Τσίχλα-Κοτσύφι

Εσείς πάθατε ότι εμείς τα προηγούμενα χρόνια μπασιματα γαμάτα και μετά φόλα ...φέτος σε εμάς όλοι η χρονιά φόλα...δεν ελπίζω πλέον σε τίποτα καλό για την τσίχλα στα μέρη μου ... Αντίθετα από μπεκάτσα και υδροβιο η χρονιά ήταν εξερετικη προπαντόςη μπεκατσα ήταν σε πολλούς μεγάλους αριθμούς από αρχές Νοεμβρίου χωρίς να την κυνηγάω βαρεσα αρκετά πουλιά σε λασποχωραφα.νουμερα δεν γράφω για αποφυγή εγκεφαλικόν🥲
Ηλία δεν πάθαμε τίποτα φίλε. Μια κακή χρονιά στην τσίχλα ήταν οπως εχει ξανασυμβεί και θα ξανασυμβεί. Δεν θα πέσουμε να πεθάνουμε. Ειδικά όσοι περπάτησαν παραπονεμενοι δεν έμειναν. Νταξει λιγότερα πουλιά με περισσότερο κοπο αλλά τις τουφεκιες μας τις ρίξαμε και το μεζέ μας τον βγάλαμε . Το καρτέρι OK δεν δούλεψε καθόλου μα καθόλου. Αλλά είπαμε, προσαρμογή. Δεν περνάνε αυτές θα πάω να τις βρω εγώ....

Εχει ¨καει¨ ολη αυτη η περιοχη και τωρα που εχει καει και η Αττικη δεν βλεπω πως θα ανακαμψει...ισως αν πανε τα τσιχλοφυσιγγα 30 ε / κουτι και η βενζινη 3ε / L
Οι Καθενοι έχουν πάρει δυστυχώς τον δρόμο των Πολιτικών.....

παντως την πρωηγουμενη βδωμασα που βγηκα για μπεκατσα σε μια μεγαλη ρεματια χαμηλα με τρεχουμενο νερακι τα τσιχλονια μεσα απο βατσινιες κτλ βγαινανε καμια 15αρια μαζιιιι ισως κατι να ελεγε αυτο για σημερα που ημουνα καρτερι ;) ;) καλα που ειχαμε φετως και την ΑΓΙΑ ΤΣΙΧΛΑ και χαρηκαμε λιγες τουφεκιεςςςς,,διωτι εαν περιμεναμε απο την μπεκατσα ΠΑΠΑΛΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΚΑΛΑΑΑ.sarcastic.

Απλωμένα τα πουλιά σήμερα...
Και δυστυχώς δυό κερομύτες χαμένοι στα πυκνά..
Ωραία ήταν...
Αυτό που μένει τώρα είναι να μην μου τα χαλάσουν οι βροχές τις επόμενες μέρες για να ρίξω τις τελευταίες σμπαρίες του αποχαιρετισμού...

Δεν βαλσαμωνεις καλου κακου καμια να εχεις να την βλεπεις του χρονου ?
Τι να βαλσαμωσο τον π@#@@# μου 🤣 🤣 μια έχω στο ψυγείο 70 πουλιά δεν τα βαρεσα ολλοί την χρόνια

Last edited:
Ηλία δεν πάθαμε τίποτα φίλε. Μια κακή χρονιά στην τσίχλα ήταν οπως εχει ξανασυμβεί και θα ξανασυμβεί. Δεν θα πέσουμε να πεθάνουμε. Ειδικά όσοι περπάτησαν παραπονεμενοι δεν έμειναν. Νταξει λιγότερα πουλιά με περισσότερο κοπο αλλά τις τουφεκιες μας τις ρίξαμε και το μεζέ μας τον βγάλαμε . Το καρτέρι OK δεν δούλεψε καθόλου μα καθόλου. Αλλά είπαμε, προσαρμογή. Δεν περνάνε αυτές θα πάω να τις βρω εγώ....
Καλά τα λες, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που για αντικειμενικούς λόγους δεν μπορούν να τις ψάξουν.
Και προσωπικά αποδέχομαι μια αναλογία 1/5, αλλά να σου περάσουν και 20 πουλιά.
Το φετινό δεν το έχω ξαναζήσει και φοβάμαι ότι θα επαναληφθεί. :(

Μεσογεία έχει μια βδομάδα που έχουν εμφανιστεί αρκετά πουλιά στο περπάτητο.στο καρτέρι όμως δεν περνούν πουλια
Μάλλον έπεσες σε συγκεκριμένο μέρος που είχε μαζέψει πουλιά. Γιατί γενικά την προηγούμενη εβδομάδα στα Μεσόγεια χάθηκαν και τα ελάχιστα πουλιά που υπήρχαν.

Εσείς πάθατε ότι εμείς τα προηγούμενα χρόνια μπασιματα γαμάτα και μετά φόλα ...φέτος σε εμάς όλοι η χρονιά φόλα...δεν ελπίζω πλέον σε τίποτα καλό για την τσίχλα στα μέρη μου ... Αντίθετα από μπεκάτσα και υδροβιο η χρονιά ήταν εξερετικη προπαντόςη μπεκατσα ήταν σε πολλούς μεγάλους αριθμούς από αρχές Νοεμβρίου χωρίς να την κυνηγάω βαρεσα αρκετά πουλιά σε λασποχωραφα.νουμερα δεν γράφω για αποφυγή εγκεφαλικόν🥲
απο Σαμο ολα τα πουλια λιγα , ακομα και οι περδικες λιγες , ουτε μπασιματα ουτε τιποτα , ουτε μπεκατσες , υδροβια , δεν θυμαμε παρομοια χρονια στα 40 χρονια που βγαζω αδεια

Μάλλον έπεσες σε συγκεκριμένο μέρος που είχε μαζέψει πουλιά. Γιατί γενικά την προηγούμενη εβδομάδα στα Μεσόγεια χάθηκαν και τα ελάχιστα πουλιά που υπήρχαν.
και εδω το ιδιο , ενω πηγαινα και εριχνα 10 με 15 τουφεκιες , χθες και σημερα ριχνω απο 4 μεχρι 5 τουφεκιες, μονο σε περπατητο , καρτερι ουτε μια δεν ριχνω

Back