Τσίχλα-Κοτσύφι

Σε αυτό συνάδελφε δεν θα με βρεις σύμφωνο. Δεν θα καταγγείλω το ξάδελφο το κουμπάρο κλπ επειδή ήταν θηρευτικά υπερβολικός. Ότι κατ ιδίαν θα τον σκίσω, ναι. Αλλά ως εκεί.
Αν πρόκειται να απομονωθούμε κοινωνικά για 5 τσίχλες, όχι.
Πρώτα οι άνθρωποι και μετά τα σπορ, όποια και να είναι.
Γιάννη επειδή έχουμε γνωριστεί αυτός ο τόπος θα στρώσει όταν οι άνθρωποι γίνουν αληθινοί και ζουν τουλάχιστον κατά 80% όπως πρεσβεύουν γιατί δυστυχώς είμαστε η χώρα του πρεσβεύουν μόνο όλοι νομοταγείς και στα χωριά των περισσότερων το πάρτι είναι μόνιμο αλλά ψάχνουν την κουβέντα για κριτική στους άλλους που εμφανέστατα είναι ποιο ειλικρινής από αυτούς.Το ίδιο κάνουν και οι έχοντες δημόσιο λόγο μέσω περιοδικών γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα δυστυχώς δε γνωρίζουν .Τα παραμύθια της χαλιμάς τα έχω ζήσει και από τη καλή και από την ανάποδη . Ουδείς εδώ ενδιαφέρεται πραγματικά εκτός από τον εαυτό του και πως θα την βγάλει καλύτερα για κάτι άλλο , και όχι μόνο για το κυνήγι γενικά .Αν αύριο πούμε σε ένα μήνα μια Κυριακή να μαζευτούμε με τα σκυλιά μας να διαμαρτυρηθούμε για κάτι το 80% θα έχει σοβαρή δουλειά (θα πίνει καφέ) το έχω δει το έργο σε πολύ σοβαρά πράγματα πολύ σοβαρότερα από το κυνήγι δυστυχώς ,εδώ έχεις και παίρνεις ακριβώς ότι σου αξίζει και αυτοί που βρίζουμε όλοι κατά καιρούς μαλακίες κάνουν αλλά έστω κάτι κάνουν κάπου πάνε όλοι οι υπόλοιποι βάζω και εμένα μέσα είμαστε όλοι καλύτεροι (στο να γράφουμε κριτικές) έργο μηδέν εις το πηλίκο θα το κάνει κάποιος άλλος .Εδώ λείπει ένα πράγμα αλλά με το μικρό μυαλό που κατοικεί στα κεφάλια της πλειοψηφίας δεν θα συμβεί ποτέ και αυτό που λείπει λέγετε( συνοχή και συμμετοχή) .Δε θέλω να το χορντύνω άλλο γιατί έχω γυρίσει τη περισσότερη Στερεά Ελλάδα γνωρίζοντας ντόπιους και ξέροντας τι σημαίνει, τι λέω και τι κάνω γι'αυτό και καμιά πολιτική ηγεσία δε μας παίρνει στα σοβαρά ποτέ κανείς δημόσιος λειτουργός δεν κάνει σωστά τη δουλειά του και κανείς δεν επιβάλει το νόμο αφού κανείς πολίτης στην πραγματικότητα δεν την θέλει την επιβολή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ,όταν πάθεις κάτι ψάχνεις το φίλο του φίλου του πολιτικού του μπάρμπα ,της θείας να σε σώσει από μια μαλακιά που έφαγες κλήση μέχρι ότι βαρέσες φασα στις 21 Φλεβάρη .θήραμα χωρίς περιορισμό αριθμού που σταματά γιατί έτσι κάβλωσε ο νομοθέτης 8 μέρες πριν τα υπόλοιπα σαν τον κότσυφα τα προηγούμενα χρόνια (ενώ παρανόμησες εισαι εγκληματίάς,έδωσες αφορμή)Σε ποιους στους ντενεκέδες που όταν λένε κσλημέρα και είσαι σε κλειστό χώρο πρέπει να ανοίξεις τη πόρτα μήπως και είναι βράδυ τελικά).Το μπουρδέλο αντιπροσωπεύει ένα κτήριο που λέγετε μπουρδέλο επειδή οι κάτοικοι είναι πουτάνες, τσατσάδες και κάποιους μπράβος από πίσω αν αλλάξει τους κατοίκους θα γίνει ένα καλό σπίτι πλέον αυτό είναι αυτή η χώρα είτε μας αρέσει είτε όχι.Ολοι είναι καλοί μέχρι να σε ενοχλήσουν και να σε βγάλουν από τη βολή σου και ας έχεις άδικο από το να σου πουν μην βάζεις τελάρα μπροστά στο σπίτι σου να κρατάς πάρκινγκ, μέχρι ρε τρόμπα γιατί πετάς τους καφέδες και τα άδεια κουτιά φυσίγγια στο χωράφι ,ακόμη και την γόπα από το παράθυρο του αυτοκινήτου στο δρόμο .Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω και να συναντώ γιατί συναντώ αρκετούς καθημερινά δήθεν.Ρε πείτε αλήθεια και ας είναι φάουλ να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε Αλλιώς δε σώζεται ο τόπος . Πράττω κατά συνείδηση αν αυτή είναι και σύμφωνη με το νόμο καλώς μπορεί όμως και να μην είναι κάποιες φορές ,είμαι έτοιμος και για τις συνέπειες πάντα ,τα υπόλοιπα καλά είναι για το καφενείο όχι για σοβαρή κουβέντα.Χαλασα το θέμα πάλι

ρηξαμε και ενα βαψιματακι σημερα στο εκλησακι που κανω καρτερι τα τσιχλονιαα,,ωντος η ρουφιανες ειναι ακωμη εδωωωω πεταριζανε πανω κατω.hair.
Μπράβο φίλε έπραξες Αγία...να είσαι πάντα καλά με υγεία

Παρά πολλά κοτσύφια!
Πετάγονται από παντού και γίνεται χαμός από το κελάηδημα.
Μέχρι και στα σύρματα κάθονται.
Είναι στο ζευγάρωμα.
Ραντεβού για χρόνου να έρθουν από το Ιόνιο πες τους

Back