Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Περαστικα ευχομαι Νικο και γρηγορα!

Ενα περπατητο εδω κοντα..πολυ ποδι κ σημερα...
Τα πουλια εμφανως λιγο περισσοτερα,σε καμια περιπτωση ομως δεν ηταν σε ικανοποιητικους αριθμους..
Εριξα για πρωτη φορα τα diana 30γρ ν8 με aquilla..
Με διαφορα το καλυτερο φυσιγγι που εχω ριξει εως τωρα με αυτη την πυριτιδα..το πρωι τα παντα μουσκεμα κ σπεπασμενα απο πολυ μικρα τριμματα παγου..τα πουλια ηταν πεντακαθαρα "γυαλι"..
Λιγο πριν την επιστροφη εβαλα κ μια "γεμισια" με s-32 ν8 για να θυμηθω τα παλια..και εκανα εναν ωραιο μακρινο ντουμπλε σε ενα ζευγαρι "ανυσηχες" τσιχλες που βγηκαν λιγο μακρια απο το αναμενομενο..ετσι εκλεισε με τον πιο θεαματικο τροπο ενα ομορφο αλλα κουραστικο περπατητο...
Το brain cr αποδειχτηκε για ακομα μια φορα πολυ μεγαλη σκοτωστρα...
Πολύ ωραία !!!! .well done. ... Εντάξει η γρια -αμερικάνα ;;; Κανένα πρόβλημα ;;;;;
Πώς και δεν έβαλες το BL ;;;

εγηνα συνδρομητης του kentavros tv , και ειδα οτι πολλα βιντεο ειναι παλια που εχω δει , απο περιοδηκα , εκτος απο αυτο ,η εικονα ειναι χαλια που κουραζει τα ματια, αλλα περναω την ωρα μου , μια και ειμε αρωστος , λογο λοιμωξη του αναπνευστηκου , και δεν πηγενω πουθενα , ουτε δουλεια , ουτε κυνηγι
Γρήγορα περαστικά κ. Νίκο.

Περαστικα ευχομαι Νικο και γρηγορα!

Ενα περπατητο εδω κοντα..πολυ ποδι κ σημερα...
Τα πουλια εμφανως λιγο περισσοτερα,σε καμια περιπτωση ομως δεν ηταν σε ικανοποιητικους αριθμους..
Εριξα για πρωτη φορα τα diana 30γρ ν8 με aquilla..
Με διαφορα το καλυτερο φυσιγγι που εχω ριξει εως τωρα με αυτη την πυριτιδα..το πρωι τα παντα μουσκεμα κ σπεπασμενα απο πολυ μικρα τριμματα παγου..τα πουλια ηταν πεντακαθαρα "γυαλι"..
Λιγο πριν την επιστροφη εβαλα κ μια "γεμισια" με s-32 ν8 για να θυμηθω τα παλια..και εκανα εναν ωραιο μακρινο ντουμπλε σε ενα ζευγαρι "ανυσηχες" τσιχλες που βγηκαν λιγο μακρια απο το αναμενομενο..ετσι εκλεισε με τον πιο θεαματικο τροπο ενα ομορφο αλλα κουραστικο περπατητο...
Το brain cr αποδειχτηκε για ακομα μια φορα πολυ μεγαλη σκοτωστρα...
Που τα βρηκες ρε θηριο? Ποσο? Κανεις ζημια καλη με την αμερικανα!

Πώς και δεν έβαλες το BL ;;;
Για να εχω κατι παραπανω σε μετρα αν χρειαστει..ειναι σχετικα ανοιχτοι οι τοποι κ δεν ειναι στανταρ οτι ολα τα πουλια θα βγουν παντα κοντα..

