Μιλάς για καρτέρι? Δεν θυμάμαι να ενδείκνυται για περπατητο ,τουλάχιστον το κομμάτι που έχω πάει.Μεγαπλάτανο σήμερα είχε πουλιά ικανοποίητικα!την προηγουμένη βδομάδα είχε πολύ περισσότερα
Ναι μόνο καρτέρι.επαιζαν πουλιά μέχρι τις 11:30-12:00Μιλάς για καρτέρι? Δεν θυμάμαι να ενδείκνυται για περπατητο ,τουλάχιστον το κομμάτι που έχω πάει.
Δεν έκλεισε ακόμη.....Τέλειο τέλος της σεζόν!
Δεν μας νοιάζει το γνήσιο. Αυτά εδώ είναι και τρυφερά και πεντανοστιμα. Οι μπριζόλες στην φωτογραφία είναι από 100 κιλά καπρι. Και στο κάρβουνο ήταν ονειρικές.Να σου πω αγαπητέ μου,ανήκω σε αυτούς που ΔΕΝ τρελλαίνονται για τη γεύση και τη σκληράδα του γνήσιου αγριογούρουνου...![]()
Σιγά μην είναι γνήσιο αγριογούρουνο ..μπασταρδεμενα είναι τα περισσότεραΝα σου πω αγαπητέ μου,ανήκω σε αυτούς που ΔΕΝ τρελλαίνονται για τη γεύση και τη σκληράδα του γνήσιου αγριογούρουνου...![]()
Θα σε σιγονταρω φέτος....Αλλά αν δεν έχει και του χρόνου θα σου κολλήσει ρετσινιά....Τέλος για φέτος.
Φέτος ήταν απλά η προθερμανση για τον χαλασμό που θα γίνει του χρόνου!
View attachment 96083
View attachment 96084
Εάν δεν έχει καί του χρόνου θα είναι η προθέρμανση για του παραπάνω χρόνου!Θα σε σιγονταρω φέτος....Αλλά αν δεν έχει και του χρόνου θα σου κολλήσει ρετσινιά....
Πως θα το κόψεις ρε συ? Άμα εχει δεν θα πας δηλαδή? Μην φέρνετε την καταστροφή με μια κακή χρονιά γιατι η επομενη θα σας κανει να γινεστε κωλοτουμπες!!! Πέρσι που τα πελεκουσες τα μαύρα στα κισσουδια δεν μου τα έλεγες αυτά!!!!Και του χρόνου με υγεία σε όλλους έκλεισε η χρονιά όσο χαλιά ξεκίνησε ( στην τσίχλα) 4 άτομα 1 τσίχλα ???? Πήγα έτσι για το καλό ....από του χρόνου μάλλον το κυνήγι της θα το κόψω τέλειος μόνο λίγο στα μπασιματα θα ξανα πάω
Ηλία το κυνήγι της είναι αρρώστια δε κόβεται θα ξαναπάςΚαι του χρόνου με υγεία σε όλλους έκλεισε η χρονιά όσο χαλιά ξεκίνησε ( στην τσίχλα) 4 άτομα 1 τσίχλα ???? Πήγα έτσι για το καλό ....από του χρόνου μάλλον το κυνήγι της θα το κόψω τέλειος μόνο λίγο στα μπασιματα θα ξανα πάω
Ότι και να έρθει η δεν έρθει εμείς να είμαστε καλά να μπορούμε να πάμε.Εάν δεν έχει καί του χρόνου θα είναι η προθέρμανση για του παραπάνω χρόνου!
Αυτό το κουτάκι δεν μπορούσατε να το κρύψετε κύριε? Θα το δει κάποιος @Alex37 και θα βγάλει σπυριά πάλι...Μόνο μαύρες είχε αλλά ατύχησα γιατί διάλεξαν πορείες πάνω από τα βάτα κ τα πυκνά κ έτσι καθόμουν να τις χαζεύω..σφίγγοντας τα δόντια.....
Εντέλει έριξα σε τέσσερις που πέρασαν στο καθαρό κ πήρα τις δύο....
Πάει κ ετούτη εδώ η σεζόν, για αλλούς καλή για άλλους κακή, αλλά αυτό δεν έχει σημασία...
Ας είμαστε καλά κ θα τα βρούμε όλα...
Και του χρόνου με υγεία....
![]()
Tην καλυτερη δουλεια θα κανεις!....από του χρόνου μάλλον το κυνήγι της θα το κόψω τέλειος μόνο λίγο στα μπασιματα θα ξανα πάω