Τσίχλα-Κοτσύφι

Αν η φετινη χρονια εχει να κανει με ασταθμητους παραγοντες , δεν ανησυχω.
Δεν ηταν καλη φετος, θα ειναι η επομενη ή η μεθεπομενη.
Αν ομως εχει να κανει με το γεγονος οτι εχουν καει τεραστιες εκτασεις δασων απο τον Εβρο ως την Αττικη & οτι αλλαζει η μορφολογια και με τα ΑΠΕ τοτε ειμαστε για κλαματα....

Πως θα το κόψεις ρε συ? Άμα εχει δεν θα πας δηλαδή? Μην φέρνετε την καταστροφή με μια κακή χρονιά γιατι η επομενη θα σας κανει να γινεστε κωλοτουμπες!!! Πέρσι που τα πελεκουσες τα μαύρα στα κισσουδια δεν μου τα έλεγες αυτά!!!!
Φέτος θα το παίξω απελπισία να δω αν θα ξανά έρθουν🥲

Και του χρόνου με υγεία! Γεροί να είμαστε, να κυνηγάμε! Δύσκολη χρονιά φέτος! Στατιστικά ήταν αναμενόμενο. Τα μπασίματα, αύξησαν τις προσδοκίες καθέτως, όπως ακριβώς όμως, τις μείωσε η ανομβρία! Να μας έχει ο Θεός όλους καλά, να το απολαύσουμε ξανά και του χρόνου!

Αν η φετινη χρονια εχει να κανει με ασταθμητους παραγοντες , δεν ανησυχω.
Δεν ηταν καλη φετος, θα ειναι η επομενη ή η μεθεπομενη.
Αν ομως εχει να κανει με το γεγονος οτι εχουν καει τεραστιες εκτασεις δασων απο τον Εβρο ως την Αττικη & οτι αλλαζει η μορφολογια και με τα ΑΠΕ τοτε ειμαστε για κλαματα....
Αυτό φοβάμαι και εγώ ....να επηρεάζεται μονο η τσίχλα όμως και όχι η μπεκάτσα

Μόνο μαύρες είχε αλλά ατύχησα γιατί διάλεξαν πορείες πάνω από τα βάτα κ τα πυκνά κ έτσι καθόμουν να τις χαζεύω..σφίγγοντας τα δόντια.....
Εντέλει έριξα σε τέσσερις που πέρασαν στο καθαρό κ πήρα τις δύο....
Πάει κ ετούτη εδώ η σεζόν, για αλλούς καλή για άλλους κακή, αλλά αυτό δεν έχει σημασία...
Ας είμαστε καλά κ θα τα βρούμε όλα...
Και του χρόνου με υγεία....

Τάσο αυτό είναι το κουτί?Δε βλέπω καλά...
1000004288.jpg

Το τέλος της σεζόν μας βρήκε ψηλά στο πουρνάρι......πολλά τα πουλιά αλλά το κομμάτι θέλει μεγάλη εγκράτεια χωρίς σκυλάκι να μην έχεις χαμένα πουλιά......με πολλή προσοχή από όλους κάναμε μερικές ωραίες τουφεκιές......
Γεροί και δυνατοί να είμαστε για την επόμενη τώρα.
Δοκίμασα μερικά club nova και μου άρεσαν πολλή. Ακαριαία και καθαρά τα πουλιά. Screenshot_2025-02-28-21-03-06-772_com.miui.gallery.jpg

Αθήνα - Τιθορέα - Μαρτίνο - Θήβα.. αρκετά χιλιόμετρα και 11,5χλμ περπάτημα συνολικά. Θηραματική ένδεια αλλά δεν πτοούμαστε και ετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν!

Πολύ καλή εντύπωση τα rocket 31γρ 8,5, για να διαλέγουμε και προϊόντα από τον τόπο μας..

Καλή συνέχεια σε όλους και καλή αντάμωση σε σκοπευτήρια ή/και ταβέρνες!

Attachments

• IMG_0524.jpeg
    IMG_0524.jpeg
    217,1 KB · Προβολές: 60
Πως θα το κόψεις ρε συ? Άμα εχει δεν θα πας δηλαδή? Μην φέρνετε την καταστροφή με μια κακή χρονιά γιατι η επομενη θα σας κανει να γινεστε κωλοτουμπες!!! Πέρσι που τα πελεκουσες τα μαύρα στα κισσουδια δεν μου τα έλεγες αυτά!!!!
Αν το κόψει εγώ θα πάω να πιάσω έναν λύκο παρδαλο και με μισή ουρά! 😁

πηγα σημερα στης 3 το μεσημερι περπατητο μετα απο οτι εκοβα πορτοκαλια , μαυρα χαλια με επιασε και βροχη για κανενα μισα ωρο , απελπισια ελαχιστα και πολυ αγριεμενα δεν μπορουσα να πλησιασω κανενα εφευγαν απο μακρια εριξα 9 τουφεκιες απελπισιας , αλλες μακρια και κατι λιγες μπιχτες μεσα στα πικνα , με καρπωση μια και μοναδικη τσιχλα , και αυτη στα καθιστα , και σε αλλα 3 πουλια ειξα στα καθιστα στο περιπου εκει που καθονταν στα πικνα δεντρα χωρις να της βλεπω , μονο υπολογιζα που καθωνταν , αλλα χωρις αποτελεσμα , εριχνα και δεν εβλεπα τι εγινε επεσε η εφυγε , ετσι πηρα την μια και μοναδικη

Back