Εχει ξεκινησει ειδη και φοβαμαι μην αργισουμε πολυ,γιατι τελειωνει το γουρουνι και θα πεσουν ολοι κατω.Θα γίνει παιχνίδι τον Φλεβάρη θέλω να πιστευω![]()
Εχει ξεκινησει ειδη και φοβαμαι μην αργισουμε πολυ,γιατι τελειωνει το γουρουνι και θα πεσουν ολοι κατω.Θα γίνει παιχνίδι τον Φλεβάρη θέλω να πιστευω![]()
Τα πιο κοντινά τουφέκια κατ'εκτίμηση ήταν σε απόσταση πάνω από 5 χιλιόμετρα. Γενικά δεν είχε βγει κόσμος απ'ότι κατάλαβα.Μιχαλη ειχε κοσμο? Η μονο σου εισουν?
Στα πέριξ του χωριού δεν ασχολείται κανείς με τσίχλες μόνο εγώ πάω και συγκεκριμενα μόνο απογευματινά....στην Φάσσα θα το ρίξουν οι γρουναδες!Εχει ξεκινησει ειδη και φοβαμαι μην αργισουμε πολυ,γιατι τελειωνει το γουρουνι και θα πεσουν ολοι κατω.
Εμ βέβαια.τους κολητους σου μόνοΕσένα σε έχω καλέσει στο δικό μου...θα σε πάω και στις φασσες!
Αλέξανδρε σε ευχαριστώ πολύ. Και μόνο που προσφερθηκες φτάνει. Σου εύχομαι πάντα ζεστές καννες και πάντα να μας βάζεις φωτό με φάσσες να ανοίγει το μάτι μας σε μας εδώ κάτω.Κατι εχει πλεον Τασο μετα τα χιονια που εριξε, αν θες μπορω να μαθω περισσοτερα αν δεν αξιζει δηλαδη να γλιτωσεις τα εξοδα...
Δε θέλω με βύσμα ρεΨησου να παμε. Θα μεσολαβησω εγω να σε δεχτει![]()
Στο ύψος σου ευρι.....,Δε θέλω με βύσμα ρε![]()
αυτό ακριβως λεω μια πληροφορια για γενικη περιοχη καρτερια ξερω που να παω είμαι από αυτους που κάθε σκ είμαι στα βουνα και βαραω 35000 χιλιόμετρα το χρονο ευχαριστωΑδερφε με ολο το συμπαθειο αλλα δεν συμφωνω με την τοποθετηση σου
Περιμενεις απο πληροφοριες του διαδικτιου να βρεις θηραματα ?
Καποιοι εχουν ξοδεψει χρονο-χρημα -κουραση για να βρουν εστω και 10 πουλια παραπανω γιατι να το αποκαλυψουν δεν μπορω να το καταλαβω αυτο
Μην ξεχνας οτι εκτος απο τα ενεργα Μελη του φορουμ που πανω κατω εχουμε και μια συναδελφικη καλημερα
υπαρχουν και οι BIG BROTHER που παραμονευουν καθε πληροφορια για να βαλουν με ανεση το θηραμα στο τηγανι
Το να αναφερουμε Νομο η εστω στο περιπου μια κοντινη περιοχη συμφωνω
αλλα ακριβης τοποθεσια ειναι καταστροφη και του κυνηγιου αλλα και του θηραματος
Περαστικά να είναι και όλα καλαεγηνα συνδρομητης του kentavros tv , και ειδα οτι πολλα βιντεο ειναι παλια που εχω δει , απο περιοδηκα , εκτος απο αυτο ,η εικονα ειναι χαλια που κουραζει τα ματια, αλλα περναω την ωρα μου , μια και ειμε αρωστος , λογο λοιμωξη του αναπνευστηκου , και δεν πηγενω πουθενα , ουτε δουλεια , ουτε κυνηγι