Τσίχλα-Κοτσύφι

Με τον Ρυθμό υπογεννητικότητας + όλο τον αναχρονισμό που αποπνέει το κυνήγι σήμερα, για ποιο μέλλον μιλάμε;
Εκτός αν αρχίσουν να κυνηγούν οι μετανάστες.

Κάντε έναν, πρόχειρο ,μέσο όρο ηλικίας εδώ μέσα και θα καταλάβετε που πάει το κυνήγι.

Ο παππούς έχει ξεκουτιανει κανονικά και με το νόμο.Αυτο που του φταίνε οι Κύπριοι που κυνηγάνε καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και δεν αφήνουν την τσίχλα να ησυχάσει για το Σαββατοκύριακο είναι τραγικό.
Υ.γ Επόμενο του άρθρο ''Η κάθοδος των μυριων'' εεεεε Κυπρίων ήθελα να πω.
Οταν γερασει ο ανθρωπος
Και παει προς την δυση
Ουτε να φαει πια μπορει
Ουτε και να γαμησει

Τι του μεινε λοιπον να πει;
Μια μαλακια και μιση
για να περιχαρησει

Να μην γενικολογεί λοιπον
Γιατι μπορω να πω και εγω για τον κοσμο που ερχετε να δουλεψει εδω απο Ελλαδα ενα σωρο !

Αλλα το να κατηγορεις γενικα και αοριστα και να τα βαζεις ολα σε ενα καλαθι δεν ειναι σωστο

Αν εχει προβλημα με τα κυνηγετικα ταξιδια να τα βαλει με τους διοργανωτες
Οχι να σπερνει την διχονοια για να γραψει ενα αρθρο!

Οταν γερασει ο ανθρωπος
Και παει προς την δυση
Ουτε να φαει πια μπορει
Ουτε και να γαμησει

Μια μαλακια και μιση
για να περιχαρησει

Γιατι μπορω να πω και εγω για τον κοσμο που ερχετε να δουλεψει εδω απο Ελλαδα ενα σωρο !

Αλλα το να κατηγορεις γενικα και αοριστα και να τα βαζεις ολα σε ενα καλαθι δεν ειναι σωστο

Α γεια σου

Με τον Ρυθμό υπογεννητικότητας + όλο τον αναχρονισμό που αποπνέει το κυνήγι σήμερα, για ποιο μέλλον μιλάμε;
Εκτός αν αρχίσουν να κυνηγούν οι μετανάστες.

Κάντε έναν, πρόχειρο ,μέσο όρο ηλικίας εδώ μέσα και θα καταλάβετε που πάει το κυνήγι.
Αδερφε
Το δωρο του μικρου μου γιου για την γιορτη μου χτες!

Γιαυτο το μελλον θα παλευω
Ολα πανε προς καταστροφη οχι μονο το κυνηγι!
Αλλα για τα παιδια μας αξιζει να προσπαθήσουμε απελπισμενα για να μπορουμε καποτε να τους πουμε
Εκανα οτι μπορουσα!

Attachments

• IMG_8212.jpeg
    IMG_8212.jpeg
    622,1 KB · Προβολές: 106
Αν διαφωνώ σε κάτι,είναι οι ιδέες,οι απόψεις,οι πράξεις κάποιου.
Επειδή ο χρόνος,περνάει για όλους,επ'ουδενί,δεν θα έκρινα κάποιον,απο την ηλικία του.
Έχω γνωρίσει γέρους ανθρώπους,που είναι πολύ πιο <<νέοι>>από εικοσπεντάρηδες.

Αν διαφωνώ σε κάτι,είναι οι ιδέες,οι απόψεις,οι πράξεις κάποιου.
Επειδή ο χρόνος,περνάει για όλους,επ'ουδενί,δεν θα έκρινα κάποιον,απο την ηλικία του.
Έχω γνωρίσει γέρους ανθρώπους,που είναι πολύ πιο <<νέοι>>από εικοσπεντάρηδες.
Συμφωνω με χιλια
Για τον συγκεκριμενο αρθρογραφο το ειπα
Οχι γενικα για τους ηλικιωμενους!

Γιατι πραγματικα απορω που λεει αρλουμπες με τοση σοφια και εμπειρια και το μονο ελαφρυντικο που του βρισκω ειναι η ηλικια του

Νομιζω ειμουν ξεκαθαρος!
Εαν οχι απολογουμε προς τους ηλικιωμενους μελη και μη! Κυνηγους και μη!

Εχω πολυ ψηλα σε εκτιμηση και στην καθημερινοτητα μου ηλικιωμενους και ειμαι ευλογημενος για αυτο!

