Και εκεί που έλεγα να μην πάω φόρτωσα τα πράγματα στο αμάξι για Ριτσώνα , μπορεί να μου κάνει τι χάρη και το πρωί να μην βρέξει .
Της Huawei η εφαρμογή είναι που συνδέεται με το smartwatchΤο Health δεν είναι αυτό; Πώς το ρύθμισες να σου βγάζει τα παγωτά που πρέπει να φας για να ισοφαρίσεις; Το δικό μου δεν δίνει τέτοιες πληροφορίες!
Μην ξεκινήσεις νωρίς, μέχρι τις 12 θα βρέχει συνεχώς, μετά κόβειΚαι εκεί που έλεγα να μην πάω φόρτωσα τα πράγματα στο αμάξι για Ριτσώνα , μπορεί να μου κάνει τι χάρη και το πρωί να μην βρέξει .
Για πρωινό καρτέρι θα πάω και ότι κάνει .Μην ξεκινήσεις νωρίς, μέχρι τις 12 θα βρέχει συνεχώς, μετά κόβει
Τουλάχιστον έχετε κρέας αν πέσει πίνα θα μου στέλνεις και μέναΑυτό του λέω. Φασσα περδικα τρυγόνι τσιχλοκοτσυφα μπεκατσες αγριοπεριστερα έγραψε ο Λάκης. Εμεις εδώ τσίχλα τσίχλα τσίχλα λίγο μπεκατσα και θα μας φάνε τα γουρουνια. Πάλι ατύχημα προχθές.....
Ευβοια βρεχειΚαλημέρα και καλο βολι σε οσους βγουν σήμερα .Σε ποια περιοχή βρέχει;
Πωπω Ηλία και τι κρέας φίλε μου!!! Τιμώ στο τραπέζι όλα τα θηράματα που χτυπάω αλλά δεν κυνηγαω για το κρέας. Αλλά αυτά τα μπασταρδεμενα που έχουν γεμίσει τον τόπο εδώ είναι το κάτι άλλο! Όταν τουφεκαω μπριζόλα να τρέχει βλέπω όχι γουρούνι!!!Κοίτα εδώ μπριζόλα...Τουλάχιστον έχετε κρέας αν πέσει πίνα θα μου στέλνεις και μένα![]()
Έχουν φανεί κάποια πουλιά 2-3 μερες τώρα. Βγες απόψε έστω για την τιμή των όπλων!Χθες το απόγευμα 5:30 + στην περιοχή μου πέσανε πολλές τουφεκιές.
Δεν πήγα, τις άκουγα απ΄ το σπίτι μου. Βγήκα έξω και κοίταζα τον ορίζοντα και δεν είδα τίποτα, πλην τις συνηθισμένες (πολύ λίγες) μαύρες μετά τις 6:20.
Ποιοί και που ρίχνανε δεν ξέρω. Πέσανε και τριπλέτες.
Και του χρόνου να είμαστε ΟΛΟΙ καλά να ξαναπάμε.![]()
Δυστυχώς κωλύομαιΈχουν φανεί κάποια πουλιά 2-3 μερες τώρα. Βγες απόψε έστω για την τιμή των όπλων!
Αξεχαστες αναμνησεις με αυτο το διαμετρημα και με αυτο το φυσιγγι!!Μπραβο σου που κυνηγας με αυτο!View attachment 96070
Τελευταία της σεζόν με ένα ωραίο πέταλο στην μοναδική που φάνηκε .![]()
Μια πολύ κακή χρονιά για εμένα από άποψη θηραμάτων αλλά συνάμα πολύ καλή από άποψη εξόδων μιας και τις προηγούμενες χρονιές δεν είχα καταφέρει να βγω καθόλου λόγο δουλειάς. Έτσι λοιπόν θα πω ότι είναι απ' τις αγαπημένες μου χρονιές αφού είχα την δυνατότητα να βγαίνω όποτε θέλω για κυνήγι . Υγεία σε όλους εύχομαι και να είμαστε γεροί και του χρόνου να κάνουμε την τρέλα μας στα βουνά και στους κάμπους .
κατάφερα 7 τσίχλες και 2 κοτσύφια με συνεχες ψιλοβροχο.
Να σου πω αγαπητέ μου,ανήκω σε αυτούς που ΔΕΝ τρελλαίνονται για τη γεύση και τη σκληράδα του γνήσιου αγριογούρουνου...Πωπω Ηλία και τι κρέας φίλε μου!!! Τιμώ στο τραπέζι όλα τα θηράματα που χτυπάω αλλά δεν κυνηγαω για το κρέας. Αλλά αυτά τα μπασταρδεμενα που έχουν γεμίσει τον τόπο εδώ είναι το κάτι άλλο! Όταν τουφεκαω μπριζόλα να τρέχει βλέπω όχι γουρούνι!!!Κοίτα εδώ μπριζόλα...View attachment 96064