοποιητικους αριθμους..
Εριξα για πρωτη φορα τα diana 30γρ ν8 με aquilla..
Με διαφορα το καλυτερο φυσιγγι που εχω ριξει εως τωρα με αυτη την πυριτιδα..το πρωι τα παντα μουσκεμα κ σπεπασμενα απο πολυ μικρα τριμματα παγου..τα πουλια ηταν πεντακαθαρα "γυαλι"..
Λιγο πριν την επιστροφη εβαλα κ μια "γεμισια" με s-32 ν8 για να θυμηθω τα παλια..και εκανα εναν ωραιο μακρινο ντουμπλε σε ενα ζευγαρι "ανυσηχες" τσιχλες που βγηκαν λιγο μακρια απο το αναμενομενο..ετσι εκλεισε με τον πιο θεαματικο τροπο ενα ομορφο αλλα κουραστικο περπατητο...
Το brain cr αποδειχτηκε για ακομα μια φορα πολυ μεγαλη σκοτωστρα...

Status
Not open for further replies.
Back