Παιδια και ηλικιωμενοι στην δικη μου κουλτουρα σαν ανθρώπος ειναι το ιδιο σημαντικα και με την ιδια προτεραιοτητα!

Και οι δυο ηλικιες αποτελουν δωρο Θεου για τον ανθρωπο που εχει την ευλογια να εχει στην ζωη του και τα δυο!

Το κυνηγι περδικας....
Το κυνήγι μπεκατσας...
Το κυνήγι ορτυκιού...
Το κυνηγι λαγού....
Ετσι κ στην τσίχλα....κτλ.

Θελουμε νόμο οταν μας βολεύει και όχι νόμο οταν δεν μας βολευει....
ΕΛΛΗΝΑ τον νόμο, τον καθοριζουμε εμεις, ΑΝ θελουμε....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ γιατί είμαστε άλαλοι,αρούκατοι και αχάριστοι....ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΝΗΓΕ μάζεψε τα χερια σου απο την σκανδάλη όπως αρμόζει στο καθε θήραμα κ ασε τους περίσιους νόμους ΚΑΙ ΚΑΛΑ.....στο χερι μας ειναι ΑΛΛΑ μυαλό δεν διαθετουμε.......ο αλλος βαραει τσιχλες ανω των 25τμχ, αλλος ρυθμίζει κοντάκια ρυθμιζόμενα σε τσίχλες που τουφεκαει στο υπερ περαν με 70 τσίχλες
χαμενες/χτυπημενες παριστάνοντας τον Γιωργη Digweed δωριζοντάς τα πουλιά στις αλεπές και αλλος παρλάρει ασύστολα για οτι του φανεί του λολοΣτεφανή....

Τα γραφω αυτα, διοτι βλεπω πολλα τελευταια παιδες......κ για να προλαβω κ 2-3 κακοπροαίρετους που ξεφυτρώνουν σαν τα πλευρώτους 🍄 για μουρμούρα, ολα τα παραπανω, ειναι αποψή μου....

Να λάβουμε υπόψην ότι ξαφνικά και ραγδεα έπεσε το νούμερο τον αδειών στης 145000. Το 99 -2000 αριθμούσαμε 350000 σε πληθυσμό δέκα εκατομμύρια. Και αυτός ήταν ο λόγος που μας έβλεπαν οι πολιτικές ηγεσίες με άλλο μάτι.
Θέλω να πω ότι η δυναμική υπάρχει, απλά ο κόσμος δεν βγενει στο κυνήγι για άλλους λόγους.
Και φυσικά έχει παίξει τον ρόλο του η μόδα της ζωολαγνιας με ότι αυτό συνεπάγεται.
Eγώ συνάδελφε νομίζω ότι λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν έβγαλαν οι μέχρι πέρσι-πρόπερσι κυνηγοί άδεια θήρας ξανά. Βλέπεις είναι ΚΥΡΙΩΣ η βενζίνη για σχετικά μακρινές εξορμήσεις,τα ακριβά φυσίγγια κλπ.Δε φαντάζομαι να έγιναν όλοι τους ξαφνικά από κυνηγοί φανατικοί οικολογούντες... .think.

Έτσι, δεν βγάζουμε άκρη.
Ας φαγωθούμε στην τελική,γιατί θα φαγωθεί το κυνήγι στο τέλος.
Σε αυτό συνάδελφε δεν θα με βρεις σύμφωνο. Δεν θα καταγγείλω το ξάδελφο το κουμπάρο κλπ επειδή ήταν θηρευτικά υπερβολικός. Ότι κατ ιδίαν θα τον σκίσω, ναι. Αλλά ως εκεί.
Αν πρόκειται να απομονωθούμε κοινωνικά για 5 τσίχλες, όχι.
Πρώτα οι άνθρωποι και μετά τα σπορ, όποια και να είναι.

Νόμους η Ελλάδα έχει πολλούς για όλα τα θέματα ανθρώπους να τους εφαρμόσουν δεν έχει ούτε να ελέγχει κάποιος αν τηρούνται οπότε μη το ψάχνετε
Η Ελλάδα έχει τους περισσότερους νόμους από κάθε άλλη χώρα.
Οι νομοθέτες τους δημιουργούν για να βγάλουν τις ευθύνες από πάνω τους, αλλά αδιαφορούν παντελώς αν και πως τηρούνται.

Οταν γερασει ο ανθρωπος
Και παει προς την δυση
Ουτε να φαει πια μπορει
Ουτε και να γαμησει

Μια μαλακια και μιση
για να περιχαρησει

Οταν γερασει ο ανθρωπος
Και παει προς την δυση
Ουτε να φαει πια μπορει
Ουτε και να γαμησει

Μια μαλακια και μιση
για να περιχαρησει

Δεν φτάνει η σύνταξη.

Back