Η γρια τι έιναι ρεμη παλια;
Οσοι δεν ξερουν αυτο μου λενε θεοδωρε...τους δειχνω που ειναι η ασφαλεια κ οι περισσοτεροι καταλαβενουν τι οπλο ειναι...sarcastic.
Που τα βρηκες ρε θηριο? Ποσο?
Τα ξαναεφερε ενα μαγαζι εδω..7,50€ παρακαλω..Nαι ξερω τι θα πεις..:DΑλλα δεν μπορουσα να αντισταθω.sarcastic.
Κανεις ζημια με την Αμερικανα!
Οσο με κραταν τα χερια μου κατι γινεται...yelling.

Last edited:
εγηνα συνδρομητης του kentavros tv , και ειδα οτι πολλα βιντεο ειναι παλια που εχω δει , απο περιοδηκα , εκτος απο αυτο ,η εικονα ειναι χαλια που κουραζει τα ματια, αλλα περναω την ωρα μου , μια και ειμε αρωστος , λογο λοιμωξη του αναπνευστηκου , και δεν πηγενω πουθενα , ουτε δουλεια , ουτε κυνηγι

περαστικα, και σιδερενιος...:)

Περαστικά εύχομαι, συμπάσχω γιατί είναι η πρώτη ημέρα που είμαι τελείως απυρετος σήμερα, έπειτα από ταλαιπωρία 8 ημερών χωρίς δουλειά αλλά κι ούτε από το σπίτι να χω βγει καν. Μεγάλη προσοχή παιδιά με τα κρύα και στο κυνήγι κάποιες φορές νομίζουμε δε θα πάθουμε τίποτα, πόσο λάθος κάνουμε όμως....Συγγνώμη για το off topic

Χτες, στο ίδιο απογευματινό με την αμέσως προηγούμενη φορά (που κράτησα 2 κερομήτες), δεν έριξα ούτε ντουφεκιά...!!! Μία τσίχλα και έναν κότσυφα είδα μόνο, αλλά μακρυά...
Σήμερα το απόγεμα άλλαξα καρτέρι: πέρασαν καμιά 10ριά πουλιά (μισά - μισά, τσίχλες - κοτσύφια) το τελευταίο τέταρτο, αλλά πολύ δύσκολα, αφού χαμηλοπετούσαν με ελιγμούς (οι λεγόμενες και "μαύρες") και πήγαιναν του "σκοτωμού"...!
Παρά ταύτα, μπόρεσα και επιχείρησα ντουφεκιά ("μπηχτές") σε 5 από δαύτα και κράτησα τα 3, όλα κελαηδότσιχλες...! Βγήκε το μεζεδάκι...
Αύριο λοιπόν, πάλι εκεί! Πού αλλού...;

Πάντως η ίδια, κακή εικόνα εδώ, όπως και πριν την κακοκαιρία με τα χιόνια και τους πάγους...!!! Ίσως φταίει το ότι δεν υπάρχει καθόλου ελαιόκαρπος εφέτος στην περιοχή...! Έχω προσέξει ότι τις "λαδοχρονιές" (χρονιές με αρκετόν έως πολύν ελαιόκαρπο) στην περιοχή μου, έχουμε και αρκετές έως πολλές τσίχλες και κοτσυφούς, ανεξάρτητα με την γενική εικόνα που επικρατεί σε ολόκληρη την επικράτεια...!

Last edited:
Χτες, στο ίδιο απογευματινό με την αμέσως προηγούμενη φορά (που κράτησα 2 κερομήτες), δεν έριξα ούτε ντουφεκιά...!!! Μία τσίχλα και έναν κότσυφα είδα μόνο, αλλά μακρυά...
Σήμερα το απόγεμα άλλαξα καρτέρι: πέρασαν καμιά 10ριά πουλιά (μισά - μισά, τσίχλες - κοτσύφια) το τελευταίο τέταρτο, αλλά πολύ δύσκολα, αφού χαμηλοπετούσαν με ελιγμούς (οι λεγόμενες και "μαύρες") και πήγαιναν του "σκοτωμού"...!
Παρά ταύτα, μπόρεσα και επιχείρησα ντουφεκιά ("μπηχτές") σε 5 από δαύτα και κράτησα τα 3, όλα κελαηδότσιχλες...! Βγήκε το μεζεδάκι...
Νικόλαε τις τελευταίες ημέρες δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση? Επίσης κοκκινότσιχλες έχεις δει καθόλου? Εγώ την περασμένη Κυριακή πήρα μερικές.

