Τσίχλα-Κοτσύφι

Αυτό του λέω. Φασσα περδικα τρυγόνι τσιχλοκοτσυφα μπεκατσες αγριοπεριστερα έγραψε ο Λάκης. Εμεις εδώ τσίχλα τσίχλα τσίχλα λίγο μπεκατσα και θα μας φάνε τα γουρουνια. Πάλι ατύχημα προχθές.....
εχουμε και γουρουνια πολλα , εγω δεν τα κυνηγαω

Ευτυχώς κράτησε ο καιρός και την έκανα την έξοδο και σήμερα. Με το που έβγαλα τη φωτό άρχισε να βρέχει! Τα περισσότερα πουλιά πέρασαν μεταξύ 6:20-6:30. Πήγε η μπηχτή σύννεφο! Δυστυχώς και μια χαμένη.
Μια παρέα καμιά 500ριά μέτρα μακριά έκανε πόλεμο κάποια στιγμή, σε σημείο που αμφέβαλλα αν ρίχνουν σε τσιχλοκότσυφα... Πρέπει να έριξαν 3 κουτιά φυσίγγια σε ένα τέταρτο.
P_20250227_183753.jpg

εχουμε και γουρουνια πολλα , εγω δεν τα κυνηγαω
Πρώτη φορά αγριογούρουνα στην ζωή μου είδα το 2006 στο νησι σου στο φυλάκιο στα Ρογγια. Γουρούνα με 6-7 μικρά πέρασε έξω από την πύλη ένα βράδυ. Και φασσες είχα δει αρκετες τότε. Καλά πέρδικες πολλές είχα πάθει πλάκα! Τσιχλοκοτσυφα όμως ακόμη και τότε που ρωτούσα ντόπιους τα νούμερα που μου έλεγαν μου φαίνονταν πολύ μικρά. Και μου έκανε εντύπωση γιατί ο τοπος σας μοιάζει πάρα πολύ με τον δικό μου. Είχα τύχει σε μπασιμο γερό στο Ραμπαιδονι 20 Οκτώβρη όμως!

Καλησπέρα στη παρέα.
Έκοψε η βροχή και βγήκα σαν το σαλίγκαρο......πήγα σε ένα νέο κομμάτι σήμερα εδώ κοντά......1 ωρα και κάτι......καλά ήτανε, 10 στο χέρι και μια σκαλωμενη......δεν είχε κάτι τρελο αλλά η βιντσαρα κελαηδούσε με τα Navarro 30 και το Gemini.......IMG_20250227_185648.jpg

Πρώτη φορά αγριογούρουνα στην ζωή μου είδα το 2006 στο νησι σου στο φυλάκιο στα Ρογγια. Γουρούνα με 6-7 μικρά πέρασε έξω από την πύλη ένα βράδυ. Και φασσες είχα δει αρκετες τότε. Καλά πέρδικες πολλές είχα πάθει πλάκα! Τσιχλοκοτσυφα όμως ακόμη και τότε που ρωτούσα ντόπιους τα νούμερα που μου έλεγαν μου φαίνονταν πολύ μικρά. Και μου έκανε εντύπωση γιατί ο τοπος σας μοιάζει πάρα πολύ με τον δικό μου. Είχα τύχει σε μπασιμο γερό στο Ραμπαιδονι 20 Οκτώβρη όμως!
στα ρογγια παω συχνα , και κοντα στην λιμνοδεξαμενη , ειναι κοντα απο το βαθυ που μενω .

Ν
στα ρογγια παω συχνα , και κοντα στην λιμνοδεξαμενη , ειναι κοντα απο το βαθυ που μενω .
Ναι την θυμάμαι την λιμνοδεξαμενη!!! Έχω περάσει πάρα πολλές μέρες και νύχτες στα Ρογγια. Απέναντι από το φυλάκιο είχε ένα πετρωτο ανάμεσα στους θάμνους. Έκανε σουλατσο ένα κοπάδι πέρδικες πολύ συχνά στις πέτρες και το χαζευαμε με μια διόπτρα μαζί με τον αρχιφυλακα που ήταν κυνηγός! Μόλις νυχτωνε ουισκαρα ξηροκαρπι και DVD με κυνήγια!!!! Τα ωραία του στρατού αυτά....

Ν
Ναι την θυμάμαι την λιμνοδεξαμενη!!! Έχω περάσει πάρα πολλές μέρες και νύχτες στα Ρογγια. Απέναντι από το φυλάκιο είχε ένα πετρωτο ανάμεσα στους θάμνους. Έκανε σουλατσο ένα κοπάδι πέρδικες πολύ συχνά στις πέτρες και το χαζευαμε με μια διόπτρα μαζί με τον αρχιφυλακα που ήταν κυνηγός! Μόλις νυχτωνε ουισκαρα ξηροκαρπι και DVD με κυνήγια!!!! Τα ωραία του στρατού αυτά....
ησυχο μερος , τωρα εχουν στρωσει τον δρομο μπροστα με ασφαλτο , και τσιμεντο

Δύσκολη μέρα η αυριανή μεταξύ απεργίας και κυνηγιού απεργία θα κάνω αλλά δε θα παραβρεθώ στη πορεία γιατί θα κυνηγήσω μέχρι δύσης του ηλίου αύριο και αρκετά μακριά .Είτε στη πορεία ,είτε κυνήγι είτε δουλειά καλή αυριανή σε όλους και ιδίως στους συναδέλφους που θα τραβάνε σκανδάλη .Άσχημη χρόνια γενικά από όλες τις περιπτώσεις ..

Mήπως Χωριανόπουλος? Το λέω επειδή όταν ήμουν στην Νάξο η σπιτονοικοκυρά μου είχε αυτό το επίθετο.
ισως Γιωργο να ειναι Χωριανόπουλος, εχουμε πολλα χρονια να γραψουμε , ουτε μπενει ξανα στο φορουμ του καββαδια να γραφει

Mήπως Χωριανόπουλος? Το λέω επειδή όταν ήμουν στην Νάξο η σπιτονοικοκυρά μου είχε αυτό το επίθετο.
Σωστά Χωριανόπουλος είναι . Υπάρχουν πολλοί στο νησί . Κυρίως απ' την Κωμιακή της Νάξου .

Back