Σαμο δεν εχει κουνελι , οποτε τελος , το λεω για τα νησια που εχουν κουνελιΤυχεροί εσείς!
Σαμο δεν εχει κουνελι , οποτε τελος , το λεω για τα νησια που εχουν κουνελιΤυχεροί εσείς!
Η τσίχλα δεν κόβεται ποτέ... Με αυτήν ξεκινήσαμε, και με αυτή θα τελειώσουμε...Δ
Δεν είπα ότι θα κάψω το κυνήγι την τσίχλα θα κόψω
όχι οι κλαψιαρηδες. Με την πολιτική δεν ασχολούμαι γιατρέ. Εχω άλλες προτεραιότητες και σκοτούρες στην ζωή μου.΄΄γιατι η επομενη θα σας κανει να γινεστε κωλοτουμπες!!!΄΄.
Εννοείς πολιτικοί;![]()
![]()
Ναι.@leo ήσασταν κοντά στο Πικέρμι;
Αν στην παρέα είχατε και κάποιον Κύπριο, ήμασταν στο ίδιο σημείο. Ήμουν με το αυτοκίνητο που πάρκαρα στη διασταύρωση από κάτω σας.Ναι.
Αρχικά θα πω ότι επιτέλους συνάντησα κάποιον συνάδελφο του φόρουμ στο βουνό… τα πράγματα όπως τα είπε ο Diego, εγώ με την παρέα μου ξεκινήσαμε κατά τις 12 από Αθήνα με σκοπό ένα γρήγορο περπατητό και το τελευταίο απογευματινό της σεζόν… ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε εσύ και η παρέα σου… εγώ από θέμα κάρπωσης θα μπορούσα να τα πήγαινα καλύτερα αλλά μπήκαν μπροστά μου, δύο ας το πούμε συνάδελφοι και μου κόβανε τα πουλιά, με αποτέλεσμα να τα μαζέψω και να πάω προς τα παιδιά…Καλημέρα σε όλους.
Η τελευταία μέρα μας βρήκε το πρωί στην Τιθορεα. Δυστυχώς, ελάχιστα πουλιά στο περπατητό και αυτά στα πολύ πυκνά. Φύγαμε με τον φίλο μου και πήγαμε στον Μωλο που είχε ακουστεί ότι είχε τσίχλες. Κάναμε ένα δίωρο περπατητό και ήταν καλύτερη η κατάσταση. Στη συνέχεια όταν φεύγαμε ήρθαν 2 κυνηγοί και αφού τους ενημερώσαμε ότι έχουμε περπατήσει, μας πρότειναν να παμε μαζί απογευματινό καρτέρι, καθώς δεν γνωρίζαμε που ανεβαίνουν οι τσίχλες στην περιοχή. Ξεκίνησαν στις 17.15 δειλά δειλά να ανεβαίνουν και πήρα 10 τσίχλες. Την λήξη της χρονιάς σφυριξαν 5 Μπεκάτσες! που κατεβαινοντας στους βάλτους για φαγητό, τους δώσαμε ραντεβού με τα σκυλάκια μας για του χρόνου.
Υ.Γ. Το κυνήγι είναι για όλους και ο @Geo94 με τη νοοτροπία του απέκτησε έναν φίλο.
Kατάλαβα.Νόμισα ότι και εσείς είστε κουνελοκυνηγοί...Σαμο δεν εχει κουνελι , οποτε τελος , το λεω για τα νησια που εχουν κουνελι
Τα συγχαρητήριά μου κυρίως για την Ουκρανή!Τελευταίο πρωινό της σεζόν αφιερώθηκε με τη νεολαία του χωριού για περπατήτο. Μέχρι της 10:30 καθίσαμε γιατί μετά πήγαμε όλοι μαζί στο συλλαλητήριο. Αρκετά πουλάκια.....και είχα και μια ανέλπιστη συνάντηση με μια πανέμορφη βασίλισσα......
Κλείσιμο της σεζόν θα γίνει με τη παρέα στο ανέβασμα το απόγευμα.
View attachment 96076
Σου έχουν πει ποτέ ότι μοιάζεις κάπως στη φάτσα με τον Ευτύχη Μπλέτσα; ΔΕΝ κάνω πλάκα!τελευταίο καθιερωμένο περπάτητο των ακεφαλων και διαφορά καρτερακια τις προηγούμενες μέρες
Φτωχά βέβαια αλλά κάτι κάναμε
View attachment 96078View attachment 96079
View attachment 96080
Έριξα το 686 μου cal 20 me cheddite free shots με μεγάλη επιτυχία χαίρεσαι να το κρατάς
Τα πουλιά σχεδόν όλα μεγάλα και τετραπαχα
Και του χρόνου με υγεία
Το λαθος και η εμπειρια , οχι το ¨δεν βαριεσαι ¨.Το λάθος είναι μεγάλο σχολείο!!
Σύμφωνο σε ολλα .....πάμε παρακάτω....σήμερα γεμησαμε τσίχλες η ελιές στο κτήμα μου γεμάτες μάζη με ψαρονια....το μ@@## της μαμάς τουςΤο θέμα καθαρίστηκε και ξανάνοιξε.
Ωστόσο θελω να πω δύο λόγια για την ένταση που δημιουργήθηκε.
Αν βαρέσω 100 τσίχλες και πάρω τις 25, είμαι νόμιμος; Ναι. Είναι ηθικό; Όχι.
Αν βαρέσω 80 αγριογούρουνα μεσα σε μια μέρα, είμαι νόμιμος; Ναι. Είναι ηθικό; Όχι.
Αν αμολήσω 28 σκυλιά να κυνηγάνε έναν λαγό,είμαι νόμιμος; Ναι. Είναι ηθικό; Όχι.
Τα παραδείγματα είναι πολλά, και ευτυχώς για τους περισσότερους κατανοητά.
Άλλο νόμιμο, άλλο κυνηγετικά ηθικό.
Θελω να πιστεύω ότι όλοι είμαστε ηθικοί κυνηγοί που σεβόμαστε το θηραμα και την φύση, ή έστω προσπαθούμε για αυτά.
Και κάτι εντελώς άσχετο... μερικοί εμφανίζεστε μόλις δείτε ένταση. Τι γούστα είναι αυτά που βγάζετε, δεν μπορω να καταλάβω!
ΣΑΓΑΠΑΝΕ ΒΡΕ...Σύμφωνο σε ολλα .....πάμε παρακάτω....σήμερα γεμησαμε τσίχλες η ελιές στο κτήμα μου γεμάτες μάζη με ψαρονια....το μ@@## της μαμάς τους![]()