Τσίχλα-Κοτσύφι

Το Health δεν είναι αυτό; Πώς το ρύθμισες να σου βγάζει τα παγωτά που πρέπει να φας για να ισοφαρίσεις; Το δικό μου δεν δίνει τέτοιες πληροφορίες!
Της Huawei η εφαρμογή είναι που συνδέεται με το smartwatch

Αυτό του λέω. Φασσα περδικα τρυγόνι τσιχλοκοτσυφα μπεκατσες αγριοπεριστερα έγραψε ο Λάκης. Εμεις εδώ τσίχλα τσίχλα τσίχλα λίγο μπεκατσα και θα μας φάνε τα γουρουνια. Πάλι ατύχημα προχθές.....
Τουλάχιστον έχετε κρέας αν πέσει πίνα θα μου στέλνεις και μένα😂

Με βροχή έπιασα για μαύρες. Τίποτα...Παει 7μιση και να πάνε τα κελαηδήματα σύννεφο. Για περπατητο δεν είχα όρεξη. Πήγα στο ποταμι έπιασα μια συσταδα με τεράστιους κισσους και άραξα με καφεδάκι αλλά χωρίς τσιγάρο που έχω 15 μέρες να το ανάψω. Ήρθαν μερικά πουλιά και σε 1μιση ώρα κατάφερα 7 τσίχλες και 2 κοτσύφια με συνεχες ψιλοβροχο. Παρά πολύ ευχαριστημένος δηλώνω. Τώρα θα κάνουμε ένα περπατητουλι αν δεν βρέχει με τα ρεμάλια και θα κλείσουμε με απογευματινό να ρίξουμε και τις εορταστικές μπαλωθιες!!!!

Τουλάχιστον έχετε κρέας αν πέσει πίνα θα μου στέλνεις και μένα😂
Πωπω Ηλία και τι κρέας φίλε μου!!! Τιμώ στο τραπέζι όλα τα θηράματα που χτυπάω αλλά δεν κυνηγαω για το κρέας. Αλλά αυτά τα μπασταρδεμενα που έχουν γεμίσει τον τόπο εδώ είναι το κάτι άλλο! Όταν τουφεκαω μπριζόλα να τρέχει βλέπω όχι γουρούνι!!!Κοίτα εδώ μπριζόλα...20240827_205848.jpg

Χθες το απόγευμα 5:30 + στην περιοχή μου πέσανε πολλές τουφεκιές.
Δεν πήγα, τις άκουγα απ΄ το σπίτι μου. Βγήκα έξω και κοίταζα τον ορίζοντα και δεν είδα τίποτα, πλην τις συνηθισμένες (πολύ λίγες) μαύρες μετά τις 6:20.
Ποιοί και που ρίχνανε δεν ξέρω. Πέσανε και τριπλέτες.
Και του χρόνου να είμαστε ΟΛΟΙ καλά να ξαναπάμε. .shake hands.

Χθες το απόγευμα 5:30 + στην περιοχή μου πέσανε πολλές τουφεκιές.
Δεν πήγα, τις άκουγα απ΄ το σπίτι μου. Βγήκα έξω και κοίταζα τον ορίζοντα και δεν είδα τίποτα, πλην τις συνηθισμένες (πολύ λίγες) μαύρες μετά τις 6:20.
Ποιοί και που ρίχνανε δεν ξέρω. Πέσανε και τριπλέτες.
Και του χρόνου να είμαστε ΟΛΟΙ καλά να ξαναπάμε. .shake hands.
Έχουν φανεί κάποια πουλιά 2-3 μερες τώρα. Βγες απόψε έστω για την τιμή των όπλων!

IMG_20250228_134207.jpg
Τελευταία της σεζόν με ένα ωραίο πέταλο στην μοναδική που φάνηκε . .no. .hair. Μια πολύ κακή χρονιά για εμένα από άποψη θηραμάτων αλλά συνάμα πολύ καλή από άποψη εξόδων μιας και τις προηγούμενες χρονιές δεν είχα καταφέρει να βγω καθόλου λόγο δουλειάς. Έτσι λοιπόν θα πω ότι είναι απ' τις αγαπημένες μου χρονιές αφού είχα την δυνατότητα να βγαίνω όποτε θέλω για κυνήγι . Υγεία σε όλους εύχομαι και να είμαστε γεροί και του χρόνου να κάνουμε την τρέλα μας στα βουνά και στους κάμπους .

View attachment 96070
Τελευταία της σεζόν με ένα ωραίο πέταλο στην μοναδική που φάνηκε . .no. .hair. Μια πολύ κακή χρονιά για εμένα από άποψη θηραμάτων αλλά συνάμα πολύ καλή από άποψη εξόδων μιας και τις προηγούμενες χρονιές δεν είχα καταφέρει να βγω καθόλου λόγο δουλειάς. Έτσι λοιπόν θα πω ότι είναι απ' τις αγαπημένες μου χρονιές αφού είχα την δυνατότητα να βγαίνω όποτε θέλω για κυνήγι . Υγεία σε όλους εύχομαι και να είμαστε γεροί και του χρόνου να κάνουμε την τρέλα μας στα βουνά και στους κάμπους .
Αξεχαστες αναμνησεις με αυτο το διαμετρημα και με αυτο το φυσιγγι!!Μπραβο σου που κυνηγας με αυτο!

Φέτος όλα μου τα κυνήγια για τσίχλες τα έκανα με το 36αρι. Αυτό που αποκόμισα είναι πως αν είσαι πάνω στο πουλί και στα 30 μέτρα θα πέσει. Σίγουρα δεν συγχωρεί λάθη. Όσο για το φυσιγγι ότι καλύτερο έριξα από έτοιμα . Με βλέπω με την νέα σεζόν να ψάχνω δίκανο 36αρι .big smile.

Πωπω Ηλία και τι κρέας φίλε μου!!! Τιμώ στο τραπέζι όλα τα θηράματα που χτυπάω αλλά δεν κυνηγαω για το κρέας. Αλλά αυτά τα μπασταρδεμενα που έχουν γεμίσει τον τόπο εδώ είναι το κάτι άλλο! Όταν τουφεκαω μπριζόλα να τρέχει βλέπω όχι γουρούνι!!!Κοίτα εδώ μπριζόλα...View attachment 96064
Να σου πω αγαπητέ μου,ανήκω σε αυτούς που ΔΕΝ τρελλαίνονται για τη γεύση και τη σκληράδα του γνήσιου αγριογούρουνου....think.

Και για μένα τέλος σεζόν.
Θα έχω να θυμάμαι μία από τις χειρότερες χρονιές, για την περιοχή και τον τρόπο που κυνηγάω, αφού από το Δεκέμβρη μέχρι το τέλος, 7 στις 10 φορές γύρισα ατουφέκιστος, ή σχεδόν.
Εύχομαι η επόμενη σεζόν να είναι καλύτερη και να την ευχαριστηθούμε.

Τελευταίο πρωινό της σεζόν αφιερώθηκε με τη νεολαία του χωριού για περπατήτο. Μέχρι της 10:30 καθίσαμε γιατί μετά πήγαμε όλοι μαζί στο συλλαλητήριο. Αρκετά πουλάκια.....και είχα και μια ανέλπιστη συνάντηση με μια πανέμορφη βασίλισσα......
Κλείσιμο της σεζόν θα γίνει με τη παρέα στο ανέβασμα το απόγευμα.
Screenshot_2025-02-28-13-42-07-057_com.miui.gallery.jpg

Back