Όχι Χάρη!Μήπως Ήσουνα προς Αταλάντη πλευρά Γιάννη
Η μεγαπλατανο
Αυτή τη σεζόν δεν πάτησα προς τα κει.
Όχι Χάρη!Μήπως Ήσουνα προς Αταλάντη πλευρά Γιάννη
Η μεγαπλατανο
ποικιλια ναι ποσοτητα δεν εχουμε , της δε τσιχλες δεν της κυνηγαω ποτε στα μπασιματα οκτωμβριου νοεμβριου , παντα απο τον δεκεμβριο και μεταΈχετε καλή ποικιλία θηραμάτων.
εχουμε και γουρουνια πολλα , εγω δεν τα κυνηγαωΑυτό του λέω. Φασσα περδικα τρυγόνι τσιχλοκοτσυφα μπεκατσες αγριοπεριστερα έγραψε ο Λάκης. Εμεις εδώ τσίχλα τσίχλα τσίχλα λίγο μπεκατσα και θα μας φάνε τα γουρουνια. Πάλι ατύχημα προχθές.....
Ότι και να πείτε εσείς που ζείτε στην χαβουζα έχετε δίκιο. Όσα χρόνια έμεινα στην πόλη ήταν μαρτυρικα για εμένα...Εμείς τσιμέντα και καμμένα.
Στην Νάξο ήταν χάλι μαύρο η φετινή χρονιά .Όλα αυτά τα θηράματα έγιναν στη Νάξο;
Γιωργο τον Στελιο τον πυροσβεστη , τον κουκουναρα τον ξερεις , ηταν ιδιογομωτης , τωρα δεν ξερω εαν ειναιΣτην Νάξο ήταν χάλι μαύρο η φετινή χρονιά .
Πρώτη φορά αγριογούρουνα στην ζωή μου είδα το 2006 στο νησι σου στο φυλάκιο στα Ρογγια. Γουρούνα με 6-7 μικρά πέρασε έξω από την πύλη ένα βράδυ. Και φασσες είχα δει αρκετες τότε. Καλά πέρδικες πολλές είχα πάθει πλάκα! Τσιχλοκοτσυφα όμως ακόμη και τότε που ρωτούσα ντόπιους τα νούμερα που μου έλεγαν μου φαίνονταν πολύ μικρά. Και μου έκανε εντύπωση γιατί ο τοπος σας μοιάζει πάρα πολύ με τον δικό μου. Είχα τύχει σε μπασιμο γερό στο Ραμπαιδονι 20 Οκτώβρη όμως!εχουμε και γουρουνια πολλα , εγω δεν τα κυνηγαω
Όχι δεν τον ξέρω . Αλλά το επίθετο δεν είναι σίγουρα ναξιώτικο .Γιωργο τον Στελιο τον πυροσβεστη , τον κουκουναρα τον ξερεις , ηταν ιδιογομωτης , τωρα δεν ξερω εαν ειναι
στα ρογγια παω συχνα , και κοντα στην λιμνοδεξαμενη , ειναι κοντα απο το βαθυ που μενω .Πρώτη φορά αγριογούρουνα στην ζωή μου είδα το 2006 στο νησι σου στο φυλάκιο στα Ρογγια. Γουρούνα με 6-7 μικρά πέρασε έξω από την πύλη ένα βράδυ. Και φασσες είχα δει αρκετες τότε. Καλά πέρδικες πολλές είχα πάθει πλάκα! Τσιχλοκοτσυφα όμως ακόμη και τότε που ρωτούσα ντόπιους τα νούμερα που μου έλεγαν μου φαίνονταν πολύ μικρά. Και μου έκανε εντύπωση γιατί ο τοπος σας μοιάζει πάρα πολύ με τον δικό μου. Είχα τύχει σε μπασιμο γερό στο Ραμπαιδονι 20 Οκτώβρη όμως!
το παρατσουκλι ειναι , το επιθετο ειναι χωριατοπουλοςΌχι δεν τον ξέρω . Αλλά το επίθετο δεν είναι σίγουρα ναξιώτικο .
Ναι την θυμάμαι την λιμνοδεξαμενη!!! Έχω περάσει πάρα πολλές μέρες και νύχτες στα Ρογγια. Απέναντι από το φυλάκιο είχε ένα πετρωτο ανάμεσα στους θάμνους. Έκανε σουλατσο ένα κοπάδι πέρδικες πολύ συχνά στις πέτρες και το χαζευαμε με μια διόπτρα μαζί με τον αρχιφυλακα που ήταν κυνηγός! Μόλις νυχτωνε ουισκαρα ξηροκαρπι και DVD με κυνήγια!!!! Τα ωραία του στρατού αυτά....στα ρογγια παω συχνα , και κοντα στην λιμνοδεξαμενη , ειναι κοντα απο το βαθυ που μενω .
Νομίζω κατάλαβα ποιον λέτε αλλά δεν τον ξέρω προσωπικά . Εκείνος είναι απ' τα ορεινά χωριά του νησιού . Εγώ απ' τα παραθαλάσσια .το παρατσουκλι ειναι , το επιθετο ειναι χωριατοπουλος
ησυχο μερος , τωρα εχουν στρωσει τον δρομο μπροστα με ασφαλτο , και τσιμεντοΝ
Ναι την θυμάμαι την λιμνοδεξαμενη!!! Έχω περάσει πάρα πολλές μέρες και νύχτες στα Ρογγια. Απέναντι από το φυλάκιο είχε ένα πετρωτο ανάμεσα στους θάμνους. Έκανε σουλατσο ένα κοπάδι πέρδικες πολύ συχνά στις πέτρες και το χαζευαμε με μια διόπτρα μαζί με τον αρχιφυλακα που ήταν κυνηγός! Μόλις νυχτωνε ουισκαρα ξηροκαρπι και DVD με κυνήγια!!!! Τα ωραία του στρατού αυτά....
Mήπως Χωριανόπουλος? Το λέω επειδή όταν ήμουν στην Νάξο η σπιτονοικοκυρά μου είχε αυτό το επίθετο.το παρατσουκλι ειναι , το επιθετο ειναι χωριατοπουλος
ισως Γιωργο να ειναι Χωριανόπουλος, εχουμε πολλα χρονια να γραψουμε , ουτε μπενει ξανα στο φορουμ του καββαδια να γραφειMήπως Χωριανόπουλος? Το λέω επειδή όταν ήμουν στην Νάξο η σπιτονοικοκυρά μου είχε αυτό το επίθετο.
Σωστά Χωριανόπουλος είναι . Υπάρχουν πολλοί στο νησί . Κυρίως απ' την Κωμιακή της Νάξου .Mήπως Χωριανόπουλος? Το λέω επειδή όταν ήμουν στην Νάξο η σπιτονοικοκυρά μου είχε αυτό το επίθετο.