Νικόλαε τις τελευταίες ημέρες δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση? Επίσης κοκκινότσιχλες έχεις δει καθόλου? Εγώ την περασμένη Κυριακή πήρα μερικές.
Τα ίδια χάλια εδώ Βασίλη, όπως και πριν τις κακοκαιρίες με τα χιόνια...!!! Καμία (αισθητή) βελτίωση...!!!
Κόκκινη δεν έχω δει ακόμη, αλλά απ' ό,τι λέει η εμπειρία μου, πάντα έρχονται πάρα πολύ λίγες στα μέρη μου, έτσι και αλλιώς...!!! Τουλάχιστον στα καρτέρια, και δη, τα απογεματινά που κυνηγώ εγώ... Ενδεικτικό, ότι όλα τα χρόνια που κυνηγώ τις τσίχλες στα απογευματινά μου καρτέρια, μέσα στις τόοοοοσες χιλιάδες που έχω καρπωθεί, μόνο καμιά 15ριά ήταν όλες κι όλες οι κοκκινότσιχλες...!!! Δηλαδή το 0,0000001%...!!!

Last edited:
Είχα γράψει πριν μερικές μέρες για το απογευματινό που είχα πάει και την μεγάλη κίνηση τσίχλας που είχα δει..
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχουμε επιστροφια μετακίνηση ...Τα απογευματινά καρτερία 4 μέρες τώρα έχουν πάρει φωτιά πραγματικά ....

Πάντως η ίδια, κακή εικόνα εδώ, όπως και πριν την κακοκαιρία με τα χιόνια και τους πάγους...!!! Ίσως φταίει το ότι δεν υπάρχει καθόλου ελαιόκαρπος εφέτος στην περιοχή...! Έχω προσέξει ότι τις "λαδοχρονιές" (χρονιές με αρκετόν έως πολύν ελαιόκαρπο) στην περιοχή μου, έχουμε και αρκετές έως πολλές τσίχλες και κοτσυφούς, ανεξάρτητα με την γενική εικόνα που επικρατεί σε ολόκληρη την επικράτεια...!
Το έχουμε ξανασυζητησει φίλε μου ,δεν νομίζω ότι φταιει η ελιά .....Εδώ κάτω δεν είχαμε ελιές καθόλου και.πλεον έχουν σαπίσει από τον πάγο και όσες λίγες υπήρχαν....τα πουλιά όμως είναι παρών....Νομίζω ότι απλά δεν είναι καλή χρονιά για την περιοχή..(για όλη την χώρα βασικά) ,δεν βοήθησε και η χιονοκαλυψη που είχατε ...

Χωρις να θελω να αμφησβητησω κανεναν,σημερα στην Οινοη απογευματινο 3 φιλοι,την μονη φωτια
που ειδαν ηταν απο ενα σπιτι που ετοιμαζοτανε ο μαγκας να ριξει κοψιδια.Ακομα και καλα απογευματινα
καρτερια κοντα στην Αττικη δεν δουλευουν ακομα.Υπομονη.............

Χωρις να θελω να αμφησβητησω κανεναν,σημερα στην Οινοη απογευματινο 3 φιλοι,την μονη φωτια
που ειδαν ηταν απο ενα σπιτι που ετοιμαζοτανε ο μαγκας να ριξει κοψιδια.Ακομα και καλα απογευματινα
καρτερια κοντα στην Αττικη δεν δουλευουν ακομα.Υπομονη.............
Προφανώς και μιλάω για μεσσηνια

Status
Not open for further replies.